GRYGERA SI PLÁCL S JUVENTUSEM

10.01.2007, 16:35
Aktuality
Zdeňku Grygerovi v létě končí smlouva v Ajaxu Amsterdam, o další budoucnost se ale bát nemusí, český reprezentant se již dohodl na kontraktu s Juventusem Turín. Informaci dnes prozradil technický ředitel nizozemského klubu Martin van Geel...

"Juventus s námi jednal korektně a informoval nás, že se s hráčem dohodl na smlouvě pro příští sezónu," prozradil dnes van Geel v rozhovoru pro De Telegraaf.

Juventus nebyl jediným italským klubem, který měl o českého obránce zájem. Získat ho chtěl rovněž Inter Milán, ten dokonce včera přišel s konkrétní nabídkou. Sám Grygera ale preferoval Turín a tomu také v konečném rozhodování dal přednost. Velkou roli v tom jistě sehrála i přítomnost Pavla Nedvěda v kádru "Staré dámy".

Odchod Zdeňka Grygery z Ajaxu byl jasnou věcí již několik měsíců. 26letému fotbalistovi končila v Nizozemsku smlouva a vedení klubu mu několikrát sdělilo, že nepočítá s jejím prodloužením. Amsterdamský klub se hráče chtěl původně zbavit již teď v lednu, aby za něj utržil alespoň nějaké peníze. "Nemluvili jsme spolu o možnosti lednového přestupu, pokud ale Juventus bude mít zájem, budeme s nimi jednat o finanční náhradě," nevylučuje van Geel ještě možnost zimního přestupu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak první posila pro boj o titul,jen tak dál!

Reagovat
Shevchenko

Buď ho vyhrajeme my, nebo vy, ale jedno je jiste, Inter nebude mít šanci

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

ˇAspoň, že do JUve

Reagovat
Shevchenko

Přeju mu úspěch, ikdyž je to Juve ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší by bylo,kdyby hrál na kraji,tam nás bota tlačí nejvíc.

Reagovat
HOST*1860

myslim, ze bude platny pro nas..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se tam prosadí.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele