Guarín hodil leden za hlavu. Vyhlíží novou smlouvu

25.02.2014, 22:04
Aktuality
Hodně zajímavě se v posledních týdnech vyvíjela situace záložníka Interu Fredyho Guarína. V lednu byl blízko odchodu do Juventusu, ze kterého k hráčově nelibosti sešlo. Guarín ale všechno brzy přehodnotil a chce získávat trofeje s Interem, v brzké době má podepsat novou smlouvu.

"Prezident ví, jaký jsem hráč. Už jsme se spolu bavili o prodloužení smlouvy a brzy to uděláme. Kdyby mi nabídl smlouvu do konce života, vůbec nebudu mít o čem přemýšlet," hlásí Guarín.

Nový prezident Erick Thohir byl tím, kdo na poslední chvíli zablokoval záložníkův odchod do Juventusu, odradila jej především zlost fanoušků. Následně nastala paradoxní situace, kdy Guarín vypadl ze sestavy a nebylo jasné, jaké s ním má vedení úmysly. Nyní už je 27letý Kolumbijec opět důležitou postavou Interu.

"To, co se stalo v lednu, mě posílilo, hodně jsem se naučil. Teď musím pracovat ještě víc, protože fanoušci toho očekávají mnoho. Vím, že mě tým potřebuje, a já s ním chci vyhrávat. Udělám všechno pro Inter a fanoušky, kteří ve mě vždycky věřili," prohlásil Guarín.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
Tomanatura

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

To snad néééé.

Reagovat
smazaný uživatel

"Prezident ví, jaký jsem hráč. Už jsme se spolu bavili o prodloužení smlouvy a brzy to uděláme. Kdyby mi nabídl smlouvu do konce života, vůbec nebudu mít o čem přemýšlet," hlásí Guarín. A tady se jeden z jejich fanoušků smál Veratimu.

Reagovat
Deki

Tohle Guarínovi opravdu nežeru. Jsem sice rád, že přestup do Juventusu nevyšel, ale je jasné, že jakmile v létě projeví zájem třeba někdo z PL, bude opět vyhlížet odchod. Pokud by zůstal ještě další sezonu, nevadilo by mi to, ale musí leccos ve své hře změnit, snad mu v tom pomůže Hernanes. To prodloužení smlouvy je dobrým a logickým tahem, můžeme tím akorát zvýšit jeho cenu...

Reagovat
lnterista

spis bych rekl ze kdo vyhlizel jeho odchod tak byl a verim ze kdyz prijde nejaka slusna nabidka tak ho prodame

Reagovat
10

klasik

Reagovat
lnterista

Kdyz navaze na druhy polocas s Cagliari tak ho nejak prekousnu jinak doufam ze pujde. Je mi jasne ze se snim tak trochu vyjebalo a docela ho chapu ale i tak je to sranda...rozhodne mu to nezeru ale lepsi nez kdyby to vsechno sabotoval takze u me ma za to palec nahoru.

Reagovat
Deki

jj, já jsem rád, že to nedopadlo jako se Sneijderem a že je zpátky v týmu a hraje... kdyby to sabotoval, tak by byl asi sám proti sobě a hlavně Interu by to hodně uškodilo (teď nemyslím uplně situaci na hřišti)

Reagovat
smazaný uživatel

by to uškodilo? už to uškodilo

Reagovat
rossoneri89

ten je zlaty

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní příběh

Reagovat
Coniglio

odradila ho zlost fanusikov Juve?

mna by asi porazilo

Reagovat
smazaný uživatel

"Nový prezident Erick Thohir byl tím, kdo na poslední chvíli zablokoval záložníkův odchod do Juventusu, odradila jej především zlost fanoušků."

Kde se tady zmiňují fanoušci Juve?

Reagovat
stuff

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Guaro!!!

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že nepřišel.. taková krysa

Reagovat
The Krupy

To je komik

Reagovat
Il Architetto

Tak ještě tady. Co říkáš na zápas Shieldu s Wyatty a celkově na Chamber?

Za mě naprosto parádní zápas Shieldu, který překryl celkem nudnej ECH zápas (až na výkon Cesara). Docela mě začíná srát, že z Randyho dělají slabého šampióna, a to zasahování jiných do zápasu je už trapný.

Reagovat
The Krupy

No, keď fanúšikovia kričia "this is awesome" ešte pred začiatkom zápasu, je jasné že to bude paráda. Pre mňa zatiaľ jeden zo zápasov roku, absolútne dokonalá psychológia v ringu od všetkých zúčastnených. Či to bol brawling v podaní Rowana s Harperom, high-fly štýl Rollinsa, power chvaty od Reignsa alebo celá prezencia Braya Wyatta, všetko to do seba zapadalo a priznám sa ti, že som už dlho nesledoval nejaký zápas so zatajeným dychom. Skvelé bolo vyriešené aj to upratanie Ambrosea a push Reignsa ktorý tam vzdoroval trom Wyattovcom aby napokon hrdinsky padol, writeri si fakt dali záležať. Shield mám radšej ako Wyattovcov takže ich prehra ma mrzí, ale očakával som ju lebo Shield sa ide rozpadnúť.

Pretočil som zápas o Divas Championship lebo titleshot dostalo to netalentované hovado ktoré ani nevie kto je to Sycho Sid a Austinovi spôsobilo v Tough Enough takmer infarkt svojou hlúposťou, to ma urazilo ako žurnalistu aj ako diváka, ale vyzdvihol by som zápas o Intercontinental Championship medzi Big E-m a Swaggerom. Langstona moc nemusím ale v ringu mu sedia presne také typy súperov ako Swagger, teda powerhouse wrestleri používajúci rôzne variácie suplexov s obrovským citom pre technický wrestling.

Ten steroidový vtip ani komentovať nebudem, poviem len toľko že Del Rio odmakal absolútne celý zápas, ten tragéd nasadil tri chvaty a vyhral. Presne typický scenár Batistových zápasov, strašil ma nimi pred rokmi, nočná mora je späť.

Čo sa týka Chamberu, docela dobrý zápas ale videl som aj lepšie tohto typu. Neskutočne sa mi páčili tie tvrdé výmeny Sheamusa a Cesara, to bol učebnicový príklad nádherného európskeho wrestlingu. Orton hrá svoj charakter ozaj dobre, problémom je že je to ten typický chickenshit heel ktorý pred každým uteká, nemá momentum a titul obhajuje len s pomocou niekoho iného. Nepatrím k fanúšikom Bryana, ale je mi zle z toho že WWE totálne kašle na rozhodnutie ľudí ktorí si Daniela vybrali a fandia mu. Takú odozvu v arénach mal naposledy pred jedenástimi rokmi Austin. Proste majú šancu vytvoriť si ďalšiu superhviezdu ktorá im bude predávať lístky aj o sedem rokov, namiesto toho doprajú na WM titul 40+ ročnému netalentovanému debilovi ktorý sa vrátil po štyroch rokoch, wrestling nikdy nemiloval a dívať sa na neho spôsobuje človeku hnačku. Navyše ho ľudia nemôžu vystáť aj keď je babyface. Ale toto sa im vypomstí, odpísali Bryana, ľudia budú bojkotovať main event WrestleManie. Fakt si neviem predstaviť že na tridsiatom výročí WM uvidíme v hlavnom ťaháku Ortona a Batistu, teda dvoch wrestlerov ktorí ľudí nezaujímajú (hoci sa Randal snaží tak ľudí nejako prestáva zaujímať, inak by nechantovali počas jeho zápasov všetko možné).

Reagovat
Il Architetto

Jj, asi nejlepší zápas, který jsem za ty roky co se na WWE dívám viděl. Neskutečně jsem si Romana oblíbil, má obrovskou budoucnost, snad mu to vedení neposere. To samé Rollins, když fightoval se Cenou, byl tam vidět obrosvký talent a myslím si, že on je budoucí TT CHampion. Wyatti budou muset hodně máknout, aby se Shieldu vyrovnali.

Batista je idiot, nikdy jsem ho neměl rád. Doufám, že Del Rio neodejde, byla by to strašná ztráta.

Strašně bych si přál, aby to byl ten dřívější Randy. Tohle je k zblití. Bryana ani Cenu neporazí bez cizí pomoci. Teď na Chamberu se schová do kabiny. To je prostě k smíchu a neskutečně mě to sere, co s ním udělali. Radši ať není šampión a je to ten Randy z minulých let.

Reagovat
The Krupy

Súhlas s Romanom, ja som od Edgovho konca kariéry nemal v WWE nejakého vysloveného obľúbenca, ale spoločne s Cesarom ho konečne mám. Reigns má obrovský potenciál a zlepšuje sa každý týždeň, môže to dosiahnuť ozaj ďaleko. Navyše je veľmi skromný v zákulisí, tak snáď mu sláva nestúpne do hlavy ale ako poznám jeho rodinu, nemal by to byť problém. A treba dodať že on je tým typom ktorému budú fandiť chlapi preto, lebo je to frajer...a ženy? Tie z neho budú chcieť vyšukať dušu No a keďže som EdgeHead, oceňujem každý krásny spear....a Reigns ich robí dokonale. Keď som stál vo Viedni asi štyri metre od ringu a rovno predomnou takto sundal Big Showa, myslel som že som dostal wrestlingový orgazmus.

Ako Ortonovho fanúšika ti úplne rozumiem, tiež som si tým prešiel počas Edgovho World Heavyweight titlereignu v roku 2007. Ortonovi sa navyše nehodí takýto gimmick, on má ksicht masového vraha a ako psychopatický egomaniak v roku 2009 bol úplne skvelý. Neviem prečo mu vedenie nedá vhodnejší charakter.

Reagovat
Il Architetto

Roman je skvělej. Ty jeho hlavní chvaty (spear, superman punch) naprosto dokonalý, ještě k tomu přidat něco navíc.

Být to na mě, tak ho právě tím psychopatickým egomaniakem znovu udělám. Když měl babyface, taky to nebylo špatný, lidi mu fandili atd. Tento charakter zaprclého ustrašeného človíčka je totálně na hovno.

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
M11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele