Gracia se může zdržet jen jedenáct zápasů, Leeds zvažuje další výměnu manažera

01.05.2023, 15:56
Aktuality

Javi Gracia se koncem února stal novým manažerem Leedsu United a jeho angažmá v anglickém klubu možná potrvá jenom něco málo přes dva měsíce. Klubu se nedaří a vedení zvažuje další rošádu.

Leeds začátkem nejkratšího měsíce opustil Jesse Marsch a Gracia k týmu přišel 21. února. Působení začal triumfem nad Southamptonem a následně přidal výhry nad Wolverhamptonem a Nottinghamem, z posledních pěti zápasů ovšem Leeds bral jenom jeden bod a znovu se namočil do boje o záchranu.

Whites aktuálně patří šestnáctá příčka se třiceti body, za nimi v tabulce jsou Nottingham (30), Leicester (29), Everton (28) a Southampton (24).

Vedle fanoušků je hodně nespokojen především majitel Andrea Radrizzani, který jedná o případné další změně. Britská jména pak dokonce mají jméno možného nového kouče, v úvahu přichází někdejší záložník Lee Bowyer, ten je bez práce od konce minulé sezony a odchodu z Birminghamu.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
Amon

Prestal som počítať.

Reagovat
Thundeus

Leeds na PL nemá, měli by sestoupit. Gracia by mohl dostat ještě šanci do další sezóny.

Reagovat
Kuba94

Saints, Everton a Leeds ať jdou. Zda by se Everton vrátil na další sezónu nebo by měl problémy i tam

Reagovat
nani92

ale ved treba dávať šancu mladým manažérom a nie starým vykopávkam ako Roy či Big Sam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele