Griezmann nejprve dorazil Celtu, pak se omlouval spoluhráčům

11.09.2016, 14:18
Aktuality
Atlético Madrid v posledních letech šlape na paty Realu Madrid a Barceloně a o to více překvapilo, když nezvládlo dva úvodní zápasy nové sezony proti nováčkům španělské nejvyšší soutěže. Reputaci si napravilo až včerejším triumfem 4:0 na půdě Celty Vigo, po němž měl co vysvětlovat Antoine Griezmann...

Svěřenci Diega Simeoneho na úvod remizovali doma s Deportivem Alavés a následně si odvezli pouze bod z Leganésu. A po tomto duelu na sebe v negativním slova smyslu upozornil právě nejlepší střelec letošního evropského šampionátu, který prostřednictvím médií kritizoval výkony spoluhráčů s tím, že pokud takto budou pokračovat, hrozí klubu boj o záchranu.

Včera se už Atlético předvedlo v lepším světle, když po změně stran nastřílelo do sítě Celty čtyři góly. Druhý a třetí v pořadí si na své konto připsal Griezmann.

"Takový zápas jsme potřebovali, jsem velmi šťastný za tým a těší mě, co jsme odvedli na trávníku - byl to skvělý zápas," radoval se po utkání v Galícii francouzský reprezentant.

"Rád bych se omluvil, veřejně jsem něco takového říkat neměl; takové věci mají zůstat v kabině. Veřejně jsem své spoluhráče podrazil a teď se jim chci veřejně také omluvit. Po tom prohlášení jsem mluvil s kapitány a teď o tom chci mluvit nahlas pro ostatní. Já byl tím prvním, kdo proti Leganésu odehrál mizerný zápas a byl jsem naštvaný na sebe, jelikož chci vyhrát všechna utkání. Ale to nic nemění, neměl jsem říkat to, co jsem řekl. Z takových věcí se učíte," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nezačíná mu ta sláva lézt trochu na hlavu?

Reagovat
Svatej

Právě naopak

Ukázal, že mu sebereflexe není cizí a to je dneska vzacnost

Reagovat
pantondavo

Řikat po dvou zápasech, že budou hrát o záchranu spíš zavání mírnou retardací, než sebereflexí.

Reagovat
smazaný uživatel

rikat po tech dvou zapasech, ze pokud budou nadale hrat timto zpusobem, tak budou hrat o zachranu, bylo v ty situaci zcela adekvatni

Reagovat
pantondavo

Ano, protože top tým, kterým atletico zhruba je, určitě bude hrát celou sezonu špatně. Já vím, jak to myslíš, ale neupřednostňujme princip před zdravým rozumem.

Reagovat
smazaný uživatel

o zdravejch rozumech muzou vypravet treba ve villarrealu, kterej nedavno sestoupil, ac hral ten samej rocnik LM. samozrejme, ze takhle nebudou hrat celou sezonu, ale tam slo o to, aby vyburcoval spoluhrace - po takovejch dvou zapasech bych si taky nebral servitky...

Reagovat
smazaný uživatel

a ty se divíš?

Reagovat
placa

To kritizovani spoluhracu odkoukal od Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

on kritizoval celej tym, vcetne sebe, nikoli pouze spoluhrace. to opravdu dela jen ronaldo...

Reagovat
Lamskej#RMCF

ale prosímtě. .

Reagovat
Kaspar

jen davej gol kazdy zapas, ty oslavy zeru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
REPLIKATOR

Griezmann Snad zůstane tam kde je a nenechá se zlákat falešnou slávou.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele