Guľa věří, že po nepovedeném podzimu ukáže Plzeň daleko víc

13.01.2021, 20:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
hromdopolice

jo jo, p*ču ukáže

Reagovat
bourbon

...tak z Pankráce pustili jednoho skvělého špílmachra

Reagovat
AC Sparta Praha good

...a Příbram by potřebovala něco do kasy

Reagovat
Petr325

Reagovat
Azazelo RD

I to je vic.

Reagovat
Znalec

Plzeň by se měla konečně ukázat v otevřených hospůdkách... čepovaný je čepovaný

Reagovat
smazaný uživatel

toto je kvalitní komentář

Reagovat
Greny

Souhlas čepovány bych tam klidně hned poslal ale nemusela by to být Plzen

Reagovat
Stannis Baratheon

radši Bahno

Reagovat
Kucka

V poměru cena/kvalita Plzeň nevychází moc dobře

Reagovat
srandamač

Já mám radši vytočený točený od výtočnýho

Reagovat
Slavia10

Dlouho jsem si přál aby Plzni skončilo to štěstí co měla i díky rozhodčím, ale teď z toho nemám takovou radost, zrovna Guly je upřímně líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Zark

tak tak, do gulý sa nekope

Reagovat
smazaný uživatel

Gula ven!

Reagovat
hromdopolice

Plzeň ven!

Reagovat
Hokaido

https://www.bezfrazi.cz/jednou-jedinkrat/

Asi se to tady někde řeší, ale nechce se mi to hledat.

Jsem jedinej, kdo moc nechápe, co se tímhle jako mění? U mě Holzer tímhle rozhodně nějak nestoupnul a pořád ho moc nechápu.

Proč se bál dávat rozhovor kvůli tomu, že by se ho zeptali, proč upřednostnil Spartu před Libercem? Snad by řekl, že Liberec nezaplatil klauzuli a Sparta ano, jak se dohodl s majitelem, ne? Nebo mi něco uniklo?

Za Spartu hrál nerad, akorát zápasy v EL ho bavily... To ukazuje maximálně to, že je to píčus a asi mu úplně tak nešlo o to, jaký znak nosí na prsou.

Do Sparty namířeno rozhodně neměl, vyhýbal se jí, ale druhý den tam přestoupí... To je prostě píčovina. Ať klidně přizná, že Sparta pro něj byla výzva. Ať přizná, že Baník zradil, nechal ho jako kapitán ve sračkách ve druhý lize a že udělal chybu, který lituje...To by byl frajer. Tímhle přizdisráčským, alibistickým článek ze sebe frajera rozhodně neudělal.

V žaludku mi neleží, já v něm nikdy neviděl velkej talent a jeho přestup jsem moc neprožíval. Teď to vypadá, že se fakt poučil, na Baníku mu záleží a jsem docela rád, že dostal druhou šanci. Baník takový hráče potřebuje.

Reagovat
krupa1919

Asi to není úplně o tom, aby u někoho stoupl nebo ne spíš tento moment popisuje spíše jako významný krok v jeho kariéře a chtěl, aby to lidé viděli i z druhé strany.

Ale však to tam popisuje, proč odešel a proč Baník nechal ve sračkách. Šlo o nominaci o to EURO U21 tehdy.. Co se EL týče tak tam bylo, že ho motivovaly možné starty v EL, ale ke Spartě jako klubu nic necítil

Taky jsem rád docela za něj rád, že se vrátil kam chtěl. Ten rok ve Zlíně mu neskutečně pomohl, tam bylo vidět v těch zápasech, že má zase chuť dřít na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Plzeň přestala kupovat fotbalisty a nakoupila místo nich kupuje ragbisty, tak nemůže čekat žádný výsledky...natož aby se na to chtěl někdo koukat.

Reagovat
AC Sparta Praha good

Stejně jen má takové kecy, aby ho nevyhodili a nepřišel o plat

Reagovat
smetos

prvni prohra, pak se na EF začne mluvit o tom že by ho mohli vyhodit a druhy den tiskovka že končí

Reagovat
John Obi Mikel

Stejně je to zajímavé, pamatuji, jak Plzeň vyhodila jednoho kouče z prvního místa (krásná sezóna to tehdy byla) a teď člověk, co jí dotáhne zpět do půlky tabulky dostane tolik prostoru. Asi fakt věří, že přijde razantní zlepšení.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele