Gross se propuštění ze Stuttgartu zatím obávat nemusí

05.10.2010, 09:12
Aktuality
Sezonu plnou zklamání zatím prožívá Stuttgart a nic na tom nezměnil ani sobotní zápas s Eintrachtem Frankfurt (1:2). Trenér Christian Gross, který loni VfB po špatném startu do sezony dovedl až do Evropské ligy, je pod tlakem ze strany fanoušků, zatím se ale nemusí o svou práci bát...

"Propustit trenéra? Říkat něco takového je nesmysl. Konkrétně pro mě není důvod bavit se o trenérovi. Nesmysl je zároveň i to, že jsme měli nějaké spory. Máme jasné cíle a tým, v jehož čele je Christian Gross," řekl sportovní ředitel Fredi Bobić.

Německá bundesliga za sebou má sedm kol a Stuttgart se s pouhými třemi body krčí na posledním místě tabulky. Na svém kontě má šest porážek, jediný bodový zisk zaznamenal, když doma sedmi góly smetl Gladbach.

Stuttgart zaznamenal nejhorší start do sezony od ligového ročníku 1974/1975, tehdy byl špatný začátek jednou z příčin sestupu. "Dostaneme se z toho jedině společně. Táhnout za jeden provaz musí trenér, hráči a celý tým," dodal Bobić.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

za šoatnou formu mužstva nemůže vždy trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, viz Bayern...

Reagovat
cubazi

Stutgart nema žiadnu hviezdnu taq maximum čo može chopiť v tejto sezone je miesto medzi 9- 5

Reagovat
smazaný uživatel

Mainz taky zadnou hvezdu nema.

Reagovat
Bakary3

Holtby ? Schurrle ? Szalai ?

Reagovat
Liquid

to nejsou hvězdy

Reagovat
Bakary3

Já si myslim, že jo.. Minimálně jejich výkony jsou hvězdný dost..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele