Haller přestoupil z West Hamu do Ajaxu a stal se jeho rekordní posilou

08.01.2021, 09:59
Aktuality
Sebastien Haller (© AFP)
West Ham United po roce a půl opouští Sébastien Haller. Šestadvacetiletý útočník, jenž se neprosadil podle představ, přestoupil do Ajaxu, kterému se upsal do roku 2025...

Haller je odchovancem Auxerre, výrazněji však na sebe upozornil až po přesunu do Utrechtu, za který během dvou a půl roku nastřílel přes 40 gólů a řekl si o nabídku Frankfurtu.

Také v hesenském klubu se reprezentant Pobřeží slonoviny zařadil k oporám, povedla se mu hlavně sezóna 2018/19, ve které vstřelil 15 ligových branek, přidal devět asistencí, navíc Eintrachtu pomohl k postupu do semifinále Evropské ligy, kde pětkrát skóroval.

Před osmnácti měsíci nakonec za 50 milionů eur přestoupil do West Hamu United, tam ale vysoká očekávání nenaplnil a trápení prodlužovat nebude, když za méně než polovinu odchází do Ajaxu. Pro nizozemský velkoklub se za 22,5 milionu eur jedná o nejdražší posilu v klubové historii.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (386)

Přidat komentář
FC Porto FC

Co tomu Ajaxu jeblo?

Reagovat
GrimeBaller98

Treba pujde nahoru jako Tadic, who knows , ale necekam to moc teda, navic maji tam toho Traoreho ne?

Reagovat
Remt

Ktereho jsem viděl jen asi ve dvou zapasech ale prisel mi velice zajímavý

Reagovat
krupa1919

Právě on to tak má, 2 zápasy má ok, ale pak 8 jich má na nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
kolouch

Který podle mě pujde teď v zimě pryč

Reagovat
Freedo

To ale tak za 40, ne?

Reagovat
Remt

Kam by mohl mít namířeno?

Reagovat
AC Sparta Praha good

Hádal bych někam do PL, třeba Arsenal

Reagovat
Foppy

West Ham

Reagovat
AjaxFans

Ale hovno

Reagovat
kolouch

Podle mě se tam prosadí a bude mu to tam padat jako ve Frankfurtu. Přizpůsobí mu hru a bude mu stačit pobíhat ve vápně, kde je nejsilnější. Moyes po něm chtěl, aby hrál i fotbal.

Reagovat
MiChaEl

Ten Hag s nim pracoval v Utrechte a mali spolu uspech. Takze evidentne nadej v revival.

Reagovat
REPLIKATOR

V holandské lize bude král.

Reagovat
havrys99

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Ty lidi už nevědí co s penězi.

Kdyby se tolik peněz, co se točí v showbyznysu (tam řadím i fotbal), dávalo do vědy, tak už máme na Marsu stovky lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kolouch

Reagovat
smazaný uživatel

Cesta na mars je taky showbuss.

Reagovat
smazaný uživatel

yes

Reagovat
patas92

Co by tam dělali?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do budoucna budeme dřív nebo později usilovat o meziplanetární cestování, Marsem by se mohlo začít (už jsme tam měli být).

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim tě, to je tak totálně vzdálená budoucnost, že možná za pět set let, to ty opravdu řešit nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím v reinkarnaci.

Kdybychom ty peníze necpali do showbyznysu, tak by to mohla být otázka pár desítek let.

Ale né, my musíme vzít 100 milionů euro, a koupit člověka, který za tým bude 50 zápasů (4500 minut) ročně hrát fotbal, nehledě, že podobně nesmyslné peníze mu musíme za to hraní fotbalu dát.

Kdybychom za stejné peníze podporovali vědce, tak by ten svět vypadal úplně jinak. A nebavím se tu jen o vesmíru ( ale o věcech jako je odsolování mořské vody, recyklace, obydlování neobyvatelných území apod).

Reagovat
Čekám na brejk

Ono je to složité. Jelikož většinu lidí věda prostě nezajímá, prakticky se o ni ani neotřou, ale hlavně ví všechny detaily rozvodu Johnnyho Deppa anebo jak hraje jejich oblíbený tým, tak logicky je pro firmy, které generují ty prachy je lepší mít reklamu se slavným hercem nebo na dresu fotbalového týmu než když by se něco vyvinulo a ta firma se mohla chlubit, že to bylo s její podporou nebo by daný vědec měl tričko s danou firmou. Už jen to, že diskutujeme na portále o fotbale a ne o vědě, přinášíme prachy fotbalu a ne vědě, takže ani my nejsme bez viny . Bohužel z logiky lidské povahy, peníze do vědy bude cpát vždy jen stát anebo mecenáši jako Bill Gates. Firmy to vždy vrazí tam, kde jim to přinese zisk, takže reklama na dresech anebo charita pro PR. Pořád vypadá líp, když nakrmí hladové děti než že to vrazí do rozvoje odsolování mořské vody.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mi na tomhle webu moc líbí, přijdu s nějakou myšlenkou, v hlavě mám jen ten jeden určitej vzorec, a potom se vždy objeví někdo, kdo tu mou tezi/vzorec rozrazí zcela krásnými, logickými argumenty.

Díky

Reagovat
Wyrda

Nevím jak ty ale já se takhle bavím s kamarady a znamymi normalne, tohle je přece normalni web zada vysada eurofotbalu

Reagovat
Čekám na brejk

V pohodě, já děkuji za pochvalu . Mám rád, když si můžu zadiskutovat o nějakých takových tématech .

Reagovat
Čekám na brejk

*Reakce na Futtoburu .

Reagovat
Čekám na brejk

No jde o to v jaké bublině člověk žije . Já například, tím, že studuji techniku, tak mám za kamarády hodně kluky, co se o takové věci moc nezajímají a na nějakou hlubší debatu to není, spíš když je něco zajímá, tak jim to objasním. Například o autech toho spoustu kluků ví opravdu hodně a tam jsem o slabý já . Například jsou schopní dát dekádu ve které bylo auto vytvořeno snad pro každé auto. Nemám jim to za zlé, každý se zajímá o to, co ho baví. Jde o to, že na diskuze o některých tématech často musím na internet .

Reagovat
Wyrda

No me to vyznelo obecne, ze bych nepovazoval jako vysadu eurofotbalu ze tu das jakoukoliv myslenku ci nazir a nekdo ti jej logickymi argumenty vyvrati. Jestli je to myslene na vedu tak se to da pcohopit ze o to lidi zajem nemaji protoze je to vetsinou slozity na pochopeni a jetse casto clovek musi znat souvislosti.

Reagovat
Čekám na brejk

To je jasné, že je to obecně, pokud oba dva aktéři kultivovaně diskutují a argumentují. Já to spíš myslel tak, že o některých věcech si nemusíš ve svém blízkém okolí popovídat, protože známi se o ty věci až tak nezajímají a tak člověk musí debatovat na internetu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
-Pato-

Reagovat
smazaný uživatel

Proto navrhuji, aby zde byl povinný aspoň jeden příspěvek ze tří o vědě

Reagovat
Melda

V podstatě máš pravdu ale jak psal ten v offsidu-zábava táhne tupé masy i ty ostatní a ne věda a většině je šumafuk, že za sto let tu nebude vzduch a budou si šlapat po hlavě...ale budou čumět na film a pít colu.

Reagovat
Setwo

Ale ved cestovanie medzi planétami je úplne zbytočné... V prvom rade by sme sa mali začať správať ohladuplne k našej Zemi.. A v druhom rade prestať pchať zdroje do armády.. To je najväčší požierač peňazí a surovinovych zdrojov... Platy futbalistov sú oproti tomu omrvinky.. A zdroje by sa mali rozdeliť medzi ludi aby nebola taká priepasť medzi životnými úrovňami ľudí... Ze napchat všetky peniaze vedcom

Reagovat
Freedo

To ale vůbec není pravda. První pilotovaný let k Marsu má Musk v plánu vyslat už za 3 roky (dejme tomu, že o pár let se to může opozdit). Pokud jde o kolonii, tak o té mluvil do roku 2050, což je spíš hrubý nástřel, ale v tomhle století se to zvládne určitě. Obyvatel tam bude tak 100-200.

Těch 500 let sedí tak na mezigalaktické cestování, pokud bude vůbec někdy možné.

Reagovat
Mike Litoris

Počkej, mezigalaktické? To fakt očekáváme, že popřeme všechny fyzikální zákonitosti a budeme cestovat nadsvětelnou rychlostí?

Reagovat
Jardin

"vskutku"

Reagovat
Jardin

"vskutku"

Reagovat
Freedo

Je to zatím jen v rámci teorií. Kdo ví. Já jsem optimista v tom ohledu, že by se nějaká cesta určitě našla. Mohla by nám s ní pomoci třeba super AI, pokud nás místo toho nezničí.

Každopádně to bylo jen přirovnání, kterým jsem chtěl ilustroval aktuální pokrok, protože elbi.the.king z meziplanetárního cestování, které započalo už v 60. letech, dělal něco nereálného.

Reagovat
Mike Litoris

Tak on je to fakt obrovský rozdíl v mezi meziplanetárním a mezigalaktickým cestováním. Pro to první potřebuješ jen technologii, pro to druhé potřebuješ popřít přírodní zákony, jak je známe. Samozřejmě bych tomu strašně fandil, ale nevím, jak daleko jsme k využití potenciálních červích děr, natož k jejich vytvoření...

Reagovat
Freedo

Souhlasím s tebou. Toho rozdílu jsem si vědom. Těch cest je třeba možných víc, i když některé navrhují "bulvární vědci" jako Michio Kaku. Podle mě by šlo udělat lidi nesmrtelnými a prostě letět šíleně dlouho (stačí rychleji, než se galaxie od sebe oddalují), třeba je na cestu zmrazit, aby se nenudili. Už víme, co způsobuje proces stárnutí buňek, takže tohle je teoreticky řešitelné do budoucna.

Důležitý je ale ten přístup. Rozdíl mezi "nemáme potřebné znalosti, ale kdo ví, co bude za pár stovek let" a "není to možné, tak o tom ani nebudeme diskutovat". Naše znalosti kosmologie jsou velmi limitované - nevíme, jestli třeba neexistuje multivesmír (Brian Greene mohl hezky vysvětluje, že ano, akorát to nejde ověřit), nevíme, do čeho se vesmír rozpíná a spoustu dalších věcí.

Každopádně je mi sympatický přístup Futtoboru, který ukázal v diskuzi. To je podle mě ta správná cesta. Kdyby každý vědec uvažoval přízemně, tak žijeme ve středověku.

Reagovat
Mike Litoris

Chápu tě, mě tohle téma taky dost fascinuje. Pak už to bude taky etický problém, hraní si bohy se zastavením stárnutí buněk (na druhou stranu - s pokrokem medicíny v léčbě v podstatě čehokoliv od toho už nejsme tak daleko) je prostě pro mě osobně už příliš, narušilo by to absolutně přirozený ráz života, který má člověk prostě daný. Pak ještě ten drobný detail "stačí rychleji, než se galaxie od sebe oddalují - už tohle je pro mě asi dost nepředstavitelné, na druhou stranu jsem laik, možná máš pravdu a i k takovému pohonu se dostaneme. No a jsem taky skeptický ohledně toho, jak za "blbých" pět set let bude vypadat lidstvo jako takové - jsem ostatně dost rád, že už toho nebudu svědkem, když pozoruju, jak naprostá většina v rámci sociálního vývoje spíš degeneruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to skončí jako v těch scifi seriálech.

AI vybere 500 nadlidí, co pojedou obydlit další planetu. A Země se stane druhořadým tématem, kde budou ty zdegenerovaní lidé.

Reagovat
Mike Litoris

A teď si představ ta kritéria pro výběr

Reagovat
smazaný uživatel

Budou dosti podobná těm kritériím pro mise NASA.

Reagovat
El Cid z City

Buzny,lezby,překonaný lidi určitě nebudou chybět.

Reagovat
Freedo

Tak to už záleží na úhlu pohledu a jestli do téhle diskuze vneseš ještě nějaké ideologické postoje. Protože když to vezmeš čistě z vědeckého hlediska, tak neumíráme, protože je to přirozený řád vesmíru, má to tak bejt, smrt je jediná jistota, bla bla. Nýbrž protože nám odumřou buňky a orgány vypoví činnost. Příčina jednoznačně tkví v tomto a pokud ji odstraníš, tak se to vůbec dít nemusí. Přístup k téhle problematice souvisí s tím "myšlením mimo box", o kterém jsem mluvil. Jen protože každý doposud zemřel, tak to neznamená, že musíš zemřít i ty, i když si to kvůli tomu většina společnosti myslí.

Jinak tam jsou ale samozřejmě další problémy, které už jsi zmiňoval. Určit tu hranici, kdy je etické zasahovat, je velmi komplikované. Někdo by mohl namítnout, že nemoci tady jsou od toho, aby redukovaly populaci a tím, že léčíme nemoci, jsme si zadělali na současný problém s populační explozí. Na druhou stranu medicína v tomhle uvažuje tak, že pokud je možnost pomoci a například snížit dětskou úmrtnost, tak je naše povinnost to učinit. Platí ale to samé například s úpravami DNA - technologicky jde vytvořit děti, které nebudou moci chytit virus HIV, ale je to neetické. Co ale třeba vakcína proti Covidu - ta DNA nemění, ale bere se kus RNA viru, to taky není moc přirozené.

Pokud si jako prioritu zajistíme přežití lidské civilizace, tak časem podobné hlubší zásahy nejspíš budou nezbytné.

Jinak bych nezbytně netvrdil, že lidstvo degeneruje. Svým způsobem tohle mohlo tvrdit spoustu generací napříč staletími, když pozorovali své děti. Nazval bych to evolucí. Lidé se přizpůsobují technologickému pokroku - některé dovednosti mízí a naopak nové se získavají.

Reagovat
Melda

Myslím si, že to je nereálné ale fungovat by to mohlo za pozici černých děr-tedy ohýbání časoprostoru.

Reagovat
Melda

Aha, tak Mike mě předstihl

Reagovat
pobody's nerfect

Reality show

Reagovat
Foppy

Low Gravity Football

Reagovat
Mike Litoris

A diveři nebudou mít co žrát!

Reagovat
Mass

Pěstovali brambory z hoven.

Reagovat
Beči

Lidstvo musí expandovat, nebo dříve či později vyhyne.

Reagovat
Neutron

Coz by mozno na skodu nebolo, mnohe druhy vplyvom zmien vyhynulo, preco by ludstvo malo byt vynimkou? Co predstavujeme z hladiska vesmiru? Nic.

Reagovat
Beči

Netvrdím, že by to bylo na škodu. Jsme v podstatě parazitický organismus, který bez ustání vysává zdroje, ale nic nevrací. Veškeré ostatní živočišné i rostlinné formy života žijí v symbióze se svým prostředí, berou i dávají úměrně.

Ale takhle se na to většina lidstva jistě dívat nebude, proto je expanze nevyhnutelná.

Reagovat
Neutron

Prave preto, ze vacsina ludstva sa povazuje za nieco viac ako sucast systemu len preto, ze si vedia zaviazat snurky na topankach by mal nas druh vyhynut. Ale ano mas pravdu, casom by k tomu malo dojst lebo sa tu pozereme navzajom.

Reagovat
Swarley

To je myslím ten nejrealnejsi scénář, že než vůbec dojde k nějaké expanzi, tak se zlikvidujeme

Reagovat
Beči

Taky dost pravděpodobná možnost.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Freedo

Jenže všechny ty známé druhy, které vyhynuly, byly součastí života na planetě Zemi, stejně jako lidstvo. Pokud neexpandujeme, tak na Zemi dříve či později zmizí celý život, nejen lidé. Je nepravděpodobné, že by některý jiný druh udělal stejný progres jako my a expandoval.

Zároveň nevíme, jestli je ve vesmíru život ještě jinde a musíme jako reálnou možnost brát to, že nikoliv a také, že už nikde jinde v budoucnu vzniknout nemusí.

Proto je zde hrozba toho, že s naším zánikem zmizí veškerý život nadobro. A pokud je aspoň minimální šance, že se toto stane, tak je naší povinností tomu zabránit. Protože jinak bude jen ticho, mrtvo a tma.

Reagovat
Neutron

Celkovo nerozumiem tomu zmyslaniu, kde beries ako hroznu tragediu, ze by zanikol zivot na tejto planete. Mozno je niekde inde, alebo v buducnosti mozno bude, cize expanzia nie kde inde nie je nasa povinnost, ale skor nas pud si zachranit holu rit. A tma nebude

Ako ja rozumiem tomu, co pises, ale nejak neberiem ludstvo ako spasu, pretoze za tych par rokov co existujeme, nie sme hodni byt tym, co si o sebe myslime. Velmi by som chcel vidiet do buducnosti a vidiet co pride kam sa vsetko bude uberat, ale z pohladu vesmiru nas cas je v podstate iba nepatrny okamih kedy sme...

Reagovat
Freedo

Očividně jsi vůbec nepochopil tu tezi. Pokud by život zanikl na naší planetě a neznamenalo to konec veškerého života vůbec, tak by to velký dopad nemělo. Bohužel my nemůžeme vyloučit opačnou variantu právě proto, že nevíme, jestli nejsme ve vesmíru sami. Ta šance tam prostě existuje a čím víc pročesáváme vesmír, tím roste.

Tou tmou jsem trochu dramatizoval. I když pokud nebude nikdo, kdo by to světlo viděl, tak to vyjde de facto nastejno.

Podle mě jsme jako lidstvo schopní úžasných věcí a jde jen o to ten potenciál osvobodit. Zbytečně se podceňujeme. Nicméně nikde jsem nepsal, že jsme spása. Akorát preferuju zachovat ve kosmu život, i když nejsme perfektní, než nemít nic. Už jen z toho důvodu, abychom se pokusili posunout na další úroveň - šanci si zasloužíme.

Reagovat
Neutron

Ja ta chapem len nepovazujem za nutnost existencie zivota tak ako ho pozname vo vesmire

Ja ked vidim akych ludi spolocnost tlaci do svetla zaujmu a ako sa mnoho beznych ludi prejavuje na internete, tak stracam nadej, ze si ten pokrok vobec zasluzime

Rozdiel medzi nami je iba ten, ze ja som uz nad ludstvom zlomil hul kdezto ty veris v nieco dobre co v nom este je

Reagovat
mayday

Jednoho dne si myslím že lidstvo jako takový zmizí. V podstatě za posledních "pár let" postoupil vývoj rychleji než za tisíce let předtím. Všechno se zrychluje, moc by mě zajímalo, jak to bude na Zemi vypadat třeba za 100 a více let, ale myslím, že lidstvo tak jak dneska fungovat nebude.

Reagovat
Neutron

To je takmer iste. Uz 25 rokov dozadu sme zili inak ako teraz. Teda ak si nemal na mysli nejaku radikalnejsiu zmenu

Reagovat
kvasha16

hrali futbal

Reagovat
doshcz

Reagovat
Spalovač šancí

Mars už je dávno osídlený ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Už? Lidi odjakživa rozhazují peníze za své oblíbené blbosti a jinak tomu jen tak nebude. A co si dělá soukromá osoba/společenst s vlastním kapitálem, tě nemusí vůbec zajímat.

Reagovat
smazaný uživatel

to len Socialisti by chceli všetko plánovať

Reagovat
Wyrda

Já myslím, ale že toto nijak nerozporuje. Jen konstatování faktu Na druhou stranu je prostě realita, že ve vědě a především ve škole, kde se noví vědci rodí ty prachy nejsou takové jaké bychom si přáli (a to si myslím, že v daném oboru studuji na univerzitě v top3 v Česku). Co se týče soukromého sektoru tak na tom věda zas tak špatně není aspoň v určitých oblastech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

a ti by tam mohli postavit stadion a k mistrovství světa + evropy by přibylo mistrovství galaxie...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

West se očividně připravuje na Simu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cekam ze prodaji Tadice nebo se uz ted chcou mit solidni nahradu za Huntelaara ;) Ajax je finance dost v plusu a ma pred sebou nekolik odchodu ze kterych vytezi relativne obrovske sumy tj 22,5 je neboli .. west ham by Hallerovi doplacel do konce smlouvy 21mil. euro takze i pro ne to neni az takovy ulet i kdyz samo -38mil euro skoncit po transferu hrace nechces ..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ze nemaji tebe ve vedeni

Reagovat
GrimeBaller98

West Ham na nem prodelalo 20 mega

Jediny co dokazal ve WHU je ten gol nuzkama a zmena narodnosti.

Nevidanej flop

Reagovat
SpecialOne

No nevím, minula sezóna ano, ale to byl marný celý West Ham. Letos má minutově 13 zápasů 7 gólů.Moyes ho málokdy podpořil tím,že by dal do sestavy Benrahmu, Bowena a Lanziniho, kteří by jej zásobovali Na druhou stranu, Antonio je lepší, čímž dává ten odchod smysl, 25 mega za náhradníka se hodí.

Reagovat
Rudnevs

Aj viac než 20. Vtedy tuším prichádzal za 50.

Reagovat
janinho

to bolo urcite este viac. v tych prestupovych sumach nie su singing bonusy, poplatky pre agentov atd. hento je jeden z najvacsich flopov v PL za posledne roky.

Reagovat
svy

Pro WHU i Hallera win-win , ale Ajax nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Spis win pro nej a pro Ajax, pro West Ham teda moc ne, kdyz na nem prodelali...

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak win v součastné situaci i pro WHU. Dal tam letos pár branek a střelili ho. Lepší než aby zase seděl na lávce a rok si nečuchnul a potom předváděl další šilený výkony a cena by šla dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ho chapes?

Reagovat
Hector17

Nechápu jak se to slučuje s klubovou politikou Ajaxu, ale pořád lepší, než aby koupili Součka

Reagovat
Remt

Jj, uplne stejný post

Reagovat
Fakt

Souček nesmí chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom dali do pytle Hectora17, Hitlera, Vojtecha Filipa, Martina Frydka ml., Smolu a Angelu Merkelovou ..a zatrepali bysme s nim... Tak mame jistotu, ze z nej vzdycky vytahneme curaka.

Reagovat
kolouch

Reagovat
Greny

To máš teda velkej pytel

Reagovat
Sosi

Teda ta Angela fam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adoxx

Chybí mi tam Wendigo

Reagovat
ManUnited

Reagovat
smazaný uživatel

viz níže

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
oli9

Já už čekal kdo by z nich vzniknul...

Reagovat
smazaný uživatel

Wendigo

Reagovat
oli9

Reagovat
PH8

Reagovat
mojmira

Reagovat
icka

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bourbon

ještě, žes nenapsal jenom Angelu Merkelovou....a vytáhneme čuráka

Reagovat
Spalovač šancí

Já myslel, že Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Souček co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu Merkelovou teda, tu bych ze společnosti takových debilů vynechal

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jakoze ten range curactvi jsem mozna moc roztahl.

Reagovat
C-M@ster

Co je špatné na Angele proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevím. Třeba Hitlera bych tam taky nedával, to už je zas jinej level

Reagovat
smazaný uživatel

Neni v tom politika, ale povahove je to prej curak, zadna sranda... Hitler naopak povahove typek, ale politicky vyjebanej.

Reagovat
fenixLFC

praveze o angele sa hovori ze je povahovo uplne v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi resme to

Reagovat
C-M@ster

Hitler povahově týpek?

To máš odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisikriste. Povol si kravatu vole.

Reagovat
C-M@ster

Tak jako je fajn, že zrušil pokusy na zvířatech a že psa Blondie měl radši než tu jeho fúrii, ale jinak nevím, no.

Reagovat
smazaný uživatel

vidis, it's the little things

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
cubazi

Povianočný výpredaj skladových zásob / -50% zľava z pôvodnej ceny

No nekup to.

Reagovat
ManUnited

Breaking News: West Ham United is interested in Slavia Prague striker Jan Kuchta

Reagovat
GrimeBaller98

wtf , jen at si toho simulanta uzijou, bohuzel myslim si, ze Kuchta by to hlavou nezvladl

Reagovat
FC Porto FC

Je to joke

Reagovat
Freedo

Já to googlil.

Reagovat
GrimeBaller98

Ok, tak to jsem dement pardoo , nicmene u WHU muzeme cekat vlastne cokoliv

Reagovat
AC Sparta Praha good

Nevím proč breaking

Reagovat
Kinky7

ja bych se nedivil kdyby chteli poslat 10M za Simu

Reagovat
smazaný uživatel

To je malo.

Reagovat
Posledni Kovboj

ne

Reagovat
PH8

* Stanislav Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Tecl pojď mi To věřím že by Souček okamžitě podal žádost o přestup

Reagovat
AC Sparta Praha good

Asi chce West Ham dát do útoku svého nejlepšího střelce (Součka)

Reagovat
PH8

Nn, chce si tam koupt Kozáka

Reagovat
martin.b

Tak kdo za něj ? K dispozici by mohli být třeba Origi a Cutrone, v Champs se nabízí Toney.. Nebo ma Moyes zase nějaký eso z rukávu v jedné z farmer's league ?

Reagovat
FC Porto FC

Cutrone :D:D:D

Reagovat
Freedo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
martin.b

Loan do konce sezony za pár drobných, míň nepodstatnej než Haller by snad nemohl být :D

Reagovat
JackDaniels.

Cutrone, to je taky druhy F. Macheda

Reagovat
zelda

Hložek

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kucka

Divocha by mohli vzít, to je trochu takový Antoniovský typ, ne?

Reagovat
martin.b

Jen hubenější, línější a míň zapálený pro hru Možná je to proto, že prakticky nehraje, ale už je to doba, kdy jsem ho viděl hrát s nějakým větším zápalem.

Reagovat
Marv

Farmers league pro WHU? To je teď FL, takže Tecl, Kuchta, Kozák, Juliš a nebo Poznar?

Reagovat
j_mrazik

Origi by se jim mohl hodit.

Reagovat
adoxx

Tak mluví se zatím o Traorém z Ajaxu, Hložkovi, Simovi a byly i nějaký zprávy o návratu Arnautoviče... kterejkoliv z nich by byl upgrade proti Hallerovi

Reagovat
Seydou Doumbia

Arna by byl šupa, ale nehrálo se mu nejlépe na konci angažmá právě na hrotu? Jak by to v případe Antonia bylo? Popřípadě i 4-4-1-1 kde by Arna byl pod Antoniem by šlo

Reagovat
kolouch

V cem konkretne by byl supa? Kdyz se mu chce hrat, tak je k nezastaveni, ale chce se mu tak v jednom ze tri zapasu. Brzo mu bude 32, takze perspektiva nulova. Momentalne panuje v tymu pohodova atmosfera. V zadnem pripade bych neriskoval, ze rozmrda moralku v kabine jako pri jeho odchodu

Reagovat
cristiano.K.

ale zklidnil se už dost

Reagovat
vodka

sak to je pekna blbost, pred odchodem do ciny byl naopak ukazkovy dric, co makal v kazdem zapase (kdyz se odecte teda to obdobi, kdy se domlouval prestup)

Reagovat
kolouch

To co pises, plati o tretine zapasu. Ve zbytku hlavne rozhazoval rukama, kdyz se nedarilo

Reagovat
vodka

ne, neni to pravda.

Reagovat
vodka

sak mel tu sezonu pred odchodem nejlepsi v kariere, praveze az do tech sporu ohledne odchodu byl konzistentne nejlepsi hrac.

Reagovat
kolouch

Rozhodne mi nepriapda fer vuci jeho tehdejsim spoluhracum jako Riceovi, Antoniovi nebo Snodgrassovi stavet je na stejnou uroven, co se pristupu tyce. Tohle byli prikladni drici, Arnautovic se k nim obcas pripojil. Ve spouste zapasu se mu proste nechtelo

Reagovat
kolouch

Hrozne tim fandy WHU, vcente me, vytacel. Ta laxnost a nechut v rade zapasu je presne ten duvod, proc je 10+ a ne 20+ utocnik. Talent od panaboha ale v hlave bohuzel dost prazdno

Reagovat
janinho

ja som cital ze sa mozno vrati arnautovic, ale musel by riadne polavit z platovych narokov

Reagovat
buxx

Diego Costa by bol sen

Reagovat
Mastný Chobot

@David_Ornstein says everybody he speaks to at #AFC are absolutely adamant that from their analysis of training and matches Ozil played under Arteta and statistics going back further - they think its a footballing decision.

Reagovat
Counter

A teď si vezmi, jak špatný musí být, když Willian až doteď hrál neustálý základ.

Reagovat
j_mrazik

Tak Arteta by byl za pitomce, že si přivedl hráče a nedává mu základ, minimálně teď na začátku.

Reagovat
Golasso

Však Willian nehrál na AM ne? Tak jakou to má souvislost?

Jinak Arteta si mohl vybrat mezi Willianem a Pepém, což je dost Sofiina volba a jakákoliv možnost byla v podstatě špatně. Teď se tam rozehrál Saka a v pohodě je posadil oba...

Reagovat
Counter

Kdyby Willian nebyl nemocný, tak tam Saka dost možná nehraje dodnes.

Jakou to má souvislost? Nejde o AM, jde o to, že hráč hraje špatně, a přesto hraje v kuse základ, zatímco jiný hráč údajně ani nevleze na ligovou soupisku, protože hraje taaak špatně.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Golasso

Willian ani nemocný podle mě nebyl, spíš si chtěli s Luizem vyskakovat a tak je Arteta poslal na chvíli k chládku. Jinak Saka v téhle formě by ho posadil tak jako tak. Ještě se Artetovi rozvázaly ruce tím, že nalevo teď může nasazovat i uzdraveného Martinelliho.

Hele, Willian hrál v lize zápasy, kdy hrál špatně, ale zároveň hráli mizerně všichni, takže to nebylo jen o něm. Byl to jen jeden dílek pokaženého stroje, jenom je to prostě Willian, který má nesympatický herní projev a mnoho dalších důvodů, proč ho fans nemusí, takže to schytal. Tenhle dotaz, proč může hrát hráč XY a nemůže hrát Ozil, si můžeš klidně položit na celý tým vzhledem k hernímu projevu a výsledkům z nedávné doby. Nebude to ale dávat o nic větší smysl, než to srovnání s Willianem.

Taky Willian nehrál pokaždé v základu, v EL nastupoval Pepe.

Reagovat
Nikikrew

jasne, najma ze sme zaregistrovali 6 stoperov.

Reagovat
Golasso

A jaký by mělo smysl registrovat 5 stoperů a Ozila, když Ozila stejně nebude stavět? Ti stopeři se aspoň protočí v pohárech a takový Holding je HG

Reagovat
Nikikrew

A načo bol taky Chambers?

Vo väčšine zápasov to bolo veľmi zle, najma v zálohe. Ak by bol Ozil zaregistrovaný, mohol mu dat šancu a niečo zmeniť. Takto nemal poriadne ani ako

Reagovat
Golasso

Chambers je myslím taky HG.

Asi už Arteta s dáváním šancí Ozilovi skončil před touto sezonou.

Reagovat
merlick

Willian hral iba posledny zapas napr ako AM, a par dalsich taktiez

Reagovat
Golasso

Teď hrál jako AM, ale předtím hrál většinou pravé křídlo. Nic, co by Ozilka mělo ohrožovat

Reagovat
merlick

kedze Auba aj Willian maju predplatene miesto v zalohe, a musis tam vopchat aj nasho najlepsieho zaloznika - Saku, tak ano, Willian zaberal miesto lepsiemu hracovy kedze na kridle mohol hrat lepsi Saka, a nemuseli by sme ho nasilne pchat do stredu, kde mu to islo o nieco horsie. Ale vsak futbal je oku lahodiaci a vysledky tiez, je suis Mikel ofc

Reagovat
Golasso

Hrozně to překrucuješ. Willian hrál vesměs pravé křídlo, kde zabíral místo tak akorát Pepemu, protože Saka hrával nalevo. V té Sofiině volbě mezi Willianem a Pepem si vyber koho chceš, oba jsou až na výjimky marní a hrají post, který by Ozila nijak neomezoval. Jakmile Saka začal hrát napravo, tak ty marňáky posadil oba. Na AM hráli jak Willian, tak Saka minimálně. To už i ten Laca má snad na AM víc minut než tihle dva, když tam s ním Arteta experimentoval. Auba s Lacou na AM hrával hrot, předtím se většinou točil se Sakou nalevo. Teď Auba hraje nalevo, protože Martinelli potřeboval rotovat a navíc se teď zranil. Nikoho lepšího tam nemáme, když Saka hraje vpravo. Nelson je joke, což ukázal teď proti Newcastlu

Možná by bylo dobré se na ten fotbal občas podívat . Výsledky máme v poslední době ok a to ani nemůže hrát náš nejlepší záložník (samozřejmě myslím Parteye, ne Ozila ). Fotbal v momentě, kdy je na AM ESR, je taky ok.0

Ale proč se vůbec snažím, Arteta bad, Ozil good a všichni ho chudáka jen diskriminují. Tenhle názor nezměním, ani kdybych se na palici stavěl a odstavilo ho klidně dalších 5 trenérů za sebou. Naštěstí už snad bude brzy konec tady té tragikomedie.

Reagovat
merlick

- Saka hral zprava proti WBA, kludne zvladne oba kraje, nie je tam prvykrat. Utocna stvorica sa celkovo dost prehadzuje, az na Aubu na lavom kridle, resp. na hrote.

Neviem ci to docitat cele lebo si prave povedal Willian = Pepe

ah jaj co som to docital. Dobre uzivaj tento futbal co hrame vyslo par zapasov proti zostupujucim timom a uz toto.. ah.. sracka futbal + postavenie hovoria same zaseba.

btw Artetu podporujem, ale odpustit mu neodpustim tie sracky co tam stvara (hra na 3 vzadu, Willian, Luiz, Willock, Ozil, Martinelliho pchanie hned po zraneni, extremne neatraktivna hra, centrovanie a modlenie sa ze to tam niekto doklepne etc.). Ma tam ale aj svetle chvilky, nech si dohraje sezonu a nakupi si cez leto, a ak buduci prvy polrok budeme hrat tuto istu sracku, tak nech si ju ide hrat radsej do FMka kde bude pracovat so svojimi oblubenymi %.

Reagovat
Golasso

Takže za to nemůže Čína ani ušetření 50k týdně na bonusech. What a surprise...

Arteta on Ozil: "What I can tell you is that I tried my best. I tried to give him as many opportunities as I could. From my honest side I've been patient and I've been fair."

"People need the reasons and the right answers and I just give mine. Whether they believe me, or agree with me or not there's nothing I can do. I have to put my decision with my heart and with my brain to make the right decisions that I believe are good."

Reagovat
Nikikrew

What a suprise

takze sa to Artetovi vyplatilo. Najhorsi vstup v lige za 40 rokov ci kolko, najmenej sanci vytvorenych, golov a neviem co ine.

Hlupost nad hlupostou

Reagovat
Golasso

No tak vidíš, Emery i Arteta byli schopní raději snášet špatné výsledky a kritiku, než Ozila v týmu . To je samo o sobě dost vypovídající

Reagovat
merlick

+ Mikel asi sledoval Igora troska moc, uplne rovnaka retorika "Ja som sa tak mooooc snazil aby boli nase vztahy v poriadku a tak moc som do toho investoval"

Reagovat
Nikikrew

Arteta odpovede na Ozila sú úplne o hovne. Iba chodí okolo horúcej kaše, ved nech to kľudne povie na rovinu

Reagovat
Nikikrew

Skoda, ze sa ho neopytali ci to bolo dobre rozhodnutie

Reagovat
Mastný Chobot

To je druhá vec. Podstatné je, že to bolo podľa všetkého jeho rozhodnutie. Preto už by sme mohli tieto konšpirácie navždy ukončiť.

Reagovat
Nikikrew

Tak to bolo veľmi hlúpe rozhodnutie

Reagovat
Mastný Chobot

To si nedovolím tvrdiť.

Reagovat
Busby babes

taky zalezi jaka kriteria byla pro ne klicova. tohle moc nerika bez nejakeho detailu...

Reagovat
Mastný Chobot

Rika to minimálne to, že išlo o Artetovo rozhodnutie a nie o rozhodnutie majiteľov/vedenia kvôli Ozilovým komentárom.

Reagovat
Greny

A teď by mohli udělat na přestup Hlozka

Reagovat
AC Sparta Praha good

Je to dobrý hráč, ale ještě bych ho chvíli nechal v ČR, protože by si spíš nekopnul

Reagovat
ManUnited

a otázka je jak na tom bude po zranění

Reagovat
Greny

Jasný je zraněný, ale šance by dostal tam je teď jen Antonio co je po zranění, troufám si říci že kdyby byl zdravej tak už tam je na lékařské prohlidce

Reagovat
adoxx

Reagovat
dave30

Nevím, kdo by momentálně kupoval Hložka. Napadá mě jediná možnost. Že by momentálně nebyl až tak drahý (jako zraněný), takže pokud by se po zranění nedostal do předešlé formy, tak by to tolik kupujícího nebolelo. Jinak si myslím, že všichni zájemci si raději počkají na jeho návrat i s tím, že potom může být dražší. Navíc Sparta asi nemá jediný důvod jej nyní prodávat pod cenou.

Reagovat
oli9

Co by tam teď dělal? Hrál na PS?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Prý ho chtějí právě místo Hallera

Reagovat
dreambox61

To asi znamena ze do FCL jde SCHUURS!!!

Reagovat
Remt

Fcl?

Reagovat
AjaxFans

Za 40 MgA proč neé!

Reagovat
cristiano.K.

Věřím tomu, že on tam těch svých 20 golů dávat bude. Pro WHU neskutečnej přešlap, ale stejně je to dost peněz za kolik ho nakonec prodávají

Reagovat
andrew96

Připomnělo mi to přestup Carrolla do WHU. Pro Liverpool flop, přesto nakonec dostal ještě slušně zaplaceno.

Reagovat
Rudnevs

Zaujímavý prestup. Samozrejme je trochu zvláštne, že niekto počas corona krízy spravil prestupový rekord (keď si vezmem, že väčšina klubov kupuje celkom poskromne), ale tá čiastka nie je až tak obrovská oproti tomu, čo za neho vtedy zaplatil West Ham. Myslím, že aj keď to v PL nevyšlo, Haller si holandskú ligu podmaní.

Mimochodom; vôbec som netušil, že si zmenil občianstvo. Nedávno som pri ňom videl vlajku Pobrežia Slonoviny a som si myslel, že to je nejaky omyl.

Reagovat
Seydou Doumbia

I Wily Bolly z Wolves nově hraje za Slony, tuším že oba debutovali v poslední repre pauze najednou...hold ve francouzské repre nemají šanci tak se to otáčí ted

Reagovat
smazaný uživatel

No už by mohl dostat pořádnou šanci Brobbey

Reagovat
pingla

Tecl prý od rána sedí u telefonu

Reagovat
JackDaniels.

Among us?

Reagovat
Mike Litoris

A zapnul si ho?

Reagovat
Freedo

Dostal se do dobrý pozice, ale netrefil tlačítko.

Reagovat
Mike Litoris

Chudák, někdo by mu měl vysvětlit, jak to je s dotykovými displeji.

Reagovat
Freedo

Čínská klávesnice ho prý mate, ale spíš nemá talent.

Reagovat
REPLIKATOR

A hraje na něm hry.

Reagovat
bourbon

spíš běhá

Reagovat
Spalovač šancí

spíš bloudí

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho nerozsedne

Reagovat
Kucka

Jinak tímto pokračuje šílená neúspěšnost nákupu útočníků do West Hamu a vyhozené miliony. Hezká retrospektiva za posledních 10 let je třeba zde, místy to jsou neuvěřitelná jména.

https://www.planetfootball.com/quick-reads/ranking-42-forwards-signed-west-hams-gold-sullivan-era/

Reagovat
kolouch

Souhlasím, to hledání útočníká je hrozná marnost. Ale tenhle článek je docela účelový. Míchá útočníky se záložníky a hráči koupenými do juniorky jako příslibem do budoucna

Reagovat
Kucka

Jojo, jsou tam křídla a dost hráčů, o jejichž existenci nikdo neví, ale aktuálnější seznam jsem rychlým googlením nenašel.

Reagovat
Posledni Kovboj

ten clanek ma swag

45. Luka Belic (Free from OFK Beograd, September 2015)

Apparently not the guy from GTA IV.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

37. Marco Borriello (Loan from Roma, January 2014)

Scored 12 Serie A goals the season before joining West Ham, and netted 16 for Cagliari in 201-17. His West Ham stats? Two games. No goals. One shot. Bumped up for his 100% win ratio.

Reagovat
Grahf

ten Zaza

Reagovat
Grahf

Piquionne ešte lepší

Reagovat
cristiano.K.

To je stejně, celé roky si pipláš talenty, prodáváš je s úžasným ziskem a pak trhneš rekord za Hallera

Reagovat
JackDaniels.

Uvidime...

Reagovat
Bandita_Harry

V Holandsku bude strieľať jeden gól za druhým

Reagovat
cristiano.K.

to si myslím taky. Dával ty goly v horším Utrechtu, tak proč by je nedával v Ajaxu, kde mu tým vytvoří o dost víc šancí. Spíš jde o to, že za tuhle částku mohli pořídit někoho, kdo září v jiné lize než za hráče, který je v útlumu.

Reagovat
iamek

Tak Dialla chtělo i City, ale dál přednost nám. Pak hned Cito koupilo Stefanoviče, který měl jít taky k nám.

Reagovat
Busby babes

dostal 19 na dres... asi s nim fakt pocitame do acka.

Reagovat
honziss

Ten Hag Hallera trénoval v Utrechtu, zná ho a předpokládám, že ví, proč ho kupuje a jak ho chce využít. Z pohledu WHU je dobře, že jde pryč. Stal se prostě další obětí špatné přestupové politiky klubu, kdy se nikdy nekupovali hráči do nějakého systému, ale prostě random generátorem toho, kdo zrovna se někde objevil jako dostupný cíl. Na něm samotném bylo vidět, že ho to nebaví a v Moyesově systému se ukázal jako neuplatnitelný kvůli nedostatku agility, rychlosti a pracovitosti.

Jinak Moyes po úspěších se Součkem a Coufalem monitoruje českou ligu i nadále, klub sleduje Simu i Hložka a uvažuje se také o Kolářovi jako o potenciální náhradě za Fabianského.

Hádám, že teď se bude shánět nějaký prověřenější útočník. Jediný, kdo v týmu zůstal je Antonio. Nějakou šanci už zřejmě dostane i Ademipo Odubeko, ale to není prověřená varianta a v případě zranění Antonia by tam Moyes neměl koho dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlozana by mohli ulovit. Suk s Cufem by mu urcite pomohli + jeste Kolar a Boril a stacilo by uz myslim.

Reagovat
honziss

Ještě vypadá pravděpodobně Alex Král. :)

Reagovat
adoxx

Což by byla škoda, WHU v současnosti absolutně nepotřebuje hráče na jeho pozici, měl by jít v rámci PL jinam...mluví se například o zájmu Wolves, což je tým s ještě větším potenciálem a ve kterém by měl v součastnosti lepší šanci na prosazení

Reagovat
kolouch

No nevím.. Na CM/CDM máme Riceho a Součka, kteří hrají každý zápas 90 minut a žádnou adekvátní náhradu nebo někoho do rotace. S Noblem už se moc počítat nedá

Reagovat
Mike Litoris

Navíc je otázka, jestli tam Rice bude ještě po létě. Jak vnímají fanoušci to, že si v podstatě otevřeně říká o přestup do Chelsea?

Reagovat
honziss

Kde si otevřené říká o přestup? Odkud tu informaci máš?

Reagovat
icka

Tak dost se o tom mluví a sám se nevyjádřil, že by měl v umyslu zůstat. K tomu to je odchovanec a hodne se bavi s Mountem. DLe meho nejpozdeji po sezone pujde.

Reagovat
honziss

To, že se o tom mluví neznamená, že si otevřeně říká o přestup. Do 14 ho vychovávala Chelsea a pak ho vyhodili pro nedostatek talentu. Odchovanec, ok. A to, že se baví s Mountem je teda rozhodně naprosto klíčový.

Ano, zřejmě jednou odejde, protože WHU nebude naplňovat jeho ambice, ale otevřeně si o přestup nikde neřekl a už vůbec ne do Chelsea. To je zbožná interpretace Chelsea fans. Byl by hloupý, kdyby tam teď šel, když na Lampardovi jde vidět, že to totálně nezvládá. Kdoví, kdo tam bude trénovat v létě.

Reagovat
icka

Myslim, ze ho vubec nejak netrapi, ze v 14 sel jinam. Stehoval by se jen v ramci Londyna. Tak urcite, ze se bavi hodne s Mountem neni nejaka velka vec, ale byl v rocniku s Mountem, R.Jamesem tak verim, ze urcite si o tom uz nekdy museli povidat a pokud prijde na lamani chleba tak Mount muze mit velky vliv.

No tym je v krizi a uvidime co predvede Lampard. Hlavne co se tyce novinaru tak se Rice ukazuje jako cislo priorita cislo 1 v prestupech. ALe jak rikas, v lete uz tam muze byt uplne nekdo jiny.

Reagovat
Freedo

Chelsea je ale snad jedinej klub, kterej by byl tak blbej, že by za takovýho hráče vyhodil 60 mega nebo i víc.

Reagovat
icka

Ty máš pocit, že není hoden té cenovky? Je mladej, prověřenej PL, hraje dobře a k tomu je HG. A dokáže alternovat na více pozicích. Já bych ho za 60 bral, nebo méně + poslat jim někoho.

Reagovat
Mike Litoris

Až tak otevřeně asi ne, promiň, nechal jsem se zmást IG příspěvky, kde jsou nějaký spekulace právě ohledně toho, že sice nepodal oficiální žádost o přestup, ale vedení o něj požádal. Navíc, jak dole píše icka, je s tím přestupem spojován docela dlouho a rozhodně se ani nesnažil ho nějak popřít.

Reagovat
honziss

Lampard ho chtěl v létě, ale už mu nezbyly peníze. Ten zájem tam je, ale on je naštěstí profesionál a nenechává se tím nějak vykolejit. Rozhodně je pravděpodobné, že dřív nebo později bude chtít odejít, ale fakt bych nepovažoval za vytesáno do kamene, že to bude Chelsea a že to bude brzo. Chelsea má teď jiné problémy a nečekám, že by teď Abramovich Lampardovi poskytl 80 milionů s domněnkou, že Rice vyřeši tu krizi.

Reagovat
Mike Litoris

Samozřejmě to neberu jako naprostou jistotu, ale pokud tedy Lamparda vedení klubu podpoří a bude dál věřit jeho vizi pro klub, tak právě Rice bude stěžejní přestupový cíl. Rozhodně neříkám, že se tím Rice nechává rozhodit, naopak, co čtu, tak jeho výkony jsou stabilně dobré. Ono paradoxně moc jiných postů Chelsea vyřešit nezbývá, možná ještě kvalitní křídlo a v budoucnu útočníka, jelikož Abraham a zatím ani Werner nejsou útočníci pro tým který by chtěl vyhrát PL. Na stoperské dvojici to Silva se Zoumou sehráli, teď ty inkasované góly jdou na vrub spíše celé hře toho týmu, resp. právě "nekvalitě" na DM. Katnému nevyčítám aktuální pokles formy, spíše to, že není uplatnitelný ve všech typech zápasů, Jorginha, který je teda úplně zbetečný, by se Chelsea za nějakých 35 pořád mohla zbavit a tyhle peníze reinvestovat právě do Riceho. Ten totiž kromě solidního čtení hry a rozehrávky taky zvládá fyzický aspekt hry, což proste Jorginho tomu týmu nedá nikdy. Kovačič - od něj já upřímně netuším, co čekat, na DM hrát nemůže a CD bez finální přihrávky nebo střely je prostě málo. Gilmour je příslib, hlavně svou aktivitou, nicméně na něj se nedá spoléhat, proto myslím, že Rice je pro Chelsea opravdu priorita, po které nejpozději v létě (jelikož aktuálně se přes zimu spousty hráčů potřebují zbavit) půjdou tvrdě.

Reagovat
kolouch

Řekl bych, že nikdo z fanoušků to nevnímá tak, že si řekl o přestup. Jen na přímou otázku ohledně přestupu odpověděl, že kariéra hráče je krátká a chce vyhrávat trofeje. Myslím, že nikdo není tak naivní a nemyslí si, že Rice zůstane celou karieru ve West Hamu a za jeho přístup a profesionalitu mu nejde ten přestup nepřát.

Reagovat
Mike Litoris

Díky. Ještě se zeptám, jelikož WHU moc nesleduju - hrává teď už jen na DM nebo ho ještě někdy alternujete na CB? Resp jaký je tvůj dojem z něj, když na CB nastoupí?

Reagovat
kolouch

V Áčku hraje hraje od začátku prakticky už jen na CDM/CM. CB hrál v mládežnických kategoriích. Možná snad za Biliče jednou nebo dvakrát nastoupil na stoperu jako záskok.

Reagovat
honziss

Přesně tak. Král se typologicky velmi hodí na tu pozici CM a jako backup za Rice a Součka, kteří teď hrajou všechny minuty, protože prostě musí, když za sebou nikoho nemají, by si zahrál rozhodně dost. Nehledě na to, že je o ně zájem v lepších týmech.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Bayern +

Chcel by si Arnieho naspäť?

Reagovat
honziss

Spíš ne. On charakterově nezapadá do toho Moyesyho profilu hráčů, které chce kupovat a navíc v tom systému 3421 nebo 3412, který hrajem on může hrát na té pozici desítky na AM nebo v útoku, a to budu mnohem raději, když tam bude Moyes stavět Benrahmu.

Navíc prý ani kabina moc to jeho ego zpět nechce, co jsem tak četl. :)

Reagovat
Bayern +

Jo, na desiatku určite nie, to už fakt radšej Benrahma alebo Lanzini. Ten posledný rok u nás, keď hrával klasického útočníka sa mi páčil, každopádne súhlasím, že hráme o dosť iný futbal a ten súčasný by mu už toľko vyhovovať nemusel.

O kom ďalšom sa uvažuje?

Reagovat
kolouch

Největší "adept" je asi Joshua King z Bournemouthu

Reagovat
honziss

Vypadá to, že by mohl přijít do útoku Joshua King s Bournemouthu. Tenhle přestup má podle mě největší šanci na dotažení teď v lednu. Do zálohy Moyes chce Lundstrama z Sheffieldu. Zná ho ještě z Evertonu a v létě mu končí smlouva, tak to by snad mohlo klapnout. Dále jak jsem zmiňoval výše, tak máme zájem o Alexe Krále.

Zaznamenal jsem taky spekulace o zájmu o Boulaye Dia (útočník, Reims) a ještě, že by mohl zadarmo přijít Graziano Pelle. :))) Ale to jsou fakt jen spekulace.

Longshots jsou pak ty jména z české ligy - Sima, Hložek, Kolář. Jsou v hledáčku a sledujeme je. Ti ale nejdříve v létě.

Reagovat
kolouch

máš přehled. Ještě doplním jednu spekulaci, Moussa Dembele z Lyonu

Reagovat
honziss

Jo, taky jsem to četl, ale moc tomu nevěřím. O něj má zájem Atletico a tyhle týmy, tak by mě překvapilo, kdyby si vybral nás (pokud bychom ho vůbec zaplatili).

Reagovat
Bayern +

Díky, tak som zvedavý ako to nakoniec dopadne. Kinga mám celkom rád, to je sympaťák. Ten Lundstram myslíš, že bude reálny teraz, alebo skôr v lete zdarma?

Reagovat
icka

Pelle byl v Saints dobrej. aspon herne mi prisel. Ale docela starej uz.

Reagovat
honziss

Právě jde o ten věk, no. 35 let. To už si dovedu představit jedině fakt jako poslední možnost, pokud nevyjde nic jiného a to jen do konce sezóny.

Reagovat
vodka

podle mě by na hrot jako alterenativa k Antoniovi právě fungoval dost dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecla za 7M + Lanziniho.

Reagovat
Hokaido

Imo to vůbec není špatný hráč, jen nesedí do systému WHU a byla od nich chyba ho koupit.

V holandské lize bude zvíře a bude dávat 20+ golů v pohodě.

Reagovat
JackDaniels.

Tiez si myslim, ze sa rozbehne, na holandsku ligu nadpremerny hrac..

Reagovat
Mastný Chobot

neviem, kde sa nabralo také presvedčenie o tom, že je tragéd. Myslím si, že Ajax na ňom ešte aj zarobí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Podle mě z těch posledních zápasů kde hrál místo Antonia. Pár sem jich viděl a to byla fakt zoufalost...

Reagovat
oddy

Reagovat
J0EL

Neviem, kde sa vzalo, ze nie je. Vzdy ked som videl zapasy WHU a hral, tak to bola bieda. Ani zakoncenie, ani do kombinacie a medzihry.

Reagovat
Bayern +

Zakončenie mal brilantné stále, len sa doň nedostával.

Reagovat
vodka

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, však uvidíme.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
ladyboy arsenal

přesně tak

Reagovat
Counter

Podle mě dobrý nákup

Reagovat
Kily

jestli se nezraní, tak bude v pohodě mezi deseti nejlepšími střelci Eredivisie

Reagovat
Counter

Nebudu tvrdit, že ho mám nějak nasledovaného, ale Ajax hádám sází na to, že kupuje frankfurtského Hallera a ne westhamského Hallera, což mi přijde jako dobrá sázka.

Reagovat
kolouch

Myslím, že kouč Hag kupuje Hallera, který pod ním hrál v Utrechtu a kde mu to tam dost padalo

Reagovat
Counter

Jasně, tohle spojení tomu pomáhá o to víc.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
icemike

Takže ten Ajaxský Haller bude Teda Utrechtský Haller nebo Westhamsky Haller nebo frankfurtsky Haller nebo jaký to vlastně bude Haller?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak evidentně v něm cejtěj ještě potenciál s tím že na něm časem ještě zase vydělají jinak by ho za tenhle pro ně ranec nevzali.

Reagovat
smazaný uživatel

Kým to zalepi WHU? Je tam Antonio... Ale dal? Kdo že Slavie?

Reagovat
Stannis Baratheon

Odsonne Edouard nebo Adam Armstrong

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Z Česka se psalo o Hložkovi a Simovi, z Ajaxu Traoré, pak tu je Arnautovič, u kterého je ale problém plat. A z Bournemouthu Joshua King.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím na toho Simu, fakt že jo

Reagovat
Alf14

od west hamu slušnej provar

Reagovat
C-M@ster

Jakto?

Reagovat
Remt

Cena příchodu a odchodu

Reagovat
Alf14

koupit hráče za 50 mil. euro a za pul roku ho prodat za 20 není úplně obchod roku

Reagovat
fenixLFC

za rok a pol...

Reagovat
Alf14

jo pravda moje chyba, ale i tak

Reagovat
C-M@ster

Za 40 šel, ne?

Ale prostě když je jim k ničemu, tak je to lepší, než si ho sušit než mu cena klesne ještě níž... to je prostě fotbal.

Reagovat
Sandstorm

Souček ho zničil.

Reagovat
Spejbl

Už dělají místo pro Tecla.

Reagovat
Coutinho10

rip Ajax

Reagovat
kolouch

Nemyslím si. Nizozemská liga mu seděla. Pod Hagem hrál v Utrechtu a dával hromadu gólů

Reagovat
Coutinho10

nasledujici tydny/mesice ukazou, ale bude to hlavne o nem, ale jak jsem ho videl ve WHU v teto sezone, tak tragictejsiho hrace jsem dlouho nevidel.....nikdo z WHU nebyl tak linej jako on

Reagovat
ladyboy arsenal

ten linej projev měl vždycky, jen jak v Utrechtu tak ve Frankfurtu u toho sypal ranec gólů.. tohle byl úplně stupidní nákup od WHU, kde se vůbec nehodil do systému, on je kladivo do vápna, mimo to je nepoužitelný, v mezihře/kombinaci nulový

Reagovat
Coutinho10

a myslíš, že to v Ajaxu takto akceptujou, že fakt v uvozovkách bude jenom čekat ve vápně na centry....u nich mi to právě moc nesedí

Reagovat
ladyboy arsenal

Ber to tak, že na holandskou ligu to je pořád nadstandardní hráč. A jak už kolega nade mnou zmiňuje, tak si ho vybral Ten Hag co ho vedl v Utrechtu, tak bych řek, že ví co od něj (ne)čekat zvláště když přemluvil vedení za něj vysolit takovou raketu peněz

Reagovat
Coutinho10

tohle je pro Hallera určitě velké plus, že šanci a prostor dostane asi velký, pokud nenaváže na to, co předváděl ve WHU...samozřejmě jde do méně kvalitnější ligy než je PL, ale i tak si myslim, že se musí hodně změnit a nedá se žít z toho, co předváděl dříve, ale uvidíme, třeba překvapí

Reagovat
Remt

DOTAZ: Jak na tom jsou v Ajaxu vlastně ohledně peněz? Do nedávna jsem měl za to, že to není příliš bohatý klub a tak je nucený prodávat mladé hvězdy. Někde jsem se ale před nedávnem dočetl, že to vůbec tak není a že Ajax má i s porovnáním s týmy toho druhuhého sledu (řekněme třeba Sevilla, Leverkusen, Borussia, AC milán) poměrně dost peněz. Proč je potom borec za 20 jejich nejvetsi nakup v historii? Pritom jen co si vzpomenu na posledni rok rok a pul 3 prestupy do MU, Barcy, Juve tak to byly částky cca 40,70,70...

Reagovat
exse

Kéž by za to hned udělali Hložka, pro něj by to byla asi nejlepší možná volba. Klub v klidném středu tabulky PL, s českýma hráčema, kteří mu pomůžou s aklimatizací a především pouze s jedním konkurentem na jeho pozici, takže jistota, že by dostal šanci.

Reagovat
Reggie

Já teda nevím, ale WHU podle mě nehraje zrovna extra fotbal. Já bych ho daleko radši viděl někde v BL v týmu, který hraje fotbal (Lipsko, BVB, Leverkusen atd.). Ale asi spíš až za rok, záleží na konkurenci. WHU je podle mě pro něj hodně nevhodný tým, ostatně jako pro spoustu útočníků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
cristiano.K.

já bych Hložka neviděl jako útočníka do budoucna

Reagovat
Reggie

Hele asi máš recht, už jsem nad tím taky přemýšlel několikrát. Ale kam s ním? On podle mě není na křídlo, na hrot asi úplně taky ně, "10" to taky není. Já bych ho asi viděl jako SS v dvojčleným útoku, to by pro něj bylo asi nejlepší. Nebo?

Reagovat
cristiano.K.

On by potřeboval hrát něco jako hraje Salah v Liverpoolu.Stejně jako pozice SS se už v podstatě taky nehraje. Ale v těch německých týmech,které si vypsal si ho umím představit.

WHU nekontroluje hru, nemá tak časté držení míče, nebyl by tolik na míči. Záleželo by jak by si na to zvyknul. Pokud by ho WHU chtěl, tak si nemyslím, že do útoku, ale spíš jako křídelního hráče.

Reagovat
Reggie

Nechtěl jsem to před tím psát úplně jako zle, ale WHU je nesmysl pro něj. Není náhoda, že nejlepší střelec je DM. Jasně, Antonio se zranil, ale i tak to o něčem vypovídá. Někdo tu dával ten výčet útočníků WHU za posledních 10 let a nemyslím si, že je úplně náhoda, že jim to tam nejde. A určitě to není vhodný klub pro vývoj útočníka v tomto věku.

Já vím, že se SS skoro nehraje, ale něco jako hrál Werner v Lipsku by pro něj bylo myslím ideální, možná Correa hraje něco podobnýho v Laziu. Přijde mi, že se dneska docela vrací hra na dva útočníky, takže někde by se určitě chytil. Mimochodem v repre s Schickinhem by to byla podle mě velká paráda. Podle mě by se naprosto skvěle doplňovali a hlavně jsou to oba fotbalisti s fotbalovým myšlením. Ale to asi Šilhavec nerad. Ale byla by to určitě zajímavá varianta.

Reagovat
cristiano.K.

Ty pořád kalkuluješ, že by ve WHU hrál v útoku a to by tak nejspíš nebylo. Nicméně souhlasim, že takové Lipsko by pro něj byla ideálnější destinace. Duo Hložek - Schick se do budoucna nabízí a určitě se vyzkouší v repre, všechno má svůj čas. Hložek by se mohl profilovat jako Šmicer, začínat v útoku a pak se přesouvat níž. Rychlostně jsou nepoovnatelní, to je jasné. Ale postově by na tom mohli být podobně.

Reagovat
Reggie

Tak celkově je moje pointa v tom, že WHU není tým, kde by nějak výrazně byli vidět ofenzivní hráči. Takže i kdyby nehrál hrot, tak to prostě v mých očích jednoznačně není tým pro něj a určitě ne v tomto věku.

Já doufám, že se tahle varianta vyzkouší, super střeďáků máme taky hodně, za to křídel pomálu, takže nějakej diamant se dvěma nahoře nebo něco podobnýho bych viděl jako první, maximálně druhou variantu do budoucna, ale to má ještě čas. Se Šmícou máš pravdu, on zvládl v tý ofenzivě v podstatě každou pozici. Ale při vší úctě k němu (měl skvělou kariéru, super hráč, legenda) doufám, že z Hložana bude ještě větší hráč

Reagovat
cristiano.K.

Tak Bowen třeba vidět je dost, většina akcí jde přes něj, ale tvojí pointu chápu. Z Hložka určitě může být lepší hráč, ale určitě víc toho nedokáže, co se trofejí týče. Zrovna čtu Šmicera knihu, tak jsem si na něj vzpomněl

Reagovat
Reggie

Bowen jasně, ale je to spíš výjimka, ale máš pravdu.

No snad se mu budou hlavně vyhýbat zranění. Bohužel na to mají naši nadějní hráči smůlu nebo co to je. Ale co se týče týmových úspěchů, tak se bude Šmíca těžko překonávat, to je jasná věc. Velkej pán. Co knížka, super?

Reagovat
cristiano.K.

Tu knížku můžu doporučit, i když jako fanda Slavie a LFC se mi asi musí líbit

Je stará asi sedm let, takže si situace připomínám. V dorostu málem přestoupil do Sparty, když Slavie otálela se smlouvou.

Reagovat
Reggie

No jo, to je fakt . Když byl v Live s Barym, tak jsem taky fandil. Hlavně na finále LM v Istanbulu nikdy nezapomenu, ale to asi kde kdo. Tak to jsem netušil, taková slávistická ikona.

Reagovat
cristiano.K.

první kontrakt 2000 kč/měsíc. Je tam otevřenej. Dobře se to čte.

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

My kúpime toho stopéra ??

Reagovat
fenixLFC

Nie

Reagovat
oli9

Nepotřebujeme je němé tam dva záložníky

Reagovat
Bandita_Harry

Nie a neviem to pochopit

Reagovat
Free_player

na to, že ve West Hamu předvedl nic tak dcla ranec

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
LH171186

Tecl + Antonio, to bude dvojka ....

Reagovat
afc ajax

To číslo si mohol iné zvoliť, trochu ma nasral tak dúfam že to rýchlo napraví.

Reagovat
Seydou Doumbia

to číslo je problém?

Reagovat
AjaxFans

Pokud vím,tak jen 14-tka je vyřazena

Reagovat
smazaný uživatel

ideální náhrada za Huntelara. V Ajaxu mu to bude pasovat, 15-20 golu za sezonu bude dávat ,v poháru se taky ukáže. Spokojenost na všech stranách. Do WHU Giroud, Arnautovič nebo Diego a budu spokojen i já D

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Coutinho10

koukám, že Ajax hraje příští zápas v neděli proti PSV od 16:45 na Arena Sport 1, tak to se asi podívám, jaký Haller udělal progres

Reagovat
Kluivert9

Tak to musel jít v Ajaxu s gáží hodně dolů...

Reagovat
AjaxFans

Haartelijk welkom jonge

Reagovat
oli9

25£ mil los in 18 months... That is Hallerious

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
havrys99

Reagovat
žrout

Reagovat
Oli99

OT: Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti se studiem trenérských licencí UEFA Grassroots C, Licence UEFA B, Licence UEFA A nebo dokonce Licence Trenér mládeže UEFA A... Díky

Reagovat
oli9

Co to je kurva za nick?

Reagovat
Oli99

ahoj bráško

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
kolouch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem velky rozpeti ty vole. Od online licence pro fotriky az po UEFA A.

Reagovat
Oli99

Tu licenci pro fotriky myslíš Grassroots C? Já se v tom právě úplně nevyznám a zatím nevím která z nich má trošku úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

No uplne prvni je ta online grassroots, pak mas C a Grassroots C... to je podle me idealka pro tatinky co fotbal nehrali, nebo hodne spatne a chtej trenovat na vesnici. Ja mam i becko, a tam uz je to tak na hrane, uz jsme tam dost hrali a delali celkem specificky veci u kterych se nekteri asi citili jak dementi a nebo se radsi nezapojili.

Ale jasne... chapu ze i nefotbalista muze byt trener, viz. Trpis, ten asi nevynikal v praktickych ukazkach jako hrac.

Trosku mi spis vadi ze i na to becko se dostane kazdej a kazdymu ho pak i daji...

Reagovat
Oli99

Já bych právě zkusil nějakou co má už trošku úroveň, takže buď to áčko nebo jak říkáš asi to béčko. Ale u áčka úplně nevím jak moc těžký to bude a co všechno musím znát. To hraní mě trochu děsí, já kopáč I.B třídy Trpiš musel při hraní trpět, ale tam těch lopat bude víc. Podle čeho berou na béčko že to má každý? Jinak díky

Reagovat
smazaný uživatel

No nemuzes jit na acko kdyz nemas vsechny ostatni predtim kamo. Takze od toho online grassroots pres C a grassroots C az pak muzes na becko a az po becku muzes na Acko. Jestli chodis do prace a s covidem a soucasne se k acku behem 2 let urcite nedostanes. Navic ted uz na acko musis mit neco odtrenovano a myslim dokonce ze i oficialne u muzu aspon dva roky. To neni jako ze pujdes na to, kam se prihlasis To by na Cecka a grassroots kazdej jebal... Na becko staci se prihlasit, zaplatit, a hlavne mit hotovy vsechny predchozi licence. A pak az te tam vezmou, tak tam musis byt skoro celou dobu, je to myslim na 5 vikendu i s patkem. Musis si vest denik, udelat trenink pro vsechny ostatnim.. jsou tam i ustni zkousky na konci. Drtili nas celkem, to ne ze ne.. ale dali to vsem.

Reagovat
Oli99

Mrdá ti? Proč si to neřekl hned tak si to shrňme Máš teda céčko, potom Grassroots C, další je béčko, áčko a předposlední je ta Trenér mládeže UEFA A, ta je pro dorosteneckou ligu ne? A poslední je teda ta PRO, ale pro tu nejsem dostatečný psychopat...

Reagovat
montaigne33

Nerozumím... Proč??? Ale třeba se stane zázrak a Haller bude posilou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele