Govou za rok neprodlouží smlouvu a odejde z Lyonu

24.04.2009, 16:27
Aktuality
Sidney Govou je jedním ze symbolů současného Lyonu, to ale již nebude platit příliš dlouho. Francouzskému reprezentantovi na konci příští sezony vyprší na Stade Gerland kontrakt a sám prozradil, že neplánuje podepsat nový...

"Z mé smlouvy zbývá jeden rok. K rozhodnutí jsem již dospěl, smlouvu s Lyonem neprodloužím," řekl Govou v rozhovoru pro Le Monde.

Govou letos zažívá hodně podivnou sezonu. V polovině prosince řídil pod vlivem alkoholu, navíc ho limitují zranění. Nejprve měsíc laboroval s kotníkem, v lednu si pak přetrhl achillovku, musel na operaci a od té doby nehrál.

Lyon vyhrál sedm mistrovských titulů v řadě a letos to vypadalo, že míří za osmým. Nyní je vše trochu jinak, Olympique přišel o první místo v tabulce a na vedoucí Marseille ztrácí čtyři body.

"Omlazování kádru začalo již před dvěma roky. Bude trochu zvláštní, když odejdeme já nebo Juninho, protože jsme jako jediní byli u všech titulů. Pozorovatelé letos na titul favorizují Marseille, ale podle mého názoru to bude boj až do samého konce. Malou výhodu má Bordeaux, protože má snadnější los," připomněl Govou.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
georgeo

at si říká kdo chce co chce, tak podle mého názoru je Lyon pro Govoua maximum co se týče velikosti klubu, na větší nemá

Reagovat
smazaný uživatel

no ale zase špatnej neni,ale teď už asi na lepší nemá no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Govou letos zažívá hodně podivnou sezonu. V polovině prosince řídil pod vlivem alkoholu..."

a to je podivna sezona (aj) kvoli tomuto? snad to je jeho vec nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych mu ze smlouvy jeden rok umazal, než přidal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele