GUIDOLIN POD TLAKEM

16.04.2007, 15:40
Aktuality
Pozice Francesca Guidolina není tak pevná, jak se ještě před týdnem zdálo. Prezident Palerma Maurizio Zamparini tehdy trenérovi svého týmu vyslovil důvěru, po remíze s Interem Milán ale i on přiznal možnou změnu na trenérském postu...

"Je příliš depresivní, chci šťastnějšího trenéra. Jsem spokojen s výkony týmu, ale nespokojen s koučem," prohlásil Zamparini rezolutně v rozhovoru pro Radio Anch'Io Sport.

Sicilský klub měl včera velkou příležitost ukončit sérii neporazitelnosti Interu Milán. Na San Siru po prvním poločase vedl brankami Caracciola a Zaccarda 2:0, po změně stran se však rýsujícího se úspěchu zalekl a nakonec mohl být rád za remízu 2:2. "Mluvil jsem s ním (s Guidolinem) a řekl jsem mu, aby se nebál, protože jsme neměli co ztratit," říká dále Zamparini.

Palermo do letošní sezóny skvěle odstartovalo o po polovině soutěže se zdálo, že mu neunikne třetí místo zajišťující start ve třetím předkole přístího ročníku Ligy mistrů. Jenomže v posledních měsících prochází hlubokou krizí a remíza s Interem byla již desátým ligovým duelem v řadě, ve kterém Palermo nedokázalo vyválčit tři body. V tabulce se tak propadlo již na pátou příčku s jedním odehraným zápasem navíc.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele