Gourcuffova absence se protáhne, letos si zřejmě už nezahraje

23.09.2015, 15:50
Aktuality
Ještě hodně dlouho si bude muset Yoann Gourcuff počkat na svou obnovenou premiéru v dresu Rennes. Francouzský záložník se s mateřským klubem nedávno dohodl na spolupráci do konce letošní sezony a s sebou si přinesl zranění, vedení pak potvrdilo informace médií ohledně toho, že se jedná o vážný problém...

Gourcuffa v posledních letech opakovaně brzdily především svalové problémy, kvůli nimž sledoval řadu zápasů z tribuny, případně u televizní obrazovky. Od léta pro změnu laboruje se zlomeninou nártu.

"Lékař v Belgii nám sdělil, že na zotavení se po takovém zranění je třeba osm měsíců... Nemyslím si, že ho v roce 2015 uvidíme hrát," posteskl si prezident Rennes Rene Ruello.

29letý fotbalista si během své kariéry zahrál za AC Milán a Bordeaux a od srpna 2010 působil v Lyonu. Na Stade Gerland mu koncem června vypršela smlouva a vedení OL s ním novou nepodepsalo, Rennes ho tak do svých řad získalo zdarma.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bravooo

Reagovat
smazaný uživatel

radší by měl skončit, no jo ale když berete prachy za to, že v podstatě nic neděláte.....

Reagovat
smazaný uživatel

nastupce zidaneho

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

na správnej ceste do Arsenalu vystriedať Rosického

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

Večný pacient, tvl....že to niekoho baví ho zamestnávať, aj keď za nič.

Reagovat
smazaný uživatel

no snad se zaplatí na dresech

Reagovat
smazaný uživatel

v rennes pochybuji

Reagovat
Langi

ty vole to bylo tak jasný ...už když podepisoval v tom Rennes, tak se psalo, že je to minimálně ještě na půl roku...akorát si asi hoch letos nic nevydělá

Reagovat
Free_player

tomu se taky dobře lepí smůla na pinďoura Wengere ber ho !

Reagovat
SpecialOne

Škoda, být zdravý, mohl mít skvělou kariéru ve velkoklubu.

Reagovat
Langi

to je taky otázka...on na nějaké top úrovni odehrál přesně jednu sezónu a ještě k tomu v Bordeaux...ta zranění mu kariéru sice dojebaly úplně, ale objektivně, on nepatřil pořádně k oporám ani v té první sezoně v Lyonu, kde toho většinu ještě odehrál

Reagovat
SpecialOne

No většinu... 90minutových matchů tam moc neměl, pořád to bylo zraněný-zdravý-zraněný-zdravý + když k tomu připočteš anabázi v novém klubu, fakt myslím, že na to měl

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele