GUDJOHNSEN PŘESTOUPIL DO BARCELONY

14.06.2006, 12:02
Aktuality
V Barceloně již našli náhradu za Henrika Larssona, úkol nahradit švédského útočníka spadl na bedra Eidura Gudjohnsena. Islandský reprezentant přichází do španělského klubu z Chelsea a ještě dnes odpoledne by měl být na tiskové konferenci oficiálně představen jako nová posila. Katalánský velkoklub naopak opouští Maxi Lopez.

Chelsea za Gudjohnsena původně požadovala patnáct milionů eur, Barcelona nabízela deset. Oba kluby se nakonec dohodly na jakémsi kompromisu a na konto londýnského klubu putuje 11,7 milionů eur. Chelsea i tak na hráči vydělala, před pěti lety ho totiž z Boltonu získala za šest milionů.

Trenér Barcelony Frank Rijkaard potřeboval v kádru zacelit mezeru vzniklou odchodem Henrika Larssona, který se rozhodl ukončit své angažmá ve Španělsku a od nové sezóny se vrací do švédského Helsingborgs.

Gudjohnsen je jedním z mála hráčů, kteří před třemi lety přežili zemětřesení v kádru Chelsea způsobené příchodem Romana Abramoviče. Kvůli místu v sestavě se dokonce z útoku přemístil do zálohy, v letošní sezóně však snažení svých spoluhráčů často sledoval pouze z lavičky, či dokonce z tribuny. S letními příchody Michaela Ballacka, Salomona Kaloua a Andreje Ševčenka pak jeho šance na prosazení se do základu ještě klesly.

Podle prvních zpráv měl islandský útočník na Nou Campu podepsat kontrakt na tři roky, nakonec však s Barcelonou podepsal čtyřletou smlouvu. Jeho příchod zároveň znamená prozatimní odchod Maxiho Lopeze, argentinský útočník bude v příští sezóně hostoval v Realu Mallorka.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (140)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vitam ta v Barcelone Dufam, ze nesklames a bude tou ozajstnou posilou aku ocakam.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho taky vítám..Podle mě je to kvalitní náhrada za Henrika a Mourinhovi to v LM dokáže.. Smari, vítej v Barce..

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, takový prachy za něj

Reagovat
smazaný uživatel

lacny neni. to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi Lopez do Malorky. . . z ktorej pochybujem, ze sa niekedy nastalo vrati. . . takze zbohom 6 milionov euro

Reagovat
PJ

Tak to docela nechápu, proč nedat šanci Maximu a místo něj kupovat drahýho Gudjohnsena...

Reagovat
HOST*

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu

Reagovat
HOST*Mára

tak takovýho hráče asi potřebujem i když mě se nikdy moc nelíbil Nejvíc mě sere ty prachy kolik sme za něj dali a ještě víc mě sere že to je do tý zk.... Chelsea!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Čo bude robiť vo vašom technickom mužstve taký dríč ako je Gudjohnsen?

Reagovat
smazaný uživatel

bych ti to řekl, ale byl bych sprostej...

Reagovat
smazaný uživatel

tak co sa tyka prace s loptou neni ziadne kopyto.

je dost vsestranny . . . jak vzhladom na posty, na ktorych moze hrat, tak ohladom vlastnosti , ktore ma ( hlava, strela, technika, pohyb, sila ). . . avsak v nicom nevynika, coz moze byt skoda, pretoze sa nebude dat tak vyuzit ako napriklad maxi v zapase s chelsea, kde to vyslovne chcelo valec. . .a trocha je menej golovy. . . avsak uvidime. po nakupoch co za posledne tri roky spravila barcelona viem, ze netreba ziadnych hracov, ale hviezdny tym. . . ktory uz tie hviezdy vypracuje..

uvidim. mam z toho zmiesane pocity , tak ako ked prestupoval Etoo a ten dopadol dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

ziadnych hviezdnych hracov.

Reagovat
Radin

Myslím že Eidur je podceńovaný hráč,je to srdcař a bojovník,myslím že v Barce minimálně nechá bojovného ducha

Reagovat
HOST*

tak tady naprosto souhlasím !!!!

Reagovat
HOST*yarda

Tak on byl Maxipez v Barcelone tak spokojeny, ze sel na hostovani do Mallorcy? Copak mi na tom nehraje? Gudjohnsen je OK, koukam Chelsea sice posilila mozneho rivala, doufam, ze posili i dalsiho

Reagovat
PJ

Myslíš že do Manchesteru někoho pustí? No Lampard by se nám hodil, to jo

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Pro mě je to trochu zklamání. Eidur Gudjonhsen podle mě není typ pro Barcu jak stylem hry, tak kvalitou. Myslim, že z hráčů o kterých se mluvilo je nejslabší. A navíc za takový prachy 12 milionů euro je až moc. To bych radši domluvil Rijkaardovi a vzal zpátky Saviolu. Jsem rád, že to nepadlo na Forlána, ale s Gudjohnsonem jsme si moc nepomohli.

Radši bych přivítal Kuijta nebo Oliveiru. A to už vůbec nemluvim o Maxim, to by bylo nejlepší řešení...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys pořád někomu domouval.. Gudjohnsen je dobrý hráč, ta cena je sice trochu větší, než bych bral, ale s tím už teď nic nenaděláme..Za ty peníze bych bral Kuyta, ale věřím, že se Eidur prosadí..

Reagovat
HOST*merengues

Kuyt stojí 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Feyenoord se v klidu spokojí s 15 mega..Kuyt už hlavně potřebuje jít z Holandska pryč, do nějaké lepší ligy, jinak to s ním půjde z kopce..

Reagovat
HOST*

rafo, ty ses nesnasenlivej. Eidur je lepsi nez celej Etoo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nejde mi to stáhnout. Máš na to nějakej fígl?

Reagovat
HOST*Luis

Pro mne je to určitě dobrý kauf. Na střídání ideální. Navíc je to přímočarej typ útočníka, důraznej a hlavně hodně zkušenej!! Doufám, že Barce pomůže. A teď ještě toho Chiva!!!!

Reagovat
HOST*PUYOL

Chivu zostava v AS ROMA

Reagovat
HOST*cortez

JOOOOOO !!!!!!!!

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Je to jistý? No, jestli nepříde Chivu, tak nám přestupy moc nevyšli. Nevyšel nám Henry , Daniel Alvés a teď ani Chivu . Navíc nás zradil Henk Ten Cate a odešel Larsson . Maxi López na hostování do Mallorky = už se na 99 procent nevrátí A Gabri taky už nepatří mezi nás. Javier Saviola se k nám už nikdy nevrátí A pořádná posila zatim nikde. ?Por donde saldrá sol? Jsem smutnej. Moje vysněná sestava je definitivně v prdeli. Laporto, Berigistaine a Rijkaarde - začněte už kurva něco dělat!!! Gudjohnsena nepovažuju za dobrej tah. Pořád čekam na pořádnou posilu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha kroť ta slova, říct o Ten Catem, že nás zradil, ty jseš fakt vypatlaný.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Odešel. Vim, že Henk toho pro nás udělal dost, odešel v míru, chyt se skvělý příležitosti, má náš klub rád a bla, bla, bla. Prostě mě jeho odchod dost mrzí, ale asi jsem to zdůraznil špatnym slovem... to už se stává. Nemyslel jsem to zle.

A ty Kyslíku taky kroť slova. Říct o mě, že jsem vypatlaný. Ty jsi vypatlaný.

Tady neni důležitý jenom Ten Cate, chtěl jsem naznačit, že tohle léto to s náma jde paradoxně od deseti k pěti. A celej Henk to svym odchodem jenom podrhnul.

Reagovat
HOST*

gudjohnsen je vynikající hráč a jenom debil co nerozumí fotbalu může říkat věci že ti ostatbní krom HENRYHO co byli v plánu jsou lepší.Dáte na mé slova juvidíte. je to týmový hráč a není žádný frajírek jako FORL8N a podobní zminovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

No abych řekl pravdu, tak silně pochybuju o tom, že jsem se při volbě onoho přídavného jména nějak nekrotil.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Od tebe mi to nevadí. 99 procent lidí na eurofotbalu (a fcbarcelona.cz) si o tobě myslí to samý. Včetně mě.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi bys byl překvapený, jak dobré vztahy s culés z fora mám...o tom si ty můžeš nechat jen zdát...

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

O tvejch vztazích se mi nezdá ani v nočních můrách.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jde vidět, jinak bys neplácal takové voloviny a neztrapňoval se tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej rozhovor, kluci. Z těch pár stránek v archivu je ale jasný, že Kyslík nemá vůbec dobrý vztahy. Názory Rafy mi nepřišly tak hrozný, abys se do něj musel navážet.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je možná troch una zymšlenou, že ti některé jeho názory nepřily tak strašný ("koupil bych toho za dvacet, tam toho za gtřicet, ceny bych vůbec neřešil..." ).

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem neřek, že názory Rafaela jsou bezchybný! Čas od času ujede. Ale pořád mi ty jeho názory přídou lepší a stravitelnější než ty tvoje. On se snaží zapojovat do diskusí, zkouší je vytvářet. Ty jenom diskuse ničíš a otravuješ. Vůbec tě neznam, ale co nevidět se s největší pravděpodobností zapojim do tvýho "fanclubu".

Reagovat
smazaný uživatel

Když oponuju nějakému názoru, tak to vůbec neznamená, že ty diskuze ničím, jistě sis všiml, že nejdelší tady mívám právě já, že...Ono kdyby každý s každým souhlasil, tak si člvoěk asi moc nepokecá. A když vidím, co tady rafa občas píše z voloviny, tak na toreaguju, ať se mu to líbí nebo ne...To, že on a nejen on to blbě snáší, už je jeho problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, ale ty tvý příspěvky jsou hrozně samolibý. A arogantní - to je vlastnost, kterou nikdo nemá rád, tak se nemůžeš divit. Jinak názory Rafaela jsou hodně rozporuplný, ale rozhodně zajívavější než ňáký věčný pedantský upozorňování a opravování.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já se vůbec nedivím, tos vypozoroval jako zčeho? Btw., tam tou větou na konci minulého příspěvku, to měla být jako výhružka, jo?

Mně je úplně jedno, jestli mé příspěvky někdo má nebo nemá rád, proto je nepíšu, píšu je proto, že tím vyjadřuju můj názor, ať už se vám oíbí nebo ne. Klidně si buďte ve fanclubech, já to jistě přežiju.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nejde o to, že jsi v opozici. Dam příklad, znovu se jedná o Rafu, příde mi to jako nejlepší případ, ne z osobních sympatií. On napíše kdo všechno odejde, jak ho to mrzí, že jeho Barca oslabuje místo toho aby posilovala. To všechno je pravda. Ty ale nenapíšeš - to je pravda, až na to, že Ten Cate... ty si vybereš z příspěvku jedinou věc, kterou zkritizuješ a pak mu ještě nadáváš?! To mi příde nenormální, dost asociální. Proto mi přídou tvý příspěvky k pláči, protože ty se nechceš zapojit do debaty, ty prostě rád nadáváš a ponižuješ lidi. Jsi arogantní a vyžíváš se v komandování a peskování. Já druhym rokem studuju psychologii, tak o tomhle něco vim. Tak se ani nesnaž mi tvrdit, že ti jde o prosazení ňákýho tvýho názoru. To je k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

To tak trochu vypadá, že v hodinách nedáváš pozor.

Napsat, že Ten CAte zradil, je opravdu volovina, tohle si on vůbec nezaslouží, aby se o něm tkhle mluvilo a na to jsem reagoval, nevidím důvod tam ppsát, že s ostatním souhlasím a podobně...

Reagovat
HOST*

To ze je Rafa vypatlanej si nas na techto strankach mysli vic

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ještě nepochopil, že udělat nějaký přestup není jenom hodit peníze na stůl a vzít hráče..Svými slovy mi připomínáš dobu prezidenta Gasparta, ten se taky skoro nerozmýšlel a jak to dopadlo..? Díky němu má Barca doteď velké dluhy a výsledky měl všelijaké, takže tvoje slova jaksi nechápu..Říct o Laportovi, Txikim a Frankovi, ať už začnou něco dělat..? Řeknu to o trochu jinak než doktor, podle mě postrádáš realistické myšlení..

Reagovat
HOST*

a co kurva chcete měnit na šlapajícím týmu? Vy vidíte hrát MAXIHO každý den na tréninku?Oni ví co dělají a to moc dobře.Stačí jeden obránce a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty ty trninky vidíš taky každý dne, že víš, že stačí jeden obránce?

Reagovat
Marv

Tohle jsou vyhozene penize. Nevim na co ho kupovali Asi chteji mit na tribune nejakeho 11 megoveho hrace jako Real

Reagovat
smazaný uživatel

A jaká byla tvoje varianta..? Rozhodně netrpí takovými manýry jako někteří hráči Realu, takže já v tom problém nevidím..

Reagovat
Marv

Za 11 mega se dal koupit nejaky minimalne stejne dobry a mladsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne takový, který se při první příležitosti nenaštve, že nehraje..Eidur má bojovnou povahu a z tohoto hlediska je to skvělá náhrada za Henrika..I když v Chelsea poslední rok moc nehrál, tak jsem od něj neslyšel, že by k tomu měl nějaké připomínky..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, se směj, ale jsme to my, kdo momentálně vládnej Evropě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak faktem je, že srovnání Larsson-Gudjohnsen jasně vyhrává Larsson a pokldu nepřidje žádný obránce, tak budeme slabší než loni...Neříkám, že je špantý, ale na Henkeho nemá ani v nejmenším. A nejen co se týče hry na hřišti, ale také zkušeností, chování a vliv na kabinu...

Reagovat
HOST*PUYOL

V utoku hra slabo a tam bude hrat minimalne.Ale chcel som povedat,ze je ovela lepsi v strede zalohy,ako v utoku,kde da cca 10 golov.Ale tu si bohuzial nezahra

Reagovat
smazaný uživatel

Ked sa pozrem na golove statistiky Mutua, Crespa, Drogbu, Kezmana , tak ma to ani netankuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogby se musim zastat, to je vynikající hráč a že nedává tolik gólů bych mu i odpustil - on to vyváží obrovskym přínosem pro mužstvo. Zápas s Argentinou to jenom potvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

rec je tu snad o goloch? to co pises verim, ze je kazdemu jasne.

Reagovat
smazaný uživatel

A Txiki řekl, že tým považuje za uzavřený a že kdyžtak počkají, co náhodou trh nabídne...TAK TO JE VÁŽNĚ VRCHOL. Fotbal je o proměnách a prakticky nezměněný tým nemůže bez problémů vyhrávat tak dlouho, tým už teď je dost okoukaný a bude se vědět, jak se na něj připravit. Pořád se dá kde zlepšovat a posilovat...zvláště, když na to je až 50 milionů Eur...

Reagovat
HOST*

kyslíku jde vidět že fotbalu nerozumíš. Larsson pujde hodne dolů a težil s týmu který je kreativní.má 34 to si uvědom.mám rád larssona taky ale bud objektivní.kdyby přišel třeba henry tak kdo by sedel na lavce? Eto,ronaldinho,messi?nevím nevím.a o tohle tu jde. Maxi lopez potřebuje hrát a hrát bude na hostování na malorce a to je dobre.je mladý. Gudjohnsen bude lepší jak larssonn a jde přesně o to že potřebuijeme hráče který dokáže sedět i na lavce a to larsson nebyl.Jsi typický česká nátura jako spartani kteří i kdyby vyhrála všechno budou prodávat a kupovat další hráče a další a než je zapracují do týmu tak budou 3 rokY v prdeli. do šlapajícího týmu se nezasahuje to ti řekne každý,ten se jen doplnuje.

Reagovat
HOST*

stačí jeden střední obránce a jsme hotový s nákupama.uplne souhlasím. Potreba doplnit s juniorky kde je spousta mladých dobrých hráču a na co kupovat nejaké primadony. kyslíku budes muset asi začít fandit realu madrid tam se dočkáš nákupu každý rok a budes spokojený.jo a marquez tu obranu odehraje taky kdyby náhodou, iniesta na def zal hrál perfektne takže nám přibyl jeden spickový hrác k XAVIMU a edmilsonovi.rekl bych ze jeden obránce by se presto hodil a verím tomu ze nase vedení ví co dela a bude nakupovat jeste po MS a na to ceká vetsina týmu.

Reagovat
HOST*

pripravit se na tým dá ale ne na ronaldinha deca a podobné kreativní hráče,to proste nejde se připravit.

Reagovat
smazaný uživatel

No ono jde spíše vidět, že nejen nerozumíš fotbalu, ale taky nerozumíš tomu, co jiný napíše. PRavdo uvšak je ,ež se to od člvoěka, který se nedokáže podepsat a svoje příspěvky pšíe natřikrát...

TAkže: KDo mluvil o Henrym či jiné posile??? Já vůbec netvrdím, ež Gudjohsen je špatný kup. jen prostě říkám, že kvalit LArssoan nedosahuje a to je prost je jfakt, že těžil hlavně z týmu to je vážně nesmysl, to spíše tým těžil z něho (dvě gólové přihrávky ve finále LM), to že půdje časem dolů, to je snad jasné každému...

A na každém týmu se dá něco vylepšovat, btw., stejný názor jako já na to má i Johan Cruiyff, tak mu taky řkeni, že tomu nerozumí.

Pokud tvrdíš, že se na Ronaldinha nedá přirpavit, tak jsi vážně směšný, kdybys viděl letošní zápasy Barcy, tak bys viděl, v kolika byl Ronnie totálně neviditelný...

Fotbal je o vlnách, stejný tým nemůže vydržet na výsluní tak dlouho, pokud nebude obměnován, vylepšován a podobně.

Kldině se tady s tebou vsadím, že pokud už žádný hráč nepřijde, Barca titul v LM nevyhraje (a letos to vítězství bylo více než suveréní...) a Liga due o poznání vyrovnanější. Tak co, půjdeš do toho, nebo jsi měl jen silné řeči?

Měl b ssi totiž uvědomit, že to, co stačilo letos na CHelsea, příští rok na mnohem silnější CHelsea stačit nemusí. To stejné platí o Realu, který, pokdu vyjde prezidentská volba, se taky brzy dostane do formy...

Pokud bys sledoval BArcu letos i loni, takbys ten rozdíl poznal. Zatímco v sezoně 2004-2005 se vyhrávalo většinou v pohodě, v sezoně minulé byly všechyn zápasy vyrovnanější a hráči se na každý úspěch nadřeli MNOHEM více než dříve. A to i když se nakonec vyhrálo třeba o tři góly...

No a o juniorce moc přehled nemáš, pže většina tam na to nemá, Ropdri asi půdje na hostování, stejně jako většina hráčů z béčka, momentálně není moc kde brát, Dos Santos a Krkic mladí, to stejné (a nejspíše na odchodu) platí u Meridy. Představuješ si to prostě jako hurvínek válku, plácneš codsi o juniorce a přitom nemáš vůbec představu, kdo tam je a jestli na to mají či ne.

Reagovat
HOST*Mára

Takže útočník už nepřijde jo a co ten Chivu

Reagovat
HOST*jiri -fcb

Tak tohle bych podepsal a jen bych řekl, že bych takhle kritickej názor na Barcu od tebe nečekal

Potřebujeme posílit na všech postech ale hlavně v obraně, ale to už tady meleme druhý rok a zatím stále nic.

Ale zase na druhou stranu, doktore, jestli sledovals Xaviho v zápase z UKčkama, tak bych se nebál ho postavit do zálohy z Iniestou na DM a Decem a zbyl by nám Edmilson, kterej by se mohl přesunout do obrany, takže bysme měli vlastně jednu takovou staronovou posilu. Ale je to nejoptimálnější řešení?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se Edmilson líbí mnohem více jako defenzivní záložník. Ta záloha, co jsi psal, by se kldině dala použít, ale spíše v domácích zápasech či v zápasech s tými více zaměřenýmio na obranu. V LM popřípadě s tými vyšších kvalit tam toho typického štíta určitě chci...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou ja som zatiaľ s vašou taktikou veľmi spokojný. Vychádzate nám krásne v ústrety, je vidieť že ste vám to stúplo do hlavy. Ale to je vývoj - na to, že je nezmenený tím "okoukaný" doplatí nakoniec každý, tak ako my, ale som zvedavý či vydržíte vyhrávať aj tretí rok po sebe trofeje, tak ako my.

Reagovat
smazaný uživatel

A já sjme azse zvědav, zda dokážete někdy vyhrát dvě hlavní treofeje v jednom roce...tak jako my. Nebo opět ukážete svoje slabošství a budete se soustředit jen na jednu, pže jinak byste to nedokázali...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že nám zase nepraješ. Chceli by sme na MS posilniť, ale zatiaľ neni koho zobrať, nič výnimočné sa zatiaľ nestalo. Naši najväčší súperi sa však už doposilňovali, takže máme voľné pole. A potom sa rozhodneme, koľko tých trofejí vyhráme. Ale menej ako 3 to nebude, neboj. Musíme dobehnúť minulé roky.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, zkuste se rozhodnout aspoň pro dvě, ať neděláte španělskému fotbalu takovou ostudu jak doposud...I když nevyjde titul, tak třeba druhé místo v lize a čtvrfinále v LM jistrě bude úspěch...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tvoju štiplavú poznámočku len krátko . španielsky futbal môže byť rád, že nás má, inak by o ňom možno ani nevedeli

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, vědělo by se jen o Katalánském, teĎ se ten španělský alespoň občas zmíní...třeba že je ve stínu katalánského a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

A v Seville ti poděkují

Reagovat
HOST*PUYOL

A to surne,lebo Sylvinho a Gio su este o dost horsi ako Oleguer a Belletti.Co takto: As.Cole

:Dede-co je s nim??

:Del horno,Gallas,Pernia ci An.Lopez

O stred obrany sa nebojim.Tak moze Edmilson,Motta,Oleguer a popripade Rodri.Stred zalohy je az preplneny,aj keby sa Edmilson posunul do obrany.

A Geovanni Dos Santos a Krkic su na odchode???-Juuuuj,to by bola rana

Opakovala by sa sezona 2003/2004-Pique a Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ti dva ne, ale Fran Merida, opět kolem něj sviští lana z Anglie...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně ta smlouva s tv na 105 milionů ročně vypadá hodně slušně.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Říkejte si co chcete, kritizujte mě, ale já názor prostě nezměním. Barca potřebuje posilat. A ty řeči, že mam myšlení jako Gaspart si taky nechte. Já z Barcy nechci mít Galacticos, to rozhodně ne. Náš tým je vyrovnaný, vyvážený, relativně mladý, má perspektivu a určitě ještě neřek poslední slovo. Posily by ale měly přijít. Ne hvězdy, ale platní hráči. Do ofenzivy už ne, ta je vyřešená (i když o správnosti nákupu Gudjonsena by se dalo polemizovat). Nemůžeme hrát třetí sezonu ve stejný sestavě, když už nás všichni mají prokouknutý. Když se dívam na naše zápasy, tak dopředu vim přesně to, co kdo udělá. A to nejsem trenér! I když máme ultraofenzivu, už nás umí bránit. A obrana? Stoperská dvojice Puyol-Marquéz je vynikající. Ale v případě zranění neni alternace pro jejich nahrazení. Kdyby se jeden z nich zranil, kdo je nahradí? Edmílson. Motta. Určitě kvalitní hráči, ale víc se mi líbí víc v záloze. Oleguer na stoperu je dost nejistej a konkrétně Puyola nenahradí ani náhodou. Kraje bych taky vyměnil, respektive posílil. Gio už není tak výkonný, Belletti je docela dobrej (i když muj názor se liší s Rijkaardovo). Chtělo by to obránce. Určitě aspoň jednoho obránce. Zálohu nechat bejt, ta snad nikdy nezklamala. Mužstvo se ale musí obměňovat a doplňovat. To je nutnost.

Reagovat
HOST*Luis

Určitě je třepa sehnat super obránce!!! Jinak jsou přestupy dobrý i kvůli penězum, které plynou z marketingu!!!! Prodej nových dresů atd. Ve velkoklubech by se to mělo točit, ale kostra týmu by měla držet. Myslim si, že to teď dělá dobře Arsenal, mladý tým zkušený, vhodně nakoupená posila, udržení nejlepšího hráče navcí nový stadion!

Reagovat
HOST*

Jmenuji se Roman když říkáš žeš se tady neumím podepsat.Já vím ty jsi Doktor Kyslík ty jsi něco............ Já mám středoškolské vzdělání nemám vysokou jako ty ale barcelone fandím od 10 let a videl jsem skoro všechny zápasy teto sezony,jo a je mi 27 let. Tak asi takto LArsson nesnášel sezení na tribune je dobrý hráč ale pokud by se uzdravil messi nehrál by a on to ví. Ronaldinho i když se mu nedaří není buh víš tak stejne nas souper obetuje hráče na jeho zdvojování tomu asi rozumíš.A to je jeho síla i když se mu nedaří.aSI VSICHHNI tady víme ze s juniorky hotový hráči nechodí ale potrebují vyhrál a nabrat zkusenosti a atmosféru A týmu. jde videt ze umíš jazyky a ty tvé zprávy jsou vcelku pravdivé i když proč takový fran merida by mel odcházet od nás pryč do arsenalu?Tohle je základ a promin ale hrácu u nác prichází hodne a to urcite víš a proto není potreba krom obránce nikoho kupovat.DOS SANTOS,MERIDA muzou do 3 let být v A týmu.Jo a s tím edmilsonem i když dela spoustu chyb je to pravda záloha může být iniesta xavi deco bommel stred zálohy a edmilson marguez pujol stred obrana tak koho by jsi chtel kupovat,jedine co vidím tak by musel odejít edmilson a to asi tezko. a utok jak jsem psal eto,ronaldinho messi základ a lavka gudjohnsen ezguero giuly tady muze jít pryc maximalne ezguerro ale ten toho moc nenahrál. Myslíš si snad že bude nekdo rád na lavce? blbost. A dalsí vec je to že v lize jsme byli suverenní ale liga mistru nezapomínej na to je i spousta stestí a mi ho taky meli a nemuseli jsme to vyhrát,byli jsme nejlepsí zaslouzili jsme si to nejvíc ale ten spatný brankáž jak se tu casto zminuje to zachránil ve finále. Zkrátka shrnul bych to takhle my tadyvíme houby a muzeme jenom spekulovat a panové co jsou tím poverení ví co delají a za poslední dobu se neudelakl spatný prestup tak jim verme dal jako doposud.a gudjohnsen se do naseho týmu moc hodí to uvidíte,je to bijec a týmový hrác,Kyslíku vím ze fandíš larsson je to zkutecný profesionál a vynikající hrác akle on odesel na vrcholu a udelal dobre ale nepostadatelný nebude a gudjohnsen ho zastoupí se vsím vsudy..

Reagovat
smazaný uživatel

Přidješ mi trošku hlopupý na 27 ale budiž, hend vysvětlím.

Kde proboha říkám, že je to špatný kup??? Co je to za nesmysl??? Já jen říkám, že prostě t kdobrý jak Henrik není a to je fakt. Larsson nesnášel sezení na tribuně jo? A které že zápasy strávil na tribuně, když nebyl zraněný? Já myslím, že ani jeden...CHtěl hrát více, to je jasné, já mu to vůbec nevyčítám, naprosto nesmyslně jsi to psal...

Do áčka chodí mladí hráči s určitým potenciálem ale ten nějaký musí být. A pokud najendou všichni odchází na hostování, tak toho potenciálu asi moc nebude...

O případu "merida" víš očividně kulový, teda nejen o tom koneckonců...

Zálhoa v systému 4-3-3 je založená na defenzivním štítu, ten mžůe být vynechán napříkald v některých domácích zápasech, ale ani to není vždy ideální, takže Emdilsona nech pěkěn v záloze.

Dáel nechápu, proč tady mluvíš o útoku, kde proboha píšu, ež ho chci posílit??? Ty jsi prostě očřividně nechápavý člověk...Já právě mluvil o té obraně, o které btw, mluvíš i ty...Zvláštní, že vůbec nemluvíš o krajích orbany, o které jde asi nejvíce, já a nejen bych si představoval někohol univerzlního...

Takže abych to srhnul: Nejdříve zkus pochopit to, co druhý píše, ať pak nemeleš nesmysly (tvá slova o útoku a podobně...), pak si zjisti fakta (Merida, mladíci z béčka...), pak taky něco více o fotbale (nechápeš, že nejde o kvalitu ale o tzv., vlny, ve kterých se fotbal pohybuje a o okoukatelnsoti týmu, viz johan Cruiyf). Pak se ozvi kdyžtak znova...na 27 let je to docela smutné....

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Hele, máš naprostou pravdu, Kyslík si o sobě strašně myslí a ty nejsi jedinej kdo mu to dává takhle sežrat. Ve skutečnosti jeho pozice tady neni zdaleka taková, jak se na první pohled zdá a jeho slovo nemá větší váhu než názor někoho jiného. Kdo řiká, že má vysokoškolský vzdělání? Proč by mu nemohlo bejt 13? Jak můžete vědět, že to neni zakomplexovanej blbeček? Co když má sotva základku? Nechci rejpat do Kyslíka, to ne. To udělam až zase bude mít nemístný kecy. Nechci ho schazovat, jenom chci upozornit na to, že všechno může bejt lež, všechno je imaginární. Když o sobě řeknu, že je mi 31 a mam ženu a s ní dvě děti... ve skutečnosti mi může bejt 21 a právě jsem začal dělat vysokou...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych jen dodal, že jsme o soěb nidky neřekl kolik mi je, kolikk mám škol a kolik mám IQ, ač všechno tohle o sobě vím...takže nějaké řeči o lži si nech od cesty...btw., opět ses tím ztrapnil, tak si říkám, jestli to je nervozito uz toho, že píšeš o mně nebo prostě tím, že u toho nepřemýšlíš...

Reagovat
HOST*

máš pravdu naprosto souhlasím,arsenal ví co delá a u nas taky musí být kostra týmu stejná a doplnovat se jen hráci co odchází.

Reagovat
HOST*

jeste jedna vec kyslíku ja bych te chtel videt jak bys dosel do nasi kabiny jako nekdo z vedení a rekl tebe prodám ty na to nemáš a tebe taky prodám. Je to tým a slovo tým znamená mnoho,nevíme jaké jsou tam vazby mezi hrácí a vztahy,to ze bommel i kdyz nehrál nechtel odejít o necem znamená a proto tenhle tým co vsechno vyhrál az na spanelský pohár jí vím musí dostat sanci dalsí sezonu a pak se az uvidí jak to pujde dál,kupovat hráce se dá i v sezonu ale do vyhravajícího uspesného týmu se moc nezasahuje,já jsem rád za to že to je tak jak to je není to tak dávno co jsem byl smutný z nasich hráču jako de boerové,reiziger,kluivert a podobní kterí pro tým nehli brvou a zajímali vetsinu jen jejich konta. Tohle se uz nikdy nesmí stát a verím laportovi ze to nepripustí.já vím mate tady vsichni naprostou pravdu v tom ze nas tým hrál sezonu 2004/2005 mnohem lepe a ostatní víc valcoval ale tihle hraci musí dostat sanci.nesmí u nás už být hráci kterí mají na prvním místě peníze jako balack a sevcenko.chelsea bude silnejsi ale ne bude mít lepsí vysledky jak tuto sezobny tomu neverím.hráci skvelý ale tým to nebude.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Kyslíku, dával jsem ti pořád ještě šanci. Sice jseš mi víc než krajně nesympatickej, mam vůči tobě silnou averzi, ale pořád jsem si říkal, že nemusíš bejt idiot. Tentokrát jsi mě přesvědčil o opaku. A definitivně. To jak ses hnusně pustil do Romana... nemam slov. Tohle dělaj jenom ubožáci, tím pádem nejsi nic jinýho než ubožák. Tvý názory stojí za starou belu, vlastně názory... vždyť ty prakticky žádný články na fóru neděláš, jenom se navážíš do těch, kdo už na článek reagovali. Prostě zoufalost a ubohost. Dělá si mi z tebe blbě. Jsi jedinej člověk na eurofotbalu, kterýho kdybych potkal na ulici, tak bych mu s úsměvem rozbil hubu. Ještě, že je ta anonymita, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude asi vážně z toho rozrušení.

Tady napíšu pár vět, co mě rozesmály:

1." Tvý názory stojí za starou belu, vlastně názory... vždyť ty prakticky žádný články na fóru neděláš, jenom se navážíš do těch, kdo už na článek reagovali." Takže když nepíšu články, tak na forum (asi jsi myslel příspěvky, co?) tak stojí mé názory za starou belu, aha...

2. "Tohle dělaj jenom ubožáci, tím pádem nejsi nic jinýho než ubožák."

3. No a stím rozbitím huby už ses odrovnal úplně, to je právě ta anonymita, z očí do očí by si to člověk, co to takhle vyhlašuje na netu, nikdy říct nedovolil, to bývají právě ti největší poserové...Ale třeba jseš vyjímka.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

3. No a stím rozbitím huby už ses odrovnal úplně, to je právě ta anonymita, z očí do očí by si to člověk, co to takhle vyhlašuje na netu, nikdy říct nedovolil, to bývají právě ti největší poserové...Ale třeba jseš vyjímka. - tak to je blbost. Akorát jsem dost temperamentí - co na srdci, to na jazyku. vůbec nevíš kdo jsem. Nechci prozrazovat nic ze svýho soukromí a machrovat, ale myslim, že bych tě sundal s grácií. A to, že bych se ti bál říct křivý slovo z očí do očí... Nevíš, kdo jsem. Já s timhle nemam problem. Nejsem zakomplexovanej teenager, co mu táta koupil dres Barcy. Vim, že to bude znít hloupě, ale kdyby sis to frajere chtěl někdy rozdat jinak než ze židle u compu, tak napiš. S radostí vyvrátim ty hloupý kecy o tom co si dovolim a co ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně úžasné poslouchat, jak jseš jednoduchý. Jsi očividně mco intelektu nepbral a nervy taky nemšá příliš pevné...

Ale jak říkám, vždy ti, co by sis nic takového nedovolili, mají přes net nejsilnější řeči...siláku.

Reagovat
HOST*roman

souhlasím s tebou rafael marguez,kyslíku ty mi klidne dej email a muzeme se bavit dál.Jo a prosimte neurážej protože na to mám averzi a moc lidí si to nedovolí,neznáš me.

Reagovat
HOST*roman

poslední vec....na vysvetlenou... kyslíku hostování je v pripade barcelony to ze treba takový MAXI nemá na to aby v barce hrál stabilne a proto je pro nej lepsí aby získaval zkusenosti a ty muze získat v malorce.uvidí se dál jestli se prosadí.ted mi rekni kyslíku kdo by sedel na lavce z techto 4 hráču,ETO,RONNY,LARSSON,MESSI. myslím že je to jasné.....ne?jo a jsi opravdoví fanousek kdyz tady mluvís o potencialu mladých hráču..........asi jako fabregas ze?barca má vynikajicí základnu a z te musí vycházet a pokud ti nestaci jmena jako valdes,xavi,puyol,iniesta,messi,oleguer a dalsí talk nevím,o meridovi moc nevím to máš pravdy,jen vím ze ho moc chce arsenal a to mluví za vse,wenger ví co delá to jsem si jist.jo a edmilson byl k nám koupen jako obránceš tak to pozor,stejne tak jak hraje stít hraje i obranu,o defenzivních stítech jsem se nebavil ale vím jedno tam posilovat neni treba to musíš uznat,iniesta na teto pozici hrál vynikajícne a xavi pred nim taky.marguez taktez.o utoku promin to jsi mozná nepsal ty to se omlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vážně 27? Protoež pak mi není jasné, proč pořád píšeš cosi o tom, kdo by seděl v útoku a podobně. Já vůbec nemluvím o útoku, vůbec nevyčítám LArssonovi že odešel, nic takového, ty jsi vážně šašek.

No a k tomu dalšímu: Tisíckrát jsme tady psal, jak máme skvělou zákaldnu, to ale neznam,ená, že talent na první tým má každý. A holt momentální v béčku na první tým nemá nikdo, proto i ten nejnadějnšší, Rodri, jde na hostování...Dos Santos, Krkic, Merida, to je budoucnost, ale ne teď a o to momentálně jde, když mluvíš o těch posliách...

Já opravdu nevěřím svým očím, jak může být někdo v 27 letech tak hloupý?

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Chlapečku, já mam intelektu hodně. Jsem ale hodne afetni typ a taky mam slabsi nervy, což je teď paradoxně tvoje výhoda, ale mimo net to bohužel nefunguje. Příde mi z tvý strany hloupý, že si dovolíš vysmívat se mý divoký povaze a jen tak napsat, že jsem slabej, sráč a nejsem fyzicky silnej. V životě jsi mě neviděl a doufej v to, že mě ani v životě neuvidíš. Tvoje tvrzení, že když napíšu: rozbiju ti hubu=máš slabej intelekt a jsi slabej je asi stejně oduševnělý jako rčení co se škádlívá to se rádo mívá. Pravda je taková, že by mi nedělalo sebemenší problém použít násilí, ne proto, že jsem primitiv, ale proto, že je způsob jak hájit svojí věc před arogantníma kreténama jako jsi ty. Mrzí mě, že nemam příležitost ti ukázet, jak se v reálu strašně bojim a nic bych si nedovolil.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Samozřejmě afektní, ne afetní.

Reagovat
HOST*roman

Kyslíku já se ti omlouvam ze jsem ve spouste veci reagoval na tebe a pritom jak se tak zpetne dívám to psal nekdo jiný,to sorry.ted jsem si to zpetne procítal vsechno.zkrátka budem radi ze nejsme jako real madrid a ze nejsme tam kdeč jsme byli pred prichodem laporty,budme radi za soucasnou barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

hurá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je opravdu velmi komické jak tady křáíčíš, jak ybs mi v pohodě rozbil hubu a že jsi silák a podobně a přitom napíšeš: "já mam intelektu hodně" . Tak to je mazec, ach jo ty jsi šašek.

Takež se trochu klidni, přečti si co jsi napsal, zastyď se a pak třeba zas odepiš, Arnolde.

Reagovat
HOST*roman

kysliku prosimte posledni vec proc proboha ostatní tady urazíš? Já jsem te necím urazil?

Reagovat
smazaný uživatel

Když bdueš psát normálně, nebudu urážet. Ale pokdu třirkát napíšu, že bych útok neposiloval a ty mi na to napíšeš, to o tom, kdo by z těch čtyř seděl, no tak promin, ale to si rýpnout musím...

Reagovat
HOST*roman

kolik je ti let kyslíku?

Reagovat
smazaný uživatel

Méně než tobě...ač to nevypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Já, vim co píšu. Ani slovo bych na tom nezměnil, doktore Pytlíku. Snažim se ti marně vysvětlit, že intelekt a povaha neni to samý, ale to bys už moh vědět. Já mam vysokou inteligenci, ostatně bez ní bych nestudoval takovou školu, kterou studuju. Ale povaha je něco jinýho... proto můžu křičet, že ti rozbiju hubu (zbožný přání) a zároveň nebýt primitiv. Jak snadný k vysvětlení, bohužel tak těžký k pochopení, co? S tim Arnoldem jsi dost přestřelil, jestli to mě bejt stěr tak se nepoved a jestli to byl vtip, tak suchej jako písek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to to je MEZEEEEEC!!!

On je to jeden a ten stejný a nevzájem se obhajuje. To ej šašek...

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Co to má bejt??? Kdo si dovoluje reagovat za mě?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný pokus, Rafo, ale tohle už je myslím jasné..

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, Rafo, ale už jsem se nemoh dívat, jak se tady plácáš jako ryba na suchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď bys mohl udělat nějakou samoanalýzu a vysvětlit nám, co způsobuje tu tvou samomluvu.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Tak mockrát děkuju, Che. Díky za superefektivní vyřešení problému. Teď vypadam jako idiot a ten blbec se mi bude smát do ksichtu navždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu se smát "vám oběma" "Vy" pychologové...

Reagovat
smazaný uživatel

Z psychologickýho hlediska to byl zajímavej pokus, ne? Tak promiň. Myslim, že sám bys totiž ten problém nevyřešil, tak jsem zasáhnul. Stejně, muj úkol je dělat revoluce. Hasta la victoria siempre.

Reagovat
HOST*roman

tak nic je to trapna debata já naposled na vysvetlenou kyslíkovi že jsem reagoval na nej a pritom to bylo nekomu jinemu.tak sorry

Reagovat
HOST*roman

kyslíku a muzes napsta neco o meridovi a arsenalu jestli máš nejaké nové informace z netu?

Reagovat
smazaný uživatel

O Meridu je vleký zájem z Anglie, je tam nějaká kontakt a Laporta už na to popuzeně veřejně reagoval, že Barca dává 7 milionů eu ročně do mládeže a pak jí to vše vyžerou angláni...jde o to, jestli se merida nechá ukecat nebo ne...A pokdu ividí, jak celé béčko jde na hostování, tak se obávám, že možná i jo...

Reagovat
HOST*roman

a je merida už pod smlouvou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to ne, on už je prakticky pryč...REal ho odmítl, pže byl špatý žák a tak bude v Arsenalu.

Reagovat
HOST*roman

a taky by me zajimalo pokud víš jestli B tým nehtel postouopit do 2 ligy nekde jsem o tom cetl a nakonec jsme se nekvalifikovali coz mi prijde divné,že takový tým jako barca nedokaže dotahnout b tym do 2 ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam trochu divné s tímhle. Normálně bych řeklo, že se tam Barce ani moc nechce, ale na druhou stranu hráči už ve třetí lze chtít být nechtěli...Proto taky teĎ odchází...

Reagovat
HOST*roman

tak diky za odpoved.

Reagovat
HOST*roman

a nevíš jak v konecne tabulce je na tom juniorka? tam hraje prece i dos santos a merida ne?Dos santos když hrali 17 je dost dobrý to bude terno pokud neutece.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to netuším, teda vím, že jakási naše mládežnická kategorie vyhrála, ale která to byla, to nevím. Dos Santos je mix Messi a Ronaldinha...

Reagovat
smazaný uživatel

...messiho a ronaldinha...

Reagovat
HOST*roman

jo a je pravda ze saviola pujde pryc jen kvuli vysoké smlouve? je ho popravde skoda i když nevím misto koho by hrál. ale má ted fazonu.

Reagovat
smazaný uživatel

1. vysoký plat

2. typově se nehodí- lépe řečeno není to hráč, který by měl být typovou náhradou za larssona.

Reagovat
HOST*roman

dos santos bude hvezda tomu verím.meridu jsem hrát nevidel to nevím,ale stejne me porád sere odchor fabregas i když porad si myslím ze andres iniesta je lepsí ale i tak to sere,asi na tu vychovu hracu jako xavi mame klony.chtelo by to ted dalsiho puyola ze?

Reagovat
smazaný uživatel

U Fabregase nás orpavdu může těšit jen to, že byu nsá stejěn nehrál, pže máme dva typově stejné a přitom lepší hráče.

Chtěo by to nového Sergiho do leva, nebýt zranění Fernanda Navarra, tak ho i máme...

Reagovat
HOST*roman

tak to je jasne larsson a saviola je uplný opak.saviola je jako messi spise,ale stejne me zarazí že mu nechteji dát ani zadnou sanci,to je mi divné.hodne lidí to sere. ale je pravda ze radeji at hraje messi nez aby tam byl saviola,ale ty prachy do nej vlozené se tak rychle nevrátí to bude problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám králíka rád, šanci bych mu taky dal...

Reagovat
HOST*roman

navarro sel ted na prestup do mallorky ne? nevidel jsem ho moc hrát tak nevím jak hrál.ale skoda chivua,ten by se nam taky hodil.zajima me tvuj nazor jak by asi vypadala nase sestava podle tebe jkdyby prisel HENRY?já si to nedokáže predstavit.

Reagovat
HOST*roman

me taky zaráží jak se barca chova skromne ale na druhou stranu je to plepsi nez rozhazovat.chtelo by to jak jsi rikal i jednoho krajn iho univerzelniho obrance,podle m,e se ceká jak dopadne juve a zambrota.

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, jenže on už mám 29 a půl...to už abychom rovnou hledali náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Navarro hrával za Van Gaala a vypadalo to fakt nadějně, pak celou sezonu rpomarodil a od té doby jen stín...

Díky bohu, že tu Henry není, buď by hrál místo messiho nebo, a to spíše:

.......Xavi......Deco.....

..........Ronaldinho......

Messi.................Henry

.......... Etoo..............

Proti obranným týmům, takhle se btw., uvažuje i v přípdě Gudjohsena...

Reagovat
HOST*roman

to rozestavení me taky napadlo a mas pravdu ze muzeme byt radi.ronny by decovu pozici zvládl,deco ale i kdyz braní už dobre by tu iniestovu nezvladl.byla by to nase smrt mas pravdu. me nejvic potesil iniesta na konci sezony hrál vytecne,hlavne vlastne od te doby co hrál stit.pral bych mu aby dostal sanci v repre a verim ze by už ze sestavy nevypadl.

Reagovat
HOST*roman

i kdyz uvidime jak se podeli se xavim coz je nas hrac c 1 zalohy a jeste je tu bommel. no bude to zajimave.

Reagovat
HOST*roman

nikdy bych neveril ze budu fandit spis decovi nez lampardovi ale co v tisku probehli info ze je mozná výmena chci aby zustal deco.no nic zatim zdar ja už valím spát a dik za info.

Reagovat
smazaný uživatel

Bommel a nepodcenvoal bych ani Mottu, pokdu bdue fit, má šanci bojovat o základ, problém je, že on bez zranění asi nebude...

Zálohu máme nejsilnější na světě, tam se toho nebojím.

Reagovat
HOST*roman

motta je fakt smolar to je pravda i ty vlastnáky. musi byt hodne odolný ze to ustojí ale i tak pred nim klobouk dolu hodne pomohl v obrane.

Reagovat
smazaný uživatel

Tý vole, co tady se řeší za pičoviny ...

Když to srovnám z naší diskusí o politice, která byla smazána (PJ ) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, koukám, že na konci už se řeší zase fotbal, takže se omlouvám. Sorry

Reagovat
PJ

Už si někdy viděl Kyslíka v dlouhejch diskusích řešit něco jinýho než pičoviny?

Reagovat
smazaný uživatel

Len škoda že nenapísali, kde bude tá bitka, ktorou sa mu Marquez vyhráža..

Reagovat
HOST*

ničemu nechápete

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele