Hejda zahrál rukou a udělal pohyb proti míči, zdůvodnil penaltu sudí Orel

27.04.2023, 13:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (45)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Možná to byla penalta jen na 70 %, ale ta nepísknutá na Kuchtu byla na 93 %, takže pořád rozhodčí za včerejšek Spartě dluží 0,63 penalty, tak snad to budou mít v nadstavbě na paměti.

Reagovat
Kily

a Krejčí teď dostal za čtyři zápasy dokonce tři žluté, takže by to rozhodčí měli mít na paměti a v nadstavbě si na uši nasazovat klapky

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že kdyby to jeho žlucení mělo pokračovat i v dalších zápasech, tak už by to působilo dost tendenčně, tak snad si na to rozhodčí dají pozor.

Reagovat
Lemond Laws

cetto?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zjednoduším - pokud bude v některém dalším zápase 37% penalta, tak by k tomu měl rozhodčí férově těch 63 přihodit a písknout jí.

Reagovat
Pablos

Tohle bylo za 100 % penalta.

Reagovat
vanGomm

Pokud rozhodčí udělá chybu a napravuje to kompenzací dělá další chybu.

Reagovat
3M

pecka na Kuchtu ano, ruka Hejdy ne

Reagovat
$dolar$

Na Kuchtu ani omylem, to uz spis ten Hejda..

Rameno na rameno neni zadnej faul.

Reagovat
srbic13

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Bakary3

Až na to budeš koukat znovu, tak sundej palec z displeje.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Bucky

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Pinturicchio

Spíš z péra.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Kucka

spíš rameno na koleno, ne?

Reagovat
3M

Reagovat
Fendi

Koukám expert

Reagovat
frankiefcb

obě pískatelné. A obě situace jsou pro mě ty situace na hraně, do kterých Var nemá zasahovat a má to nechat na rozhodčím. Obhájí si oboje.

Reagovat
emisarpravdy

Ta ruka se mi posuzuje těžko...fakt nevím, ale ten zákrok Staňka na Kuchtu podle mě úplně jasná penalta. Vůbec nechápu o čem se diskutuje.

Reagovat
Kiwi-21

Já to mám spíše naopak

Obě piskatelné ale zároveň nemusela být ani 1

Ale spíše bych piskal tu 2

Reagovat
kecipep

Reagovat
Fendi

Obě naprosto jasné. Opět zářez na Spartu. Navíc neměli dohrát Kaša a Chorý. Minchev vyloučen za nic. Kdy tohle skončí

Reagovat
deiw

Zbytecny emoce kolem vsech těch rozhodnutí. Všechny ty situace byly prostě sporný a rozhodčí se nějak rozhodl. Gól neuznal oběma stranám po právu a přestože obě penaltový situace nebyly stoprocentní, tak ta ruka byla na první pohled vcelku jasná. Video by mělo tu situaci změnit jen v případě, že by se o ruku vůbec nejednalo, ale ne po tomto.

Reagovat
Stannis Baratheon

No jako zrovna od Sparty...

Reagovat
kilobyte

Proč by ne?

Tady ještě něco z cesty fanoušků Plzně.

https://tinyurl.com/2mh2bm2v

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Vinci

Reagovat
smazaný uživatel

On tam na tý šále má fakt "mrdky..."?

Reagovat
Salfovic

Orel je sice píča, což včera svorně akceptoval, ale v tomhle souhlasím.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Steve Stifler

Penalta za mě jasná, i když chápu, co na tom plzeňáky sere. Ale tohle je spíš o nekonzistentnosti těch rozhodnutí, kdy i tohle zastavení střely na bránu, což je prostě ruka naprosto jasná, se někdy pískne a někdy ne.

Čím mě pan píča vytočil nejvíc, bylo to přerušení hry po tom neuznaným gólu Plzně. Písknul se faul, míč stál na místě, rozehráli jsme a šli jsme do protiútoku asi tak osm na jednoho, páč všichni plzeňáci slavili gól u svýho kotle. Ale to snad není důvod k přerušení tý rozehrávky. Pokud tam teda nepískal ještě něco jinýho, co nebylo na stadionu k rozeznání.

Reagovat
kilobyte

Možná to chtěl ještě nechat zkontrolovat VAR, ale spíš asi hlavně nechtěl, aby se to strhlo v divočinu. Už takhle byl ten zápas v emocích a kdybychom dali z toho góla, tak by se Plzeňáci posrali.

Podle pravidel asi žádný důvod neměl.

Reagovat
Bucky

Mě na tom nejvíc baví, jak je všude po sítích nablito, jak to bylo podplacené, jak se Spartě připískává a jaká je to tlačenka a jakej je Kuchta kokot, že si po zápase dovolil kritizovat rozhodčího (svorně od fanoušků Plzně, kteří nedávají třetí místo a fanoušků Slavie, kteří zase po letech konečně Spartu začínají vnímat jako konkurenta). Přitom je naprosto jasné, že kdyby zápas neskončil výhrou Sparty, tak se neřeší nic jiného, než jak a kolikrát byla Sparta poškozená. U ní se přitom pořád řeší, že kopala penaltu, která je naprosto v pohodě obhajitelná a že Krejčí nedostal červenou za to, že křičel na rozhodčího. Tak sorry, ale oproti tomu, co bylo proti Spartě to je fakt sranda. Ale jasný, musí se chcát na vítězný tým.

Reagovat
kilobyte

To že se ty dva tábory můžou posrat je známka toho, že to konečně děláme dobře a už mají strach.

Reagovat
Kiwi-21

Tak to vyřvavaní za rozhodčího kartou bych také trestal

Snad to budou dělat od další sezóny konzistentně a nejde jen o Krejčího i kdyby se v prvních 2 kolech mělo vylučovat o 106 a každý tým dohrával v 9 alespoň by se to odnaučili

Reagovat
Bucky

Ano, kdyby to bylo vymáhané, tak rozhodně. Takhle je to ale jen prázdný tlach. Kdy naposledy byl nějaký hráč v české lize vyloučený za to, že zařval na rozhodčího? Souhlasím s tím, že by se to mělo zavést a vymáhat. Ale je naprostá kravina tvrdit, že neměl dohrát Krejčí, když nic takového není nastavené jako standard.

Reagovat
verv

Reagovat
kilobyte

Zas ti hráči nejsou úplně blbý. Když se jim před sezónou řekne, že za to bude automaticka žlutá, tak to bude hned: "Pane rozhodčí, jaký jste měl dneska den? A opravdu to nebyla penalta?".

Dobře tak takhle to úplně nebude, ale určitě se budou víc krotit a těch vyloučení bude minimum.

Reagovat
Mr.Mike

to chceš bejt rozhočí a mít v nastavení takovouhle ruku

těžký na posouzení, at' by to písknul jakkoliv tak bude hromada lidí co budou nadávat..za mě prostě Hejda věděl co dělá a ruka to prostě je ..ale zas třeba to bejt obráceně tak sem ukřivděnej taky

ja nemam celkově moc rád to stěžování si na rozhodčí at' už to je na jakoukoliv stranu, pokud to není fakt zářez jak poleno

škoda je že Plzeň nechce hrát víc fotbal..zrovna jak v záloze tak i útoku je dost nadstandartních frajerů a je škoda že maj stát na vápně a nakopávat balony na toho chorýho vepředu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele