Hagi chce zůstat v Rangers. Jsem tu šťastný, řekl

23.04.2020, 18:07
Aktuality
Rumunský talent Ianis Hagi věří, že si ještě zahraje za glasgowské Rangers, kde hostuje z belgického Genku. Buďto ve zbytku sezony, která, jak doufá, se po přerušení kvůli koronaviru zase rozběhne. Nebo ještě lépe poté, co do Rangers přestoupí natrvalo.

Manažer Steven Gerrard má o 21letého Hagiho zájem, Genk ovšem požaduje 4 miliony liber, což může být pro Rangers příliš. "Cítím se tady opravdu velmi dobře. Každý musí vidět, že jsem tu šťastný. Por fotbalistu je to hodně důležité. Hrát v Ibrox Parku přináší unikátní momenty. O své budoucnosti ale teď nemůžu říct nic," uvedl Hagi.

"Jediná věc, na kterou se teď soustředím je, abych byl stoprocentně připravený na moment, kdy se liga zase rozběhne. To je můj jediný cíl," doplnil Hagi.

Rangers věří, že v případě dohrání sezony by se ještě mohli pokusit znepříjemnit Celticu cestu za titulem. Aktuálně ztrácejí třináct bodů, ale odehráno mají o zápas méně. Ve hře jsou Rangers i v Evropské lize.

Autor: Jiří Fišara / dailymail.co.uk

Komentáře (13)

Přidat komentář
FC Porto FC

Pokud ho Rangers nekoupí tak jsou blbci. Nikdy na něm neprodělaji

Reagovat
juveforever

asi tak, tie 4 miliony pojdu len hore

Reagovat
RadekVonCZE

Tak tak, můžou mu krásně zněkolikanásobit hodnotu

Táta musí být na něho hrdý Teda samozřejmě jestli půjde výš a výš

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Sucasna situacia v klube nedovoluje ani nakupy za dnes smiesne 4 melka.

Bol som prekvapeny ked vedenie odkleplo transfer Ryana Kenta za 7,5 co bola suverenne najvyssia kupa za poslednych 10 rokov. Vsetko este zhorsuje tento krepy virus a tak nikto nevie co nas do buducna caka.

Hraci su u nas pochopitelne spokojni, Rangers je klub s obrovskou historiou ktora tam dycha na kazdom kroku. Ti co futbal hrat vedia, ti si to tam mozu naozaj uzivat. Maju tam trenera ktory futbalu rozumie ako malokto, je respektovany absolutne kazdym pretoze jeho kariera bola skvostna pred cim maju uvedomeli vzdy hraci respekt.

Chce to uz len konecne nejaku trofej lebo to cakanie je naozaj dlhe.

Co sa tyka Hagiho, myslim si ze ho nepodpiseme, hracov podobnej kvality mame dost a netreba ich kupovat lebo maju zmluvu.

Skotsky futbal potrebuje konecne 2 miesta do LM k comu uz je blizko pretoze takto to financne nie je rovny suboj ked z nej profituje len Cocotic. Ucast v LM a peniaze z nej su potrebne na to aby aj Rangers zil konecne normalny standardny zivot velkoklubu ktory aj nakupuje za peniaze hotovu kvalitu ktoru netreba piplat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma na mnohem lepsi klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok v Rangers, pak Ajax dva roky a bude z něj top hvězda pro Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil by se do Slavie k Stanciuovi, cena by taky šla a měli byste smrtící rumunskou ofenzívu, ikdyž netvrdím, že je Slavie lepší kluv než Rangers, ikdyž sportovně asi i jo a česká liga je taky asi o fous lepší než skotská.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kaspar

Por hrace by bylo fajn zustat, za tuto cenu je to vyhodny i por Rangers

Reagovat
Lojd

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Zark

made in serie A

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele