Granada našla náhradu za Resina, tým převezme Anquela

19.06.2012, 12:40
Aktuality
Juan Antonio Anquela letos s Alcorcónem nedosáhl na postup do Primera División, na španělskou nejvyšší soutěž se ale i tak může těšit. 54letý kouč se stal novým trenérem Granady, u jejíhož kormidla nahradí Abela Resina...

Granada si v uplynulé sezoně jako nováček uchovala prvoligovou příslušnost a skončila na sedmnáctém místě tabulky. K záchraně jí dovedl někdejší kouč Atlética Madrid Abel Resino, který v průběhu ledna nahradil Fabriho. Před dvěma týdny se pak cesty Resina a andaluského klubu rozešly.

Alcorcón letos sahal po postupu do nejvyšší soutěže, sezonu zakončil na čtvrtém místě a v následné baráži došel do finále, kde nestačil na Valladolid.

Prezident Granady Quique Pina měl o Anquelu zájem už v lednu, 54letý kouč se ale tehdy rozhodl dokončit sezonu v klubu, v němž strávil šest let. Do paměti veřejnosti se s ním zapsal v roce 2009, tehdy Alcorcón v Copa del Rey senzačně vyřadil Real Madrid, který doma dokázal porazit vysoko 4:0.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sa mi podoba na nasho trenera SR-21 galada. ten aj po prehre 0-10 by povedal ze chlapci dali do toho srdiecko

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohla být trefa do černého, pro Granadu snad nejlepší dostupný trenér.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele