HAŠEK SE TĚŠÍ NA DERBY

28.02.2007, 18:25
Aktuality
Český trenér Saint Etienne Ivan Hašek se podle svých slov snaží mnoha způsoby udržet svoje hráče soustředěné na očekávaný víkendový souboj svého týmu s Olympiquem Lyon. Doufá, že se jeho svěřenci nenechají rozhodit útoky ze strany Lyonu.

Saint Etienne v minulém kole dokázalo vyhrát 2:0 nad Paris Saint Germain, který se pomalu zvedal z hluboké krize a tento výsledek posunul Les Verts na pátou pozici v tabulce Ligue 1. "Chtěl bych poděkovat a pogratulovat všem hráčům za předvedený výkon a především za skvělý výsledek v tomto prestižním zápase," řekl Hašek po nedělním zápase. "Byli jsme koncentrovaní po celých 90 minut a těžili jsme ze standartních situací."

Zároveň ale Hašek již přemýšlel o dalším zápase. "Výhra v Parku princů je opravdu pěkná a vážím si tohoto výsledku, ale doufám, že všichni v týmu již mají přepnuto na souboj s Lyonem. Sobotní zápas bude hodně důležitý a vyhrát nad rivalem z Lyonu by bylo jeětě o mnoho krásnější," oznámil Hašek s tím, že se na zápas velice těší. "Ve velkých zápasech jsme schopni zahrát velice dobře a věřím, že se nám to povede i proti Lyonu."

Lyon chtěl derby přesunout, protože příští týden hraje odvetu osmifinále Ligy mistrů proti AS Řím, ale St. Etienne žádost zamítlo. To velice rozzlobilo prezidenta klubu, který suverénně vede Ligue 1. Jean-Michel Aulas prohlásil, že takovou neochotu nedokáže pochopit a že do zápasu se St. Etienne bude muset jeho tým nastoupit ve složení, které se bude hodně lišit od toho ideálního. Haška ale podobné výjevy nezajímají. Na dotaz ohledně nejvyššího představitele Olympique Lyon odpovídá stručně: "Nevím proč nás kritizují. Myslím, že my nejsme tím klubem, který ve Francii hraje nečistě. Pravda se ukáže na hřišti."

Autor: Ondřej Štícha / skysports.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

tohle derby muze byt fakt kvalitni kousek, bohuzel se standartni kabelovkou (ct4, sport1, galaxie a eurosporty) asi nemam sanci to nikde videt co?

Reagovat
HOST*

asi ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele