Guedes neuspěl ve Wolverhamptonu, po šesti letech se vrací do Benfiky

20.01.2023, 09:47
Aktuality

Gonçalo Guedes před letošní sezonou přestupoval z Valencie do Wolverhamptonu a nyní se stěhuje znovu. Portugalskému křídelníkovi se v Anglii nedařilo, nový kouč Julen Lopetegui s ním nepočítal a řešením je návrat do důvěrně známého prostředí - Guedese si vypůjčila Benfica...

Guedes ve Wolverhamptonu zaznamenal osmnáct soutěžních startů a v nich dvě branky, do posledních tří ligových zápasů vůbec nezasáhl a řešil další budoucnost. Podle tisku měl zájem o návrat do Valencie, hodně rychlá ale nakonec byla jednání s lisabonským celkem.

Prostředí hlavního města šestadvacetiletý fotbalista velmi dobře zná, jelikož v Benfice vyrůstal a před šesti lety přestupoval do PSG, kde se nedokázal prosadit. Wolverhampton za něho před několika měsíci zaplatil přes 32 milionů eur, smlouva je platná až do června 2027.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (8)

Přidat komentář
iamek

MUFC is an option for Marco Reus. There was a meeting between his agent and Erik ten Hag; they talked about Reus and Erik seemed to be interested. They have to see what happens in the summer but he’s an option as a potential free agent.

Na co takového dedka?

Reagovat
Fodbalysta

Nejspíš budou stavět tým hypochondrů a Marco se tím pádem jeví jako stabilní člen kádru.

Reagovat
GrimeBaller98

Tak to se mohl vratit zpatky do Valencie

Reagovat
QooBo

Reagovat
EL Gringo

Po 6. mesiacoch nie náhodou?

Reagovat
Papra

ne, do Benfiky se vrací po 6 letech, je potřeba číst mezi řádky..

Reagovat
miguel bain

To je kariéra, párkrát ho to trefilo do xichtu nebo do kolene, byl z toho gól, ale už za borce kluby vyplázly přes 100 mega euro.

Reagovat
andkoo

nj, neuveritelne ake ciastky platili kluby za tohto futbalistu..ale PL je uz pre neho privela, Benfica mu bude akurat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele