Griezmann spekulace neřeší, soustředí se i nadále na Real Sociedad

22.01.2011, 16:25
Aktuality
Ve velkou hvězdu světového fotbalu roste Antoine Griezmann, mladý ofenzivní hráč Realu Sociedad poutá velkou pozornost předních evropských klubů a všimli si toho také v Marseille. Zástupci francouzského mistra ale musí počkat, 19letý hráč totiž potvrdil svá dva měsíce stará slova...

Griezmann dal letos čtyři ligové branky a má podíl na tom, že nováček Primera Division ze San Sebastianu se pro tuto chvíli nemusí zabývat myšlenkami na boj o záchranu ve španělské nejvyšší soutěži.

Francouzský mladíček si vysloužil pozornost několika klubů a mezi nimi je i Marseille, která je údajně připravena nabídnout 15 milionů eur, Griezmann ale nikam nespěchá.

"Když jsem byl mladý, tak jsem Marseille sledoval, ale pro tuhle chvíli mě hodně těší, že mohu hrát za Real. Chci zůstat ve španělské lize, protože je nejlepší na světě," potvrdil svá několik měsíců stará slova.

Real Sociedad je zatím na jedenáctém místě tabulky a za první polovinu sezony si vytvořil devítibodový náskok na osmnáctou Zaragozu. V neděli hraje na hřišti Villarrealu, který doma na úvod sezony porazil 1:0.

"Je to velmi dobrý tým a hraje dobrý fotbal. Bude to pro nás těžké, ale pokusíme se získat nějaký ten bod," vyhlíží Griezmann duel na El Madrigal proti třetímu týmu tabulky.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
cetto

V FM je v roce 2015 jedním z nej francouzských hráčů .P

Reagovat
RickNash

Teď jsem ho čekoval v mojí hře v roce 2017 a je to jenom takovej průměrák...

Reagovat
smazaný uživatel

tohohle hrace bych si hrozne pral u nas. to by ale cerezo musel rozbit prasatko...

Reagovat
Kily

nemusel, co jsem četl, tak našel jinej způsob a malý děcka tam okrádaj anglický manažery, po Redknappovi by se mohli zastavit i Ancelotti, Mancini a Ferguson a polovina financí na Griezmanna je na světě

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, kdyz je elias an hristi takovej traged, tak jsme aspon zuzitkovali jeho zkusenosti z zivota na ulici

Reagovat
FC Porto FC

jen ne žádnej real a barcelona

Reagovat
X-bano-X

Pekne ostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

ne, real sociedad

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne ne,Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je klenot,pánové

Reagovat
smazaný uživatel

jeho s Pedrem chcu do Arsenalu

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrito je můj mokrej sen!

Reagovat
X-bano-X

On, Llorente a Xabi Prieto majú na to, dotlačiť nás do pohárovej Európy.

Reagovat
X-bano-X

Dnes to bude zápas kola. Po chuťovke zo včera v podobe Malagy tu máme ďalší futbalový skvost, aspoň že sa to hrá zarovno s pusinkami a tak sa bude dať zápas krásne vychutnať bez rušivých momentov

Antoine je bezosporu veľký talent, ale zatiaľ je to len talent. V Primere a drese Errealy sa môže rozvinúť na klenot, len neunáhliť nejaký prestup. Tu u nás má všetko. Pravidelne hráva, hra týmu mu sedí, hrá v najlepšej lige a stretáva to najlepšie zo súčastného futbalu na trávniku každý víkend. Mohol by dopilovať rýchlejšiu odovzdávku lopty keďže ju častokrát zbytočne dlho drží a ide do vopred prehraných kľučiek a samozrejme menej používať ruky. Inak sa mu nedá veľa čo vytýkať.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele