Heynckes byl spokojen, Weidenfeller boj o titul ještě nevzdává

02.12.2012, 11:48
Aktuality
K žádným převratným změnám včera nedošlo na čelních pozicích tabulky německé nejvyšší soutěže. Mnichovská Allianz Arena viděla další z očekávaných soubojů mezi Bayernem a Borussií Dortmund, který tentokráte skončil remízou 1:1. Mezi oběma týmy tak zůstává jedenáctibodový rozdíl...

"Jednalo se o souboj dvou týmů vyznávajících moderní fotbal, které disponují skvělou taktikou a dobrým přechodem z obrany do útoku. My začali velmi dobře a v prvních dvaceti minutách dominovali, poté jsme kontrolu nad zápasem ztratili. Po přestávce pak trvalo dalších patnáct minut dostat se do rytmu. Nakonec jsme měli i více gólových příležitostí, ale Weidenfeller předvedl několik skvělých zákroků. Já sám jsem spokojen se svým týmem, zvláště pak když jsme ve středu odehráli těžký zápas ve Freiburgu," hodnotil kouč Mnichovských Jupp Heynckes.

Bayern měl blíže k výhře poté, co v 67. minutě otevíral skóre Toni Kroos, už o sedm minut později ale na jeho zásah odpověděl Mario Götze.

"S výsledkem musíme žít a také s ním žít budeme. Můj gól byl určitě důležitý, ale raději bych ho vyměnil za výhru. Hodně dlouho se hrál vyrovnaný duel, na konci už to bylo otevřenější a to bylo naší výhodou. Nyní musíme zůstat koncentrovaní, jelikož sezonu jsme měli dobře rozehranou i loni. Nesmíme dopustit, aby se opakovalo to, k čemu došlo v loňské sezoně," nabádá své spoluhráče k pečlivosti Kroos.

"S remízou jsme spokojeni, body teď musíme získávat v následujících zápasech. O titulu se dnes nerozhodlo, ukázali jsme, že máme na to Bayern dostihnout. Bayern má fantastický tým, ale to my také," říká sobotní dortmundský hrdina Roman Weidenfeller.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
blaugrana

Môj tiket spokojný nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

můj jo, zabral jsem 690 Kč

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SaianSupaCrew

Věrná kopie Martina Sheena

Reagovat
smazaný uživatel

sezona je ještě dlouhá, Bayern určitě nkde poztrácí, ale Dortmund si už nemůže dovolit zaváhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Náskok je luxusný snáď ho Bayern dokáže udržať, ale ten Holger

Reagovat
cristiano.K.

s týmem spokojen být musí, za posledních 10. minut mohli dát tři goly, ale kdyby řek,že je trošku s výsledkem nespokojen,nedivil bych se.

btw: nevím jak ostatní, ale já na BL moc nekoukám a včera se mi zdálo,že komentátoři na eurosportu fandili Bayernu. Nejdřív masturbace nad Lahmem (což se nedivím, jen potvrdil,že nejlepší bek světa momentálně bez diskuzí) a pak nad Martinezem...

Reagovat
tomasinho

Mslíš čeští? Já to mám totiž přeplé do angličtiny, zvyk z grandslamů.

Reagovat
JozkokozleJ

Mozno u jedneho z komentatorov mi to tak trosku prislo, u Vancuru. Ale ako nestranikovi mi to az tak nebilo do oci. Inak by som to zrejme vnimal co by fanda Dortmundu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si toho fanouškovství také vždy všimnu. Na jiné zápasy ale nekoukám, tak nemohu porovnat.

Reagovat
jv

Tak oni tohle loni udělali párkrát i s BVB, prostě "fandí" tomu, kdo je první, a někdy až nesmyslně ho vychvalujou. Na tohle už jsem si zvyknul, stejně jako na to, že občas chtějí přijít s informacemi jako první a plácnou nesmysl (např. včera při zranění Badstubera, kdy tvrdili, že si poranil stehenní sval).

Reagovat
smazaný uživatel

dortmundský hrdina weidenfeller no neví nevím, ty jeho kiksy v nejméně vhodnou dobu se letos podle mě ještě vymstí,

Reagovat
JozkokozleJ

Vzhladom na jeho vcerajsie zakroky, opravnena nalepka (hrdina). Weidenfeller sa dopstil par nestich zakrokov tuto sezonu, ale zatial ani jeden nemal nejaky fatalny nasledok (ak sa nemylim). Urcite to nie je tak, ze by sa fanusik Dortmundu mal vo vypätych chvilach zapasu obavat golmanovho zavahania.

Reagovat
smazaný uživatel

ne?a proti realu dvakrát po sobě předvedl co? proti bayernu chytal dobře to ano, ale liga a evropské poháry je něco jiného

Reagovat
JozkokozleJ

Bral som to z hladiska, ze ich to nestalo postup ani poziciu v LM, ale pravda je, ze nevyhrali. Uhol pohladu.

Reagovat
smazaný uživatel

jasné já ti rozumím,ale to jsou právě ty vypjaté zápasy s realem se city atd. a v těch mi přijde docela splašený

Reagovat
jv

Už to s tou kritikou na jeho osobu přeháníte, to jsem si naivně myslel, že to skončí, tak nic, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že loni touto dobou jsme moc velkej náskok neměli, spíš jsme Borussi koukali na záda, ne ... Co mě trošku štve je fakt, ze tří týmů co jsou za náma, jsme dokázali porazit jenom Schalke. Narozdíl od minulých sezon jsme přestali ztrácet se slabšíma soupeřema, což je plus, ale vzhledem k tomu, že narozdíl od loňské sezony asi nebude možná procházka až do semifinále LM, bychom mohli začít porážet i ty větší mančafty. S výkonem ve všech třech zápasech být spokojení možná můžem (i když s Bayerem to byla trága, ale i dost velkej pech), ale nějak nám to tam v těch zápasech nechce spadnout.

Reagovat
JozkokozleJ

Ja som hlavne zvedavy, ci si Bayer udrzi formu a hlavne sucasne vysledky (Schalke sa to nepodarilo). Idu dost nenapadne, ale co som ich videl v Bremach, vyzaruje z ich hry ohromna vnutorna tymova sila a sebavedomia (taky pocit som mal z obrazovky )

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme no, každopádně si myslím, že nejlepší pro Bundesligu by bylo, kdyby se tyhle čtyři týmy umístily v první čtyřce, Leverkusen už má s LM zkušenosti a třeba by příští rok mohl doprovodit Bayern, Dortmund a Schalke do play-off ...

Reagovat
smazaný uživatel

Joo to by vůbec nebylo špatný

Reagovat
Neuro

o jakém že týmu to píšeš?

Reagovat
Neuro

ajo Bayern asi já četl to tvé "i když s Bayerem" jako "i když s Bayernem" tak mě to zmálo.. beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele