Guarín o přestup nežádal a v Interu je spokojen, ujasňuje agent

07.09.2014, 18:17
Aktuality
Hodně rušno bylo v průběhu léta okolo Fredyho Guarína. Jméno kolumbijského záložníka bylo znovu spojováno s odchodem z milánského Interu a zájemců nebylo málo, nakonec ovšem zůstal na severu Itálie...

28letý fotbalista si v létě zahrál na světovém šampionátu a následně čekal, jakým směrem se bude vyvíjet jeho další budoucnost. Dostal se přitom do hledáčků Zenitu Petrohrad nebo Benfiky, mluvilo se o Juventusu a v poslední den přestupů na jeho příchodu neúspěšně pracovala Valencia.

O Guarínově transferu se spekulovalo už v lednu, kdy vše skončilo podpisem nové smlouvy. Hráč ovšem v závěru ligového ročníku přišel o místo v základní sestavě Nerazzurri.

"Chci ujasnit to, že Guarín nikdy nežádal o přestup. Freddy je v Interu spokojen, vždycky byl a také vždycky bude. My sami na přestupový trh nemysleli," uvedl nyní věci na pravou míru agent Marcelo Ferreyra.

"Freddy má v Interu vše, co chce a nepotřebuje odcházet. Z toho, co jsem slyšel, tak nabídky dostával jenom Inter od jiných klubů. Walter Mazzarri z hráče dostane to nejlepší tak, jak se mu to povedlo loni," věří Ferreyra.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bodaj by aj nebol!

Reagovat
cink

Saga pokracuje:]. Za tyden odejde do Kataru. Hahaha

Reagovat
ACSMan

Jsem zvědavý jestli se Inter zvedne. Podle mě nejsilnější tým v Itálii je momentálně AS

Reagovat
Houfi

ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle rok od nás čekám top3 a od interu top5

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekám TOP 3 ve složení, AS, Juve, fialky

Teda spíš v to doufám

Reagovat
Pettirosso

Viole bez Rossiho neverim, kor s tema Montellovyma experimentama v posledni dobe

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je logický, když Juventus neoslabil, naproti tomu AS jo.

Reagovat
Alberto Aquilani

včom oslabilo AS ?

Reagovat
smazaný uživatel

Benatia

Reagovat
Pettirosso

Jenze zase posilili lavicku a koupili delo na kridlo, nemyslim si, ze nejak oslabili, naopak, pokud Manolas potvrdi svoje kvality, tak se da v klidu rict, ze posilili. Na rozdil od Juve udrzeli to nejhlavnejsi - trenera, nezacinaji od znova

Reagovat
Alberto Aquilani

prišiel Manolas, Astori, a 4.stopéra nam nemusi robiť Romagnoli, ale napríklad Yanga Mbiwa..... v útoku je od začiatku sezony zdravý Destro- čo v minulej nebolo, a hlavne Iturbe..... v zálohe miesto Taddeia prišiel Keita, a už v 1.zápase bol cítiť rozdiel. Navyše je tam na lávku Ucan, ktorý namna zanechal dojem v príprave. Pravá obrana zostala taka istá, a podla mna na lavej sme sa napriek všetkému tiež posilnilio. Je tam Cole, Holebas a Urby.... Balzaretti, ktorý tam bol min. sezonu je stale zranený a Dodo bol nachylny na zranenia tiež, preto sme tam museli trpieť niekedy Romagnoliho ...

Reagovat
smazaný uživatel

OK, jen mi to trochu připomíná Liverpool, odejde TOP hráč a příjde sice více hráčů, ale o to dost horších. Někteří se mohou stát skvělými hráči, ale zatím to jisté není. Ted čtu, že by mohl hned v lednu odejít Cole.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ty si mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

očividně ty

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom sympaticke odmietnut v deadline Valenciu a Real Madrid

Reagovat
Jajinek

Čekal jsem, že toto vyjádření dřívnebo později přijde. Ono je to v podstatě pravda. On se odchodu nikdy nebránil (zejména v rámci Itálie), ale na druhou stranu, prodat ho chtělo vedení.

Stejně jako po minulém okně, jsme přesvědčen, že bude odvádět dobré výkony a v týmu má stále místo. Stejně se vyjadřoval jak on, tak Mazzarri, tak i agent.

Vzhledem k tomu, že už bychom nikoho jiného neshali, je jeho setrvání dobrou volbou

Reagovat
smazaný uživatel

Do současného systému moc nesedí, ale inter tak osekal kádr, že šancí dostane dost. Dokonce bych řekl že v žádném z klubu co ho chtěl by nedostal tolik prostoru jako v interu i když se ho chtěli zbavit.

Každopádně sem před čekal že Fredy odejde a ricky zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to ted budou říkat všichni co jim nevyšel přestup během léta že?

Reagovat
Pinturicchio

Do kdy? Do příštího přestupáku?

Reagovat
10

tragikomik

Reagovat
DelPiero137

Toto sa uz tazko da ukacevat. Ak si dobre spominam trucoval a vyhrazal sa ze nenastupi atd.

Reagovat
rossoneri89

no urcite .... klasicke reci do prazdna .... preco to nepovedal pred alebo pocas prestupoveho ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele