Grandona se omluvil Getafe

10.09.2008, 14:06
Aktuality
V Getafe se rozhodli vsadit na argentinské reprezentační brankáře a tento tah se španělskému klubu zle vymstil. Během plnění povinností v národním týmu si zranění přivodili Oscar Ustari a Roberto Abbondanzieri, za což se Getafe nyní dostalo omluvy...

"Opravdu se omlouvám. Dával jsem dohromady zprávu o tom, co se vlastně stalo a musím se omluvit. Nebyl jsem u toho, když se diskutovalo o Abbondanzierim, ale když se zranil Ustari, mluvil jsem s trenérem a nebyli jsme schopní toto zranění vysvětlit," prohlásil prezident Argentinské fotbalové asociace Julio Grondona.

Ustari si během olympijského turnaje v Číně vážně poranil koleno a mimo hru bude dlouhých osm měsíců. Abbondanzieri je na tom daleko lépe, jeho poraněné koleno si vyžádá jenom několikadenní přestávku.

"Není logické povolávat dva brankáře z jednoho klubu jenom kvůli tomu, aby ten druhý letěl stovky kilometrů a poté seděl na lavičce. Basile (Alfio Basile, trenér argentinské seniorské reprezentace - pozn. red.) mi slíbil, že bude nominovat jenom jednoho," řekl dále Grandona.

Getafe bude za ztrátu svých brankářů odškodněno a jeho fanoušci se mohou těšit na nevšední fotbalový zážitek. "Byl bych rád, kdyby náš národní tým zdarma nastoupil na stadionu Getafe. Slíbili jsme, že budeme hrát. Budeme se snažit najít nejlepší způsob, jak Getafe poděkovat a vyřešit všechny problémy, které jsme způsobili," uzavřel Grandona.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sympatické gesto

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

to zranění aspoň na čas vyřešilo tu rivalitu mezi patem a ustarim....navíc pato jde už za chvíli stejně do důchodu....

Reagovat
smazaný uživatel

Správnej chlap

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klobúk dole!!

Reagovat
Zajda

v týhle době jsem rád že tohle slyším(čtu) jako moc hezký moooc hezký

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele