Herrera smlouvu neprodlouží, v létě odejde do Houstonu

02.03.2022, 21:34
Aktuality
Héctor Herrera (© AFP)
Héctor Herrera neprodlouží končící smlouvu v Atléticu Madrid a za několik měsíců se vydá do zámořské MLS. Mexický záložník posílí Houston Dynamo, s nímž je domluven na podmínkách kontraktu, vedení klubu dnes vše oficiálně potvrdilo...

"Dnešek je mimořádným dnem v historii našeho klubu, města a ligy, domluvili jsme se na spolupráci s hráčem kvalit Héctora. Ztělesňuje nové ambice Houstonu Dynamo," prohlásil generální manažer Pat Onstad.

"Héctor zapadal do našeho sportovního projektu a rozhodně mu nebude chybět motivace, v našem městě se chce stát mistrem MLS. Vybral si Houston a nemůžeme mít větší radost z toho, že bude hrát tady," dodal.

Herrera za měsíc a půl oslaví 32. narozeniny a za mexickou reprezentaci už v tomto věku zvládl porci 93 zápasů. V Evropě hrával za FC Porto (35 branek a 35 asistencí ve 245 zápasech) a v červenci 2019 zamířil zdarma do Atlética, za španělský celek zatím nastoupil k 71 utkáním.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
El-Pistolero-68

Ostrák spustil lavinu.

Reagovat
prevadec spojitosti

všichni teď radši taky posilují

Reagovat
GrimeBaller98

Houston, Houston mame problem, ale neni Whitney

Reagovat
smazaný uživatel

..bribaliť aj felipeho ..posledné dva zápasy ešte ok, ale netuším ako sa tento chlapík dostal vôbec k futbalu..

Reagovat
roman1978

03.03. Copa del Rey - výsledek

Výsledek odvety semifinále Belgického poháru: Betis - Vallecano 1:1 (90+2. Iglesias - 80. Bebé), první zápas 2:1, postupuje Betis.

tak Belgického poháru, jo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele