Herrmann spekulace neřeší. Soustředí se na Gladbach

16.10.2012, 20:46
Aktuality
Patrick Herrmann zatím nepatří k nejobletovanějším německým hráčům, přesto o jeho schopnostech skauti předních evropských klubů dobře vědí. O oporu Mönchengladbachu se údajně zajímá například Tottenham, Herrmann ale svoje působiště nechce měnit.

Podle čerstvých zpráv má o 21letého záložníka velký zájem manažer Spurs Andre Villas-Boas, který má údajně připraveno sedm milionů liber. "Čtu noviny, takže o tom vím, podobné zprávy mě samozřejmě těší. Ale nesmí se to přeceňovat. Mí agenti mi o ničem neřekli, takže je to jen spekulace," prohlásil Herrmann.

Mladý záložník se nyní stará především o to, aby Mönchengladbach navázal na výkony z loňské sezony, kdy se probojoval do předkola Ligy mistrů. Letos to ze strany Borussie zatím taková sláva zdaleka není. "Nevím, proč bych měl nyní z klubu odcházet. Cítím se tu skvěle. Loni jsme se fotbalem bavili, hráli jsme krásný fotbal. Chceme se vrátit do loňské formy a o to jediné mi jde. Myslím, že jsem na dobré cestě," vzkázal Patrick Herrmann.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Filip12

Patrick ♥ tenhle hráč se mi líbil proti Kyjevu v Borrusia Parku

Reagovat
smazaný uživatel

debilku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

odchodom reusa isiel evidentne dole,zatial na este nema na prestup von a ani do spickoveho nemeckeho timu,anglicko by bola blbost a tottenham dvojnasobna...skoda je ze ak niekto zaziari trebo pol sezony okamzite sa ozvu kluby z anglicka a relativne dost hracov si tak zabrzdi karieru

Reagovat
db18

...nejdřív by měl dokázat, že jeho výkony nebyly dány jen spoluprací s Reusem

Reagovat
JozkokozleJ

Je pravda, ze sa zatial nevyrovnal s tym, ze by mal prave on prevziat ulohu ofenzivneho vodcu. Na druhej strane, zviezol sa s tymom. Snad okrem Aranga smerom dopredu nik nehraje uplne to, co sa od neho ocakava. Az sa vrati Gladbach do pohody, pojde hore i Herrmann. Kvalita na atakovanie poharovych priecok tam jednoznacne je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nordveit je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

ozaj, ako sa dari tomu nordveitovi? hra zaklad, je dobry, ma na to byt top? a na akom poste? dik

Reagovat
JozkokozleJ

Je tak nenapadny, az tazko hodnotit jeho hru. Hrava vzdy na DM a minulu sezonu si velmi vyhovel s Neustädterom, ktory odisiel do Schalke. Teraz (v doterajsich zapasoch väcsinou) ma vedla seba Xhaku, ktory je o dost ofenzivnejsi, nez Neustädter, takze hlavnou ulohou Nordtveita je branenie, hoc to nie je ten typ buldocieho DM. Tak ako u Herrmanna, i tu plati, ze az si zakladna zostava v Gladbachu sadne, pojdu hore i vykony Nordtveita. Na lepsi klub to zatial nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

dikesko..takze az take terno to nie je? lebo som sa zacinal ze sme sa jeho predajom osrali

Reagovat
jv

Na základ by to stejně nikdy nebylo, teda aspoň ne v současný konkurenci. Stejně to není ideální typ DM pro Arsenal, nejlépe potřebuje vedle sebe ještě dalšího čističe (loni Neustädter), taky díky tomu má Gladbach problém, protože Xhaka je hodně podobný.

Reagovat
db18

zase když Xhaku budou využívat na Reusovo pozici, tak by se jim mělo podařit ho lépe nahradit (akorát to nejspíš odnese Hanke, protože drahý de Jong dostane přednost)

Reagovat
JozkokozleJ

Hankeho (zvlast toho minulorocneho) je na lavicke skoda. Xhaka ale na DM vedla Nordtveita byt zrejme nemoze. De Jong ide a pojde hore a urcite by mal dostat cas a priestor. Je to zapeklita situacia.

K tomu Xhakovi, ten je prilis dobry na to, aby sedel. Na DM ale potrebuje ineho kolegu, nez je Nordtveit. Potrebuje niekoho, kto to obeha smerom dozadu. Bola by ale skoda posadit Nordtveita. To znamena, ze by Xhaka musel na AM, kde zas nejak presvedcivy (zatial) nie je.

Som zvedavy ako saa zakladna zostava ustali. Bud to vyriesi zranenie alebo... neviem...

Reagovat
db18

...tady to nejde vyřešit lehce no, když má fungovat "doppelsechs" tak musí bohužel někdo z těch "kterých by byla škoda" na lavičku

Reagovat
jv

Lucien má před sebou těžký rozhodování a vlastně, ať udělá cokoliv, bude to mít do ideálu daleko...

Reagovat
Tomanatura

Ne a ne a ne. Zatim hrac pro Gladbach, s potencialem byt sirsi spickou v BL.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele