Herrera doufá v budoucí návrat domů, chce hrát za Zaragozu

20.03.2020, 12:09
Aktuality
Ander Herrera se loni v létě stal hráčem Paris Saint-Germain a s klubem z hlavního města Francie tou dobou podepisoval kontrakt platný do června 2024, sám pak už má v hlavě jasno o tom, jak naloží s další budoucností. Španělský záložník by se rád vrátil do vlasti, konkrétně do aktuálně druholigové Zaragozy...

Herrera v Zaragoze vyrůstal a v roce 2011 přestoupil do Athleticu, odkud ho po třech letech vykoupil Manchester United. Právě návrat do Bilbaa by dle tisku mohl být jednou z možností, třicetiletý středopolař ovšem má jiné plány.

"Doufám, že si užiji své působení v Paříži, s PSG vyhraji nějaké trofeje, zahraji si s několika z nejlepších fotbalistů světa a následně se budu moci vrátit domů. Tím domovem je Zaragoza," prohlásil.

"Měl jsem obrovské štěstí, když jsem si mohl zahrát za Athletic a pochopit tamní filosofii, která je fantastická, ale doufám v návrat do Zaragozy, tento klub jsem podporoval už od dětství. Jsem stále jedním z jeho členů a zůstanu členem až do konce života, stejně jako moje dcery. Když jsem oblékal dresy Athleticu, Manchesteru United a PSG, vydával jsem ze sebe všechno a snažil se kluby reprezentovat tak, jako kdybych byl jejich největším fanouškem na světě, ovšem mým týmem je stále Zaragoza," dodal.

Herrera měl letos opakované zdravotní problémy a za PSG toho zatím moc neodehrál. Celkem zvládl jen osmnáct soutěžních startů, v nichž si na své konto připsal jednu trefu.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
Free_player

to je stejně vtip, že tohle pako je v PSG

Reagovat
lubik

Tak byl zadarmo, takže jenom plat no, tak jako backup je asi dobrej, PSG jsem letos vubec nesledoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Hráč tak akorát pro PSG

Reagovat
Pipo123

Zaragoza chýba v LaLige

Reagovat
Kepy_FCB

Pacho Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to žiadny umelec a tvorca, ale niekomu sa hodí. Je totiž špecialista na osobky, napriek subtílnej postave nevynechá žiadny súboj, všade strčí nohu, obťažuje, vracia sa.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele