Götze byl odměněn novou smlouvou. Je základním stavebním kamenem týmu, zní z Frankfurtu

03.06.2023, 18:03
Aktuality
Mario Götze (© AFP)

Mario Götze dnes slaví jednatřicáté narozeniny, jeden dárek přitom dostal už včera. Ofenzivně laděný německý záložník stráví i další měsíce kariéry ve Frankfurtu, s vedením uzavřel nový kontrakt.

Mistr světa z roku 2014 měl smlouvu ještě na dvě sezony a nová je platná do června 2026.

"Od prvního dne se ve Frankfurtu cítím velmi dobře. Klub mi rychle přirostl k srdci, stejně jako město. Chci zde pokračovat a ukázat, že prodloužení smlouvy není unáhleným krokem," prohlásil po podpisu.

Götze v minulosti oblékal dresy Dortmundu a Bayernu Mnichov a do Frankfurtu přišel loni za tři miliony eur z PSV Eindhoven. Během sezony se mu vyhýbala zranění a odehrál 45 zápasů, v nichž zaznamenal tři branky, další start přidá dnes večer ve finále Německého poháru.

"Mario se Eintrachtu Frankfurt zavázal dlouhodobě a jedná se o důležitou zprávu, zvláště před finále DFB-Pokalu. Skvěle k nám zapadl, a to jako osobnost i jako fotbalista, stal se jednou z tváří našeho klubu. Už loni jsme věděli, že se nám povedlo získat velkou osobnost a skvělého hráče a Mario to potvrzoval každým dnem. Je základním stavebním kamenem našeho týmu," říká sportovní ředitel Markus Krösche.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
Rudnevs

Baráž Hamburg - Stuttgart si v TV pozrelo 9,8 miliónov ľudí.

Finále (!) poháru Lipsko - Frankfurt iba 6 miliónov.

Ale ľudia na tejto stránke mi budú stále hovoriť o tom, aké veľké “oživenie” je Lipsko pre Bundesligu a nemecký futbal.

Reagovat
DidusIneptus

Lipsko super! Přeju mu už od doby kdy vstoupilo do Bundesligy. Aby si Wessis nemysleli že nad Ossis pohrdavě vládnou

Reagovat
jack_donaghy

Priznam sa, ze volakedy som dufal (a veril), ze Lipsko ma ambiciu stat sa velkoklubom prveho sledu. Tak mi prislo, ze na to nechcu ist sposobom velkeho tresku.

Akurat, ze dnes ja uz jasne, ze takuto ambiciu vobec nemaju, co je obrovska skoda. Keby mali, boli by naozaj fajn ozivenim ligy.

Reagovat
db18

Reagovat
Kucka

Čísla tam ale moc nemá ve srovnání s ostatníma ofenzivníma hráčema, ne?

Reagovat
DidusIneptus

Drama v úplném závěru německé kopané (1.-3.Bundesliga). Ale co se dělo v nejvyšší belgické soutěži, to předčilo drama v Německu - poslední minuty v zápasech Genk - Antwerpy 2:2 a Union SG - Bruggy 1:3

Royal Antverpy mistrem ligy v posledních vteřinách boje o titul Jupiler ligy , LM, EL

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
Rudnevs

Alderweireld to vsetkom prestrelil a získal Antverpám titul

Ale toho Unionu škoda, už druhý rok po sebe prísť o titul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele