Hermoso o zájmu Realu nic neví, je spokojen v Espanyolu

19.11.2018, 12:08
Aktuality
Průlomovou sezonu letos zažívá Mario Hermoso. Třiadvacetiletý stoper patří v dresu Espanyolu Barcelona mezi nejlepší střední obránce španělské nejvyšší soutěže a včera debutoval v národním týmu. Dalším důkazem jeho kvalitních výkonů je údajný zájem ze strany Realu Madrid...

Hermoso prošel mládežnickou akademií Bílého baletu a Espanyol ho získal v létě 2017. V Katalánsku má fotbalista smlouvu jen do června 2020 a její součástí je výstupní klauzule nastavená na 40 milionů eur, Real ho ovšem může získat podstatně levněji. Úřadující vítěz Ligy mistrů disponuje opcí na zpětný odkup za 15 milionů, jelikož mu ale stále má patřit polovina hráčových práv, bude případně suma za transfer činit jen 7,5 milionu.

"Nevím, jestli je zde nějaký zájem ze strany Realu Madrid. Jsem velmi šťastný v Espanyolu," reaguje Hermoso na spekulace tisku.

Hermoso se v základní sestavě Espanyolu zabydlel už loni a letos zatím nevynechal ani minutu, navíc přidal dva góly. Má tak svůj podíl na tom, že se klub pohybuje na pohárových pozicích.

Real je v tabulce dokonce za Espanyolem a svůj podíl na tom mají i výkony a zdravotní trable stoperů. Jesús Vallejo je často zraněný, zdravotní problémy mívá i Raphaël Varane a až do ledna bude mimo hru Nacho.

"O Mariově odchodu neuvažujeme. Pokud nás někdo osloví, tak si to zanalyzujeme. Mariovi je velmi dobře tam, kde je dnes. Tušíme, že Madrid na něho nijak tlačit nebude, ale to je jen intuice," sdělil trenér barcelonského klubu Rubi.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (73)

Přidat komentář
misinho7

za tu smiesnu vykupku ho musime ziskat spat ... to iste Diego Llorente .. vseko odchovanci najnovsie aj reprezentanti, zisiel by sa niekto z nich pri tom nasom stave v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

jeste pred par lety by to byl za obrance poradny balik, dnes je to smesna vykupka za hrace sirsiho kadru

Reagovat
Ed_Hazard

7.5M bol pred par lety balik? Co si predstavujes pod slovom par? 50 rokov?

Reagovat
Kluivert9

Spíš myslel těch 40 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

V tom prípade nechápem tvoju reakciu na misinha, nakoľko on hovorí o našej výkupke, nie oficiálnej (ktorá je samozrejme premrštená, ako u 99% hráčov hrajúcich v španielsku.)

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu tvoji reakci

Reagovat
torcida

kašli na to. proste si to posral... prečo si to nedokážeš priznať?

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem posral?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Robbie

Je skoda ze pres Varane(Nacho)-S.Ramos se neprosadi, Nacho se mi na stopwru vubec nelibi, myslite ze Isco si pod Solarim zahraje ? Podle me mu vubec nesedi do 4-3-3

Reagovat
Bucky

Přes Nacha by šance dostávat mohl. Navíc v Realu moc dobře vědí, že Ramos pomalu ale jistě stárne a je potřeba řešit dlouhodobé řešení. Varane super, ale koho k němu? Tak kvalitních obránců jako je Ramos po trávnících moc neběhá a když už, tak to jsou neprodejní hráči. Hermoso má letos jedny z nejlepších defenzivních statistik v top ligách, hraje dost vytaženě a je zvyklý agresivně napadat - to by se mohlo skvěle doplňovat s klidným pokrývačem Varanem. Uvidíme, za ty peníze je to rozhodně skvělá příležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hermoso alebo D. Llorente musí prísť Vallejo je popri svojom zdraví nepoužiteľný!

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
pospech11

Je super, že chceme zpět naše odchovance, ale myslím že by Perez měl jít po De Ligtovi, ten by posadil Ramose levou zadní.

Reagovat
Visca el barca

Co ten Rabiot? Já ho fakt nechci!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě budeme mít finance pouze na jednoho z dvojice de Ligt & de Jong. Případný příchod toho druhýho bude podmíněn nějakým velkým odchodem (Rakitić, Dembélé či Malcom). Prioritně musíme zpeněžit všechny nepotřebný hráče (Denis, Rafinha, Gomés, Paco), což by mohlo dát kolem 100 mega. Rabiotova největší “nevýhoda” je, že bude k dispozici zadarmo, spíš teda za podpisový bonus, který asi bude docela mastný. Ale Frenkie na léto musí být absolutní prioritou. Podobně kvalitní alternativa za něj neexistuje, zatímco slušný a mladý stoper se sehnat dá.

Reagovat
Visca el barca

Já se bojím toho rabiota. Fakt ho nechci. Nikdy se mi nelíbil. O Frenkieho bude hrozná bitva. Já bych jim tam vysázel klidně 80 na tvrdo. Já už doufal, že Rabiot klasicky jako tomu je u PSG na xtej pokus prodlouží a ono pořád nic

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak o Rabiota bude několik špičkových zájemců, rozhodně bych nebral jako nic definitivního, že by měl skončit u nás.

Reagovat
celeb

Vobec ho nemusim. Jeho pristup k braneniu a vracaniu je na urovni Dembeleho z prvych zapasov za Barcu. Sice zadarmo, ale s o to vacsim platom a bonusom. Ak by sme predali Rakitica, tak ako backup ok, ale de Jong musi byt priorita ako pise Hristo. Ja by som sa snazil spenazit aj Dembeleho a ist aj po de Ligtovi.

Reagovat
technecium

Reagovat
Mateo16

Marcos odide a Palacios pride uz teraz v zime, Jedina vyhoda toho je ze konecne sa zbavime Jamesa na dobro uf Flore chce ukradnut Barcelone De Jonga.

Uz iba vyhodit Solariho a verim v lete prichod Hazarda.

Reagovat
Visca el barca

Umí si flo taky něco vybrat sám?

Reagovat
vilp

Podle mě jdeš na ten druhý odstavec špatně. Podle toho, jak Solari nasazuje sestavu, evidentně na křídlech nechce brzdy, což je spíš výhoda.

Reagovat
Mateo16

Lope staval Isca na Modricove miesto , na tom falosnom kridle hral iba proti FCB, AS a Plzni.

Ze hra Gareth na lavej strane povazujem za skor nevyhodu a obrovsku pre prichod Edena , nebodaj este mu vide sezona a je koniec

Reagovat
vilp

Ale Asensia posunul na střídačku a hraje Lucas, Isca ani neřeším, to byla blbost už od začátku a jestli kvůli němu Lope fakt nechtěl Edena...

Reagovat
Mateo16

Skvele ze hra hrac ktory kazi zakladne prihravky Ty stale tomu veris Ved tam hra uz od prichodu do RM a nikdy ti to nevadilo , pod ZZ 2 tituly v LM , skoro vsetko v zaklade na tom poste

Celkom som aj zvedavy na Edena a Marcela

Reagovat
vilp

Já tomu věřím, dává to smysl. Isco byl hlavní tahoun repre z LW, takže myšlenka imho byla to přenést i do klubu. Akorát mu trvalo asi 5 zápasů (i s přípravou), aby došel k tomu, že v Realu je to naprostá hloupost.

Jakém postě? Isco se mi líbil pod Carlettem ve čtyřčlenné záloze nalevo, na desítce v diamantu (jen ten systém v lize postupně upadal) a nejvíc jako CM ve tříčlenném středu béčka na jaře 2017.

Reagovat
Mateo16

Lenze on uz tam hral pod ZZ v tom systeme 4-3-1-2 a v kazdom systeme nech hral LW , AM , LCM vzdy pri utoku sa islel na lave kridlo kde hral s Marcelom a CR siel na SS az hrot.

Na tom lavom kridle bol kazdu sezonu

Reagovat
vilp

Jo, jenže se jim tam ještě motal Cristiano, což je dost podstatná část skládačky.

Reagovat
vilp

Jinak je samozřejmě jasné, proč Hazard nepřišel, když nedorazila ani oficiální nabídka, ale jestli mezi Florentinem a Lopem na toto téma probíhal nějaký rozhovor, tak si umím dost živě představit odpověď, kde říká, že ho vlastně ani nepotřebuje.

Reagovat
Mateo16

Ja ale tomuto vobec neverim ze maju treneri v RM niake pravomoci hovorit Floremu do prestupaku. Preco nas odmietol Conte ? Lebo chcel mat slovo v prestupoch.

Julen chcem nahradu za Kovacica a CR + obrancu ani jedneho nedostal asi tak

Reagovat
vilp

Nejde o pravomoc, ale spíš názor. Tomu věřím určitě a přijde mi to proste vtipný. Jinak byl problém toho přestupu jinde, jak už jsem psal.

Reagovat
vilp

Na Španělských fórech Realu jsem taky hlavně četl toto... "na co Hazard, když máme Isca a Asensia, kteří jsou minimálně na stejné úrovni?"

Reagovat
valloire

bože, ti bláhoví

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koukal si včera na ty Němce s Holanďany? Já jsem se na to o poločase začal soustředit a musím říct, že to Low vymyslel skvěle. Mimochodem to beru jako velký ocenění Frenkieho, že věnoval takový úsilí tomu, aby se ho snažil dostat ze hry, resp. ho nechal jenom posouvat míče. Rozhodně se nedá říct, že by hrál špatně, ale opět jsem tam viděl to, proč to pro mě ideálně není defenzivní záložník, vůbec tam neuplatní svou dynamiku a celý zápas odehraje pochodovým tempem. Ale přehled má neskutečný, vůbec neztrácí míče, což byl ostatně jeden z důvodů, proč Holanďani v tak těžký konkurenci vyhráli skupinu.

Reagovat
vilp

Nemáš sestřih ze včerejška?

Reagovat
ADM

Nemyslíš si, že ak by sme sa dočkali zálohy Arthur - Bus - Frenkie, bolo by to už kontraproduktívne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

To si nemyslím, zvlášť s těma třema nahoře, co prakticky nebrání. De Jong zahraje v záloze všechny posty, Arthur je omezenější, jelikož postrádá dynamiku a prakticky nepouživá delší míče. A pořád tam s nima může být Vidal, Coutinho či Aleňa, kteří mají dobrý zakončení a náběh do vápna z druhý vlny.

Reagovat
Generalní Gladiator

kreativita před vápnem proti betonu soupeře by chyběla, uvolnění se 1na1, lob,geniální přihrávka, náběh z druhé vlny,to není jejich silná stránka, ale lze to nahradit ofenzivnimi beky..určitě bychom znovu ovládali střed pole,tempo-iproti top týmům!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zkompletujte si brazilský pokemony a Frenkieho nechte na pokoji , tam to bude snad jenom mezi náma a City. Ale jestli skončí v City, tak se bojím toho, že budou naprosto dominovat, už takhle nemají v PL konkurenci a to je ještě Fernandinho jejich asi největší slabinou.

Reagovat
vilp

Však budou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V play-off LM jsou zatím ještě hratelní, toho si važme, už to asi nebude trvat dlouho

Reagovat
vilp

Každopádně pokud po něm fakt Pep půjde, tak sázím na podobný scénář jako u Mbappého. Ti dávají 70 za obránce a ještě mu pořádně nasypou i platově.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak teď už je jasný, že jestli to Frenkie nezarazí nějakým svým osobním přáním (kterýmu by Ajax asi vyšel vstříc), bude o něj hotová válka, kde bych se nedivil ničemu. City to dělají chytře, kupujou hráče, kteří se budou zlepšovat, nechtějí hotový hvězdy, kteří by do toho ještě pindaly Pepovi.

Reagovat
Mateo16

Co City , PSG a Juventus tiez ich slabina je zaloha. Oni ked kupia od nas niekoho z dvojice Kovacic , Isco tak to budu strasne masiny.

Reagovat
Hristo Stoichkov

PSG se není třeba bát, slabá liga je hodně omezuje a je otázkou času, kdy jim do toho Neymar/Mbappé hodí vidle. Navíc tam ti opravdu nejlepší a soutěživí hráči až na výjimky chodit nebudou, dokud nebude nějaká Superliga. Juventus by musel platově dost přitvrdit, aby tam chtěli pravidelně chodit nejlepší hráči. Ale jsou na dobrý cestě, to rozhodně.

Reagovat
Mateo16

Juve pritvrdit ? Ved kupili CR co je snad najviac co mohli urobit pre LM. Ja teda si neviem predstavit ze by teraz niaky Dybala povedal zbohom Juve idem do Madridu. Ak zlepsia este poslednu skladacku zalohu kde im tam beha Khedira a Matuidi tak budu dominovat

PSG rovnaky problem v strede pola im tam beha Draxler a stagnujuci Verratti

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však Cristiano je přestup úplně mimo jejich (možná už minulý) principy. Bere několikanásobně víc než ostatní hvězdy, což se pochopitelně projeví při jednáních o prodloužení smluv dalších hvězd. Ale ten klub jako takový je výborně vedený a určitě s tím museli počítat a tohle byl krok, kterým se posunuli o úroveň výš. Allegri je dost specifický trenér, který fotbal vidí jinak než ve Španělsku. Vůbec bych se nedivil tomu, kdyby tam Isco zahříval lavičku a Matuidi řádil v základu. Stačí se podívat, že například Cuadrado hraje na úkor Douglase Costy či Bernardeschiho a Dybalova pozice taky není nějak neotřesná.

Reagovat
Eichel

ja si viem pedstaviť, že Juve pôjde skor po Ramseym alebo Rabiotovi, kvoli koncu zmluvy

Reagovat
Eichel

Fernandinho je skvelý, tam je problémom len jeho vek. Inak ty si z toho Frankieho strašne hotový

Reagovat
Hristo Stoichkov

To asi všichni, kteří ho pravidelně sledují Jsem si jistý tím, že během pár zápasů by mu culés klečeli u nohou, stačí se podívat na situaci s Arthurem, který ani nedosahuje Frenkieho kvalit.

Reagovat
Visca el barca

Co když ho neuděláme?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak ti dorazí Rabiot a prodloužíme smlouvu Rakitićovi.

Reagovat
Visca el barca

ten Rabiot.

Reagovat
ADM

tá zmluva pre Raketu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Billy McClane

Ja si zase pamätam, ze podobne ody si tu sypal aj na Malcoma a chlapec sedi na tribune.

Reagovat
Ed_Hazard

Hype, všetko hype

Reagovat
Hristo Stoichkov

V takovým měřítku určitě ne, ale v Bordeaux byl skvělý, což ti potvrdí asi každý, kdo ho tam někdy viděl. Jestli soudíš, že během těch pá desítek minut v Barce se z něj stal tragéd, tak směle do toho, odporovat ti nebudu.

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Tygr a Zlatan, dost možná jediní dva hráči, které jsem v Realu vždycky chtěl, nikdy jsem se jich nedočkal a už jsem se vzdal naděje, že bych se jich někdy dočkal a najednou naděje zase existuje, snad aspoň jeden z nich a třeba aspoň na chvilku fakt přijde

Reagovat
valloire

já zase chci Hazarda

Reagovat
LAM

Zlatan dle mě na Evropu už nemá.

Reagovat
ADM

S poriadnym servisom v Reale by ten polrok podľa mňa zvládol. Stále je to jeden z najlepších hráčov do 16ky.

Reagovat
valloire

LM stejně už nedáme, liga ho nezajímá a hlavně musíme přebudovat tým a do toho je skoro 40 letej hráč kontraproduktivní.

Reagovat
ADM

Vsak by prisiel len v zime na polroka nie? Co chces za zimu prebudovat

Reagovat
valloire

skoro nic, koupit Hazarda a neubírat minuty perspektivnějším hráčům než je Zlatan

Reagovat
Generalní Gladiator

zlatan+james a budu hoodně spokojenej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele