Guerreiro zůstane v Dortmundu, brzy prodlouží smlouvu do roku 2023

15.10.2019, 13:20
Aktuality
Raphaël Guerreiro se po pobytu s národním týmem Portugalska vrací do Dortmundu a znovu se zapojí do tréninku se spoluhráči, vedle toho pak vyřeší svou další budoucnost. Pětadvacetiletý krajní obránce či záložník definitivně ukončí spekulace ohledně možného odchodu z Vestfálska a podepíše nový kontrakt platný do června 2023...

Guerreirovi v BVB běží smlouva jen do konce letošní sezony a vedení mu v létě předložilo nabídku nového tříletého kontraktu s ročním platem pět milionů eur. Fotbalista s podpisem váhal a nechával si otevřeny všechny možnosti, už před měsícem se ale v základě dohodl na pokračování a v nejbližších dnech bude vše uzavřeno.

Guerreiro dříve hrával za Lorient a Dortmund za něho před více než třemi lety zaplatil dvanáct milionů eur. Hráč v jeho dresu nastoupil k 61 bundesligovým zápasům, v nichž zaznamenal deset branek.

V uplynulých týdnech nebylo vyloučeno, že by se Guerreiro mohl vrátit do Francie, situaci okolo něho bedlivě monitorovalo PSG.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
Bandita_Harry

Paráda

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Ricken15

Je dobrý, byla by blbost jej pustit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele