Guardiola věří v prodloužení smlouvy s Fernandinhem

04.01.2020, 13:59
Aktuality
Fernandinho v průběhu jarní části sezony oslaví už pětatřicáté narozeniny a tou dobou by měl mít jasno o své další budoucnosti. Brazilský fotbalista hájí barvy Manchesteru City, smlouva mu běží jen do konce sezony a manažer Pep Guardiola má eminentní zájem o prodloužení spolupráce...

Fernandinho přišel do anglického celku v létě 2013 ze Šachtaru Doněck a vybojoval s ním řadu titulů. Dlouhé roky odváděl práci ve středu pole a v úvodu letošní sezony se přesunul na pozici stopera, kde zaskakuje za vážně zraněného Aymerica Laporteho.

"Jedná se o ošidnou záležitost. Samozřejmě chci jeho setrvání a věřím v to. Jsem nadšen z těch let, po které jsme spolupracovali. K setrvání mě nemusí přesvědčovat, přesvědčil mě před třemi roky hned v první den, kdy jsme spolu začali pracovat," prohlásil Guardiola.

"Nemusí dělat nic zvláštního. Je to o jeho věku, touze a pocitech, jaké bude mít. Znám názory nás obou, stejně tak jako názor klubu na to, co pro něj odvedl. Je jedním z nejlepších hráčů historie tohoto klubu," nešetří španělský kouč superlativy.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (1134)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele