Grajciar věří, že remíza s Valencií pomůže Slavii k lepší hře

06.11.2009, 12:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (55)

Přidat komentář
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt toho nepochopitelnýho kolapsu s Lille tak ste stále mohli hrát o postup. Škoda no. Ale výkon Slávie se mi včera vůbec nelíbil. Byla to pěkná ostuda. To, že vyrovnali bylo a jedině pouze tím, že Valencie posr*la jeden roh a pak úplně přestala hrát. Určitě to nebylo oslňivým výkonem Slávie.

Reagovat
r.mrazik

Valencie

Reagovat
r.mrazik

abych upresnil...mam ten tym moc rad,ale tym dvojzapasem se slavkou me hodne zklamali

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově se španělský fotbal propadá, Barca se třese proti Kazani. Valencie si nechá dát 2 goly od 10ti slávistů tzn. lehce nadprůměrného týmu Gambáč ligy. Real neporazí trápící se Milán. Prostě nádhera...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se španělský fotbal nepropadá, spíš se zlepšují soupeři, Ruská liga jde ve fotbale rok co rok nahoru a brzy se určitě vyrovná i té španělské, tam to pohánějí peníze, ve španělsku musí některé kluby šetřit každou korunu, jako třeba Valencie. A ten trápící se Milán je na vzestupu, v Realu udělali tu chybu, že koupili jenom hvězdný jména do útoku, v obraně myslím, že přibyl jen jeden, a ten Cassilas, kdyby byl u nás v česku a měl vaťák a tyhle vousy, tak si řeknu, že je to bezdomovec.

Reagovat
smazaný uživatel

Peníze jsou peníze no, stačí vybudovat solidní základny pro mladé hráče v Rusku a mílovým krokem budou dohánět i slavné španělské akademie, i když španělští hráči jsou přece jenom něčím výjimeční

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že zase někdo vyhrál jen díky třem minutám, pro mě zase Slavie zklamala a už jen čekám, až vyhodí Jarolíma. Podle mě hrála zase druhé housle 87 minut, štěstí přeje lemplům.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě...ted uhrál remízu s Valencií ve ztraceným zápase. Ale jak to už asi moc lidí řešit nebude. Ono jí to může nakopnout, myslim, že poputuje nebo ne podle výsledků v gambáč lize.

Jen mi je trošku divnej ten přístup, Na Valencii vysokej presing a aktivita a doma chodí jak lemry.

Nechápu proč musí bejt všechny český týmy v evropě před velkýma jménama tak přip*sr*ný. Nemaj patent na fotbal!Jsou to jen lidi a když jim nedám dýchat tak taky nic nezmůžou. Ale když kolem nich budu chodit po špičkách, budou se mi tlemit do xsichtu. Totálně nechápu tyhle přístupy! My tady máme totiž tendenci ze všech dělat moc velký hvězdy.

Reagovat
smazaný uživatel

a to, že někdo nosí dres Valencie, Realu, Arsenalu atd eště z něj nedělá lepšího fotbalistu.

Příde mi to prostě trošku uhozený. Ano, jsou tam skvělý fotbalisti, ale třeba zrovna Žigič by podle mě nikde nezářil. A to ani tady u nás. To je zrovna ten pravej příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, když už je nemohu přehrát technicky, tak je alespoň budu pořádně presovat a lítat tam jak blázen, ty góly by s tím přišli taky.

Reagovat
goodbay

možná, kdyby hráli naplno, tak se báli kolapsu jako proti Lille. Že by jim došli síly atp;)

Reagovat
Andis

lol my sami ze sebe děláme velký hvězdy, jestli sis nevšim tak Slávie si neprdla za celej zápas. To jenom Valencie ty tři body odevzdala. Slávie se zdaleka nezmohla na nic, španělé to jen naivně odevzdali a propadli, pro ně je to nutný zlo hrát s takovým týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

lol kdyby sis to pořádně přečetl, tak nemůžeš napsat takovouhle p*čovinu.

Reagovat
Andis

a kdybys nebyl takovej kokot tak ve Slávii hraješ sám a strašně bys napadal soupeře a hrál agresivně

Reagovat
smazaný uživatel

No prostě jasný no. Tleskám tomu jak dokážeš z něčeho co si přečteš udělat úplně něco jiného a pak ještě abys tomu dodal jo korunu začneš dělat hura. Tomu se říká ubohost . Potlesk

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tak hrál, tyhle zápasy, na které nemáme technicky, a všichni,co fotbalu trochu rozumí, tak ví, že když se bude hrát na ty hráče, co to tam technicky všechno vymýšlejí tvrdě, párkrát jim trochu zašpiníš dresy a oni přestanou hrát tak dobře a budou dávat rychle balóny od nohy a začnou to kazit, to ví každej, zůstaň radši u hokeje.

Reagovat
smazaný uživatel

*haura

Reagovat
Andis

Tady jenom někdo nemůže unést, že jeho milovaná Slávie nepostoupí, ale kdyby do toho dala srdce a bojovala tak možná EL vyhraje, ty vole, sem tak něco psát do těch komentářů. Akorát trapná hádka takže Ave al capone

Reagovat
smazaný uživatel

Ty we ty máš dost. To seš tak blbý pořád nebo to jen hraješ. Ty totálně nepochopíš co kdo napíše a pak eště děláš ramena?Spíš bys měl zalízt někam do kouta a nebo si to přečíst eště jednou ty borče.

Reagovat
r.mrazik

moc jsi nas tu vsechny obohatil

Reagovat
j_mrazik

Co tím chtěl "básník" říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Seš inb..., si myslíš, že na vyhrání EL stačí jenom srdce, tebe bych nechtěl mít jako nadřízeného, protože by jsi po mě chtěl nemožné věci o kterých bys byl přesvědčen, že jdou normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

"k vyloučení Zdeňka Šenkeříka píše, že vynikal v tvrdosti, občas přílišné, k níž se čeští hráči uchylovali."

Co to má bejt? Nezdálo se mi, že by to Slávisti nějak brousili, naopak, do soubojů moc necchodili a nebyli důrazní. Naopak od kopaček soupeře létaly jiskry, jen ty dva tři zajezdy do Romanovse, spousta zákroků hlubooko uvnitř hřiště, např. v závěru před vyrovnávacím gólu, anebo pak pan Baraja, kterak nejprve zostra nakopnul pod žebra Jandu, a pak naprosto stupidním zákrokem loktem na Šmicera si řekl o druhou žlutou. Dost mě řekvapilo, jak ostře a občas záludně si hráči Valencie počínali

Reagovat
smazaný uživatel

njn tzak zřejmě nakej fanoušek asi. Je to blbost. Je taky možný, že viděl jen nakej sestřih kde dávali tu druhou žlutou Šenkeříka a on z toho udělal závěr.

Reagovat
r.mrazik

to psal spanelsky denik...

Reagovat
smazaný uživatel

já to vím...a to jako redaktor, který psal ten článek nemůže být fanouškem? Tendenčních článků si myslím je i v našem tisku víc než dost.

Reagovat
r.mrazik

hm,to mas pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

si vem italskej tisk. Tam se to tím jen hemží, sportovní redaktoři chodí na zápasy klidně v šálách svých klubů

Reagovat
r.mrazik

asi jo,u nas treba proslavisticky zamereny deniksport...nebo takova Marca...mas pravdu

Reagovat
Jakubisko

to jo, vážně těžce proslávistický, proto má Ringier rezervovanou celou řadu ve VIP na Letný co...

Reagovat
r.mrazik

tak nemusime se prece bavit o tom,ze sport je proslavisticky....vi to vsichni...

Reagovat
Jakubisko

jasný

Reagovat
salami

Tak hlavně je to bulvár a ne noviny který by tě obohatily,vyhledávaj ničim nepodložený senzace a je jedno jestli se zrovna navážej do Sparty nebo do Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Sport je jasně proslávistický...za všechno zmiňme např all-stars ligy v sezoně, kdy Sparta vyhrála double, bez jediného sparťana.

Reagovat
smazaný uživatel

mně,jako nefanouška Sparty i Slavie mi DS připadne jako prosparťanský

Reagovat
salami

tak já nesouhlasim,zhruba od 60. minuty chodili hráči Slavie do soubojů dost tvrdě a byla z nich cejtit frustrace,nicméně to nebyly zákeřný fauly a oplácení co předvedli Španělé,k tomu teda ještě simulace a zdržování v době kdy vedli, zajímavý že o tom se v jejich denících nezminujou.

Reagovat
centos

Pěkné choreo To platil klub? Muselo to stát peněz jak cyp a pochybuju, že by na to fans měli, aniž by se nezruinovali.

Reagovat
smazaný uživatel

na choreo prispiva klub a fanousci

Reagovat
Jakubisko

ne, klub podle mě nepřispívá, přispěl snad jen jednou jednorázově.

Reagovat
centos

Obvykle ano (s tím klubem teda u vás), ale tahle mi přišla, že její cena bude někde v řádu desítek tisíc, a to už je dost..

Reagovat
centos

tahle plachta

Reagovat
Jakubisko

v řádu desítek tisíc je běžná kartoniáda, tohle už šlo do stovek

Reagovat
centos

Běžná kartoniáda na té vaší jedné tribuně? Nějaké drahé, ne? :)

Reagovat
smazaný uživatel

pak nemá bejt v čr jedna z největších spotřeb papíru na světě.hnus velebnosti

Reagovat
Jakubisko

no myslím když je kartoniáda na celým severu...je to teda můj odhad, ale vážně pochybuju že by se takový kvantum papíru vešlo pod 15 000 třeba. A ta fotka by údajně přes celou tribunu stála 700 000, takže takhle přes jeden sektor bych to viděl minimálně na 150-200 000.

Reagovat
centos

Můj odhad na baníkovské choreo na sektorech S je někde na 20 tisících, ale to jsem fakt jenom plácnul. Přesné číslo bych asi zjistil ze starých čísel Bazala, ale ty nemám. Ony ty desítky jsou dost nepřesný pojem - v tvém případě 15, v mém třeba 60 :)

700 tisíc je strašně hodně, jestli to sedí, tak by mě zajímalo, jakým dílem se na tom kdo podílel. Bo tohle nejsou peníze, které člověk vybere, když rozjede sbírku do čapky (u Slávie choreofondu).

Reagovat
Jakubisko

proč by ne? Vybírá se před každým zápasem, navíc funguje choreofond kam dost lidí posílá peníze trvalým příkazem, částka od fanklubu taky není úplně zanedbatelná...když se takový drahý choreo udělá jednou za čas, tak se to zvládnout dá. A 700 000 to nestálo, říkám že 700 000 by stála výroba plachty přes celý sever =)

Reagovat
centos

Jo tak, to "přes celý sever" jsme nějak minul. Já mám asi zastřený pohled z Baníku - tam je v čapce nějakých 100 tisíc furt a průběžně se taky vybírá (v poslední době přes prodej triček, čokolád..), hlavně teda asi když se zrovna utratí víc peněz..

Reagovat
Jakubisko

jojo, na prodeji ultras suvenýrů se u nás taky vydělává, na to jsem vlastně zapomněl =) a možná že jsou ještě nějaký další metody, jen si je teď nevybavím =)

Reagovat
Jakubisko

samozřejmě že v reálu ta kartoniáda stojí mnohem míň, pze ty kartony rotujou...myslím jakoby původní cenu =)

Reagovat
smazaný uživatel

Smutná pravda

Reagovat
smazaný uživatel

bravo slavie, to jsem ani necekal. dva zapasy s valencii a ani jeden neprohrat, to je docela slusna bilance. jen kdyby jste takhle hrali porad. ten prvni zapas si myslim ze vas podcenili ale ten druhej uz vas nemohli podcenit, takze bravo

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!!!!!!!!!! JAROLIM VEN JAROLIM VEN !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Bakary3

a a

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele