Guizovo setrvání je nepravděpodobné

28.04.2008, 17:07
Aktuality
Daniel Guiza loni válel za Getafe, letos sází branky v dresu Mallorky a ani za několik měsíců by ho nemělo minout stěhování. O španělského kanonýra se zajímá řada velkoklubů a podle jeho přítelkyně je setrvání na Baleárských ostrovech nepravděpodobné...

"Je velice obtížné představit si ho i v příští sezoně v dresu Mallorky, protože se o něho zajímá hned několik velkých klubů, nejde jenom o Barcelonu. Mallorka ani já jsme zatím neobdrželi žádnou konkrétní nabídku, ačkoli nás určitě čekají jednání o další budoucnosti," prohlásila Nuria Bermudezová, která není pouze Guizovou partnerkou, ale rovněž agentkou a známou španělskou celebritou.

Guiza dal letos již 21 ligových branek a toto číslo má o to větší váhu, že ani jedna z nich nebyla z pokutového kopu. Vedle Barcelony o něho má zájem i Valencia, dříve se hovořilo o Portsmouthu a ve hře je i několik italských klubů.

"Liga nebo Calcio? Podle nás mezi tím není žádný rozdíl. Itálie je dobrým místem pro život a kromě toho je to země módy. Ale teprve uvidíme," nevyloučila Bermudezová zahraniční angažmá.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jedna sezona jméno nedělá, ale i tak si myslim, že je to dobry fotbalista!!

Reagovat
smazaný uživatel

V římě tě uvítáme s otevřenou náručí

Reagovat
smazaný uživatel

At zustane doma kde uz zvykly.

Reagovat
smazaný uživatel

je to aj celkom slušný zahadzovač šancí ked si spomeniem na náš zápas u nich

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorce hrozně pomohl tak si myslím,že vedení mu bránit nebude!!!!Díky díky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele