GONZALO PRODLOUŽIL VE VILLARREALU

27.01.2006, 23:36
Aktuality
Ve Villarrealu se v následujících letech nemusejí obávat možného odchodu Gonzala Rodrigueze. Argentinský obránce se totiž se svým zaměstnavatelem dohodl na dvouletém navýšení kontraktu a na Madrigalu je tak smluvně vázán až do léta 2011.

21letý obránce přišel do Villarrealu před rokem a půl z argentinského San Lorenza. To za svůj klenot tehdy dostalo tři miliony eur. V loňské sezóně Gonzalo výraznou měrou přispěl ke třetímu místu v Primera Division, které znamenalo premiérovou účast "žluté ponorky" v Lize mistrů. V ní si Villarreal rozhodně nepočíná jako vystrašený nováček, vyhrál totiž základní skupinu s Manchesterem United, Benfikou Lisabon a Lille a v osmifinále soutěže na něj čekají skotští Glasgow Rangers.

Gonzalo má velký podíl na obranné hře týmu i v letošní sezóně. Villarreal v dosavadních dvaceti zápasech inkasoval pouze 18x, lepší bilanci mají pouze vedoucí Barcelona (16) a druhá Valencia (17). Minulý víkend měl mladý obránce důvod k oslavě, utkání proti Osasuně (2:1) bylo jeho jubilejním padesátým ve žlutém dresu. Výkony Gonzala nenechal bez povšimnutí ani trenér argentinského národního týmu Jose Pekerman, zadák Villarrealu má na svém kontě již pět reprezentačních startů.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*PUYOL

Je to skvely obranca a moja laska

Reagovat
smazaný uživatel

Moje láska je Scarlett Johansson, ale ještě o tom neví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pak můžete uspořádat společnou svatbu, aspoň ušetříte

Reagovat
smazaný uživatel

I vote for Helen Lindes

Reagovat
smazaný uživatel

Cameron Diaz ( samozřejmě teda hned po mý mladý )

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele