Herrera se soustředí na fotbal, budoucnost nechává na agentovi

26.03.2019, 10:58
Aktuality
Náročný závěr sezony a následně jednání o další budoucnosti před sebou má Ander Herrera. Španělskému záložníkovi dobíhá kontrakt na Old Trafford, na novém se s Manchesterem United stále nedohodl a toho se chystá využít například Paris Saint-Germain...

Herrera v polovině srpna oslaví třicáté narozeniny a barvy Red Devils hájí od léta 2014. Do této chvíle za slavný klub zvládl 186 zápasů, v nichž dal dvacet branek. A tato čísla by se už moc měnit nemusela.

"Možný odchod? Bylo by to logické, jelikož mám smlouvu už jenom na tři měsíce, něco se tak určitě stane. Se situací se vyrovnávám zcela normálně a koncentruji se výhradně na fotbal, v tom budu pokračovat do konce sezony, zbytek je pak na mém agentovi," řekl Herrera v rozhovoru pro El Periodico.

"Může dojít k dalším jednáním s United ohledně nového kontraktu a stejně tak mohou začít jednání s jinými týmy, to je normální. Já sám nevím, jestli odejdu, tohle je největší anglický klub, fanoušci mě milují, chovají se ke mně báječně. Ale upřímně vůbec netuším, co se stane. Mým cílem je pracovat a v příštím zápase porazit Watford," dodal.

Herrera v minulosti hrával za Zaragozu a Athletic a do Bilbaa by se mohl vrátit, vedle baskického celku se o něho zajímá rovněž Atlético Madrid. Do boje o služby tohoto fotbalisty pak vytáhne PSG, francouzský mistr údajně na stůl předloží nabídku tříleté smlouvy s týdenním platem 170 tisíc eur. Herrera by si po finanční stránce hodně polepšil, v Manchesteru pobírá zhruba o třetinu méně (112 tisíc eur).

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasne, Ander je milacik, ale kto vie, mozno by sme vedeli kupit aj väcsiu kvalitu, ak by odisiel, ale zase, pustat ho zadarmo je kolosalna blbost.

Reagovat
Busby babes

problem je, ze uz ted potrebujem jedno kvalitni CM. kdyz odejde Ander, tak budem potrebovat dve. Leda by sel opacnym smerem Rabiot, tomu taky konci smlouva, ne?

Reagovat
r.mrazik

tohle by byla win win situace,kdyz by ander odesel...

Reagovat
iamek

Nebo podepsat oba

Reagovat
Busby babes

to by nam samozrejme umoznilo dat pak prostredky jinam.

Reagovat
andkoo

rabiot by bol ako alternativa k herrerovi fajn, ale ten bude chciet urcite aspon 300k tyzdenne

Reagovat
Busby babes

lol, 300K, tak urcite no. to je preci hloupost. Nebo teda chtit muze.

Reagovat
smazaný uživatel

Do ACM místo Kessiého určitě

Reagovat
VojtovaChelsea

Nechat budoucnost na agentovi to je jak nechat na manželce jestli můžu jít večer do hospody

Reagovat
Busby babes

od ceho toho agenta ma. navic on nerika, ze rozhodnuti za nej udela agent, jen ze agent mu vyjedna nejake podminy u x klubu a on se rozhodne.

Reagovat
Swarley

Rok zpátky bych ho klidne nechal jít, ale teď už je situace jiná...navíc my musíme ten střed posílit, ne nechat v současnosti důležitého člena základu odejít...

Reagovat
iamek

Nekonečný dead. RRRRRRRRRRRR.I.P.

Reagovat
smazaný uživatel

Dan na konečný

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

byla by skoda,kdyby odesel...urcite jsou v nasem tymu jini,kteri by si to zaslouzili

ale jestli mu nabizi smlouvu na dva roky a PSG treba na tri,tak je jasny,ze podepise jinde

Reagovat
leroy

Chlapec by mal byt rad, ze je kde je a ze sa mu teraz darí. Od príchodu Oleho hral síce svoj najlepši futbal, ale aj tak je v klube ktorý je o nieco nad jeho strop. Na najlepších na svojej pozícii sa nechytá.

Ak prestúpi do PSG tak dohral.

Reagovat
Busby babes

ma pred sebou posledni velkou smlouvu. Jasne, ze z toho bude chtit dostat co nejvic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Zrovna u něj jsem čekal vyjádření ve smyslu "kontrakt mi sice končí ale jsem rozhodnutý zůstat v Manchesteru (červeném)" No stejně nevěřím, že by odešel ale stát se může cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak už běž, nejodpornější postava v našem týmu po konci SAF, vyjma Josého

Reagovat
Seydou Doumbia

co vychrtlina Di maria?

Reagovat
Ross Geller

Nechápu, co s ním dělali v Manchesteru. V Realu to byl nejlepší hráč hned po Ronaldovi. A v PSG se mu také daří.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten jen odešel jako had, ale nechoval se na hřišti jako největší špína... mně se hnusí Herrera, ikdyž je náš, je úplně nechutný na hřišti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele