Hleb konec kariéry ještě nechystá, zvažuje své možnosti

01.01.2019, 22:10
Aktuality
Hodně práce bude mít v nadcházejících dnech agent Aljaksandra Hleba. Sedmatřicetiletému záložníkovi vypršela smlouva v BATE Borisov a nabídku nové od běloruského klubu zatím nedostal. Vedle setrvání v tomto klubu je ve hře více možností a jisté je aktuálně jedno - Hleb ještě nemá v plánu pověsit kopačky na hřebík...

Hleb v minulosti zářil v dresu Stuttgartu a v průběhu kariéry oblékl i dresy Arsenalu a Barcelony, vedle toho si zahrál rovněž za Birmingham, Wolfsburg, Samaru, Konyaspor, Gençlerbirliği a opakovaně podepsal kontrakt s mateřským celkem BATE Borisov.

BATE rovněž letos získalo běloruský titul a soutěžní rok 2019 pro celek z Borisova začne už v polovině února. Pro Hleba by to v případě prodloužení smlouvy znamenalo pikantní záležitost, v prvním kole vyřazovací fáze Evropské ligy totiž BATE hraje s Arsenalem.

"Chci pokračovat v kariéře, ale nevím, jestli budu v lednu hrát proti Arsenalu," nechal se slyšet zkušený fotbalista.

"Kontrakt v BATE mi vypršel, potřebuji si promluvit s vedením klubu. Ještě jsem se nerozhodl, zda zůstanu, stejně tak mi klub zatím nepředložil žádnou nabídku. A co se týče pokračování mojí kariéry, v tomto všechny mohu ujistit o tom, že budu i nadále hrát," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (24)

Přidat komentář
pantondavo

To byl rychlík v PESku.

Reagovat
kattos

Na toho Chleba z PES a Fifa asi nikdo nezapomene.

Reagovat
Phreak71

V Arsenalu to byla hvezda. Zajimalo by me, jak to, ze tak rychle zhasnul?..

Reagovat
Juan Román Riquelme

Barcelona ho znicila

Reagovat
Nebelung

Reagovat
pantondavo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy byl Arsenal neskutečnej tým, záloha Rosa-Fabre-Flamini-Hleb prostě byla jedna z nejlepších a právem se hovořilo hlavně o Barceloně a Arsenalu co dvou nejlepších týmem díky hře. Hlebovi tento systém rychle se točících kreativních záložníků plně vyhovoval a díky té volnosti dokázal ukázat naplno, co umí. Bohužel jako většina hráčů, kteří v Arsenalu fotbalově vyrostli na svůj potenciál pak chtěl víc a víc ale už se nikdy v Barce tak neprosadil. Arsenal byl v tomhle a stále asi je skvělej, těm hráčům umožní vyrůst

Reagovat
smazaný uživatel

No tu zálohu jsem viděl proti mojí Slavii, když dostala tu nakládačku v LM. Po pravdě jsem se tenkrát ani extra nezlobil, protože když se ta balon dostal na jejich kopačky, tak v kombinaci projížděli jako nůž máslem, stačilo jen, aby se Rosa, Fabregas a Hleb všichni rozběhli, což fakt dělali hodně často. Vynikající, nezastavitelná vozba.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa - Fabregas - Hleb - Flamini byl už úpadek Arsenalu.

Reagovat
masly008

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Říct o téhle záloze, že byla jedna z nejlepších, když 2 roky předtím ta záloha vypadala Silva - Viera - Pires - Ljunberg je na facepaľ facepalm::

Reagovat
smazaný uživatel

*facepalm

Reagovat
smazaný uživatel

*Ljungberg samozřejmě.

Reagovat
Trapný diskutér

jedna z dvaceti nejlepších asi jo..

Reagovat
FC Porto FC

Byl to zajimavej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nabírá

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta čeká

Reagovat
Trapný diskutér

ta jakože super záloha vypadala dobře hlavně v tý fifě a proti klaunům typu slávie.. ale jakmile přijel třeba ManU, tak si celá slavná záloha ani neprdla.. tady někde započal hlubokej pád arsenalu do hnoje..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
havrys99

"Chci pokračovat v kariéře, ale nevím, jestli budu v lednu hrát proti Arsenalu,". .. Sašo to určitě nebudeš, až v únoru doufám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele