HEINZ DO SPARTY ASI AŽ V LÉTĚ

17.03.2005, 21:25
Aktuality
Fotbalista Marek Heinz si na jaře neoblékne rudý dres pražské Sparty, ta se totiž nedohodla s Mönchenglandbachem. Potvrdila to mluvčí klubu Lenka Raková.

Sparta se ale Heinze podle slov viceprezidenta Daniela Křestinského nevzdala. "Náš zájem získat Marka Heinze trvá, vrátíme se k němu v letním přestupovém období."

Marek Heinz už měl do Sparty nakročeno a nikdo nepochyboval o jeho příchodu na Letnou. Vše se ale zvrtlo u jediného bodu. Německý klub totiž čekal, jak se k jeho přestupu vyjádří německý fotbalový svaz. Dnes večer bohužel pro Spartu dorazila zpráva, že německá strana je proti.

Heinz by totiž musel přestoupit do Sparty jako amatér a tím by musela být vypovězena jeho současná smlouva v německém týmu a to byl ten pověstný kámen úrazu. Mönchengladbach se jej totiž nechce vzdát bez náhrady a kdyby jej teď propustil, nemohl by jej v červenci vzít zpět. Podle německých regulí by totiž muselo uplynout nejméně půl roku.

Bývalý útočník Sigmy Olomouc se tak bude muset nadále trápit v Monchenglandbachu, protože ho nedávno nový kouč Dick Advocaat přeřadil kvůli neprofesionálnímu chování do rezervy a vypadá to, že s ním už nadále nepočítá.

Autor: David Jatagandzidis

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda, že v létě nevyšlo to Atlético, stále hledá útočníka a duo Heinz + Torres by bylo hoooodně zajímavý. To co hraje Salva, Braulio nebo Nunez by Mára odehrál taky a líp. Co to má za agenta, že mu nesežene nic kromě bundesligy?

Reagovat
HOST*vazquez

Chápem,že pre Heinza to nie je moc dobré,ale na druhej strane-Sparta si myslí,že je nejaká výnimka,keď stále špekuluje a obchádza predpisy?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele