Hagi udělal v Rangers velký dojem, ve hře je trvalý přestup

23.02.2020, 16:04
Aktuality
Rangers ve čtvrtek večer prohrávali s Bragou, ve druhé půli ovšem předvedli velký obrat a klíčovou postavou byl Ianis Hagi. Rumunský záložník a syn slavného otce se pod triumf 3:2 podepsal dvěma góly a krátce po příchodu do Skotska na sebe hodně výrazně upozornil, už se tak začíná mluvit o uplatnění opce na trvalý přestup...

Otcem 21letého fotbalisty je legenda rumunského fotbalu Gheorghe a jeho syn je v tuto chvíli kmenovým hráčem belgického Genku, kde se mu na podzim nedařilo podle představ. Rangers ho získali koncem ledna na hostování a zajistili si rovněž opci na trvalý přestup.

Hagi se okamžitě začlenil do sestavy a do dnešního dne si na své konto připsal šest soutěžních startů. Ve čtvrtek v 67. minutě snižoval na 1:2, osm minut před koncem pak druhým zásahem dokonal obrat a zajistil glasgowskému celku nadějnou pozici do odvety.

"Pokud si dokáže udržet formu, máme se na co těšit. Poslední slovo bude mít manažer, každopádně na nás všechny udělal velký dojem a chceme, aby v tom pokračoval a držel si sebevědomí. Hodně rychle zapadl mezi ostatní hráče a díky vedení se cítí jako velmi vítaný hráč. Vždycky je pěkné vidět, když k vám někdo přichází s úsměvem na tváři," nechal se slyšet Gary McAllister, asistent manažera Stevena Gerrarda.

"Užívá si tréninky i město a rychle se aklimatizuje. Má čich na góly a cit pro přihrávku. Prvních patnáct minut proti Hibernianu měl problémy, ale od té chvíle se hodně rychle přizpůsobil. Myslím si, že si musíte užít to, pokud ve čtvrtek nastoupíte, dáte dva góly a padesát tisíc fanoušků skanduje vaše jméno," dodal někdejší záložník.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
RadekVonCZE

A pak k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Breiteho

Reagovat
cr7sux

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

kua ten by byl ideální až odejde Lammers

Reagovat
smazaný uživatel

jo, do Holandska pujde

Reagovat
smazaný uživatel

a proc ne ? jako zastavka pred top klubem ideal ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mladého Hagiho moc napozeraného nemám, ale jeho fotrík, to bol player...

Reagovat
Irek

To by top hráč :) pokud synator podedil aspoň část talentu, bude výborný

Reagovat
OTASi

Rumuni nemaj vůbec špatný ty mladý kluky.. divím se, že ho nezkusil některej z cz týmů..to samí ten Florinel Coman, ten se taky jevil moc dobře..a snad je ještě pořád v Bukurešti

Reagovat
hromdopolice

Jj, stále FCSB

Reagovat
RadekVonCZE

O Florinelu Comanovi se mluvilo o přesunu do West Hamu

Reagovat
Selänne

Za něj +- 5 mega nikdo dávat nebude.

Reagovat
Mr.Dalby

Aby ses nedivil. Křetínský vytáhne kabelu, Jarda juany a moneyfight je na světě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele