Hamzaoğlu se vrátil domů, v Galatasarayi nechce zklamat důvěru

02.12.2014, 12:07
Aktuality
Novou výzvu ve známém prostředí před sebou má Hamza Hamzaoğlu. Mladý trenér byl včera jmenován do funkce kormidelníka Galatasaraye a stal se tak nástupcem minulý týden odvolaného Cesare Prandelliho...

Italskému trenérovi definitivně zlomily vaz špatné výsledky v Lize mistrů. Tým pod jeho vedením získal v pěti zápasech jenom jeden bod a nenapodobí tak loňský úspěch v podobě postupu do osmifinále, po prohře na půdě Anderlechtu navíc přišel o možnost zahrát si na jaře alespoň Evropskou ligu.

"Toto je místo, které nazývám domovem. Nejdůležitější ze všeho bude nezklamat komunitu a lidi v klubu, kteří mi důvěřují. Není správná doba na sliby o zisku titulu, ale nikdo by zároveň neměl pochybovat o tom, že ze sebe vydáme to nejlepší. Vybudujeme tým s vítěznou mentalitou a duchem fair play," slibuje 45letý trenér.

Hamzaoğlu v minulosti za Galatasaray čtyři roky hrával a získal s ním dva mistrovské tituly. V roce 2004 pověsil kopačky na hřebík, vrhl se na trenérskou dráhu a naposledy pracoval jako asistent Fatiha Terima u tureckého národního týmu. Tamní svaz mu následně včera dal svolení k odchodu do Galatasaraye.

"Hamzaoğlu je nový člověk a do týmu přinese čerstvou krev. Můžeme s ním dosáhnout úspěchu, máme před sebou světlé časy," nepochybuje prezident Galatasaraye Duygun Yarsuvat.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

v 2006 sa vrhol na trenovanie...aj niečo trenoval kedže bol len naposledy asistentom?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
Kucka

Reagovat
Robochelsea

Mohli nechať Prandellimu čas. LM síce pokašlali, ale v lige sú prví, aj keď asi dosť náhodne, keď majú aj záporné skóre Ale tak veľmi im nevyšiel prestupák, Pandev má problémy so zraneniami a nikto nenahradil Didiho. Nejde len o hernú stránku ale tomu tímu dával určite veľa aj ako osobnosť. Mali by tam niekoho takého ešte získať, aby na to nebol Sneijder sám a tiež by sa im hodil asi nejaký kvalitný strelec okrem Yilmaza. Inak do tých problémov nevidím, túto sezónu sledujem len štatisticky, takže neviem aký je herný prejav, kto má ako formu atď..

Reagovat
smazaný uživatel

to jo sice byli i s ním v mezi 3 ale fotbal co hráli nebyl vůbec pohledný, v LM 4. dostali 4 goly pak v lize 4-0 a pak prohrali doma 0-3 proti Trabzonu.......během těch 2 tydnu s novým trenerem se herní styl 6S o hodně změnil ( k lepšímu)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele