Gonalons znovu na marodce, chybět bude tři měsíce

18.11.2018, 21:46
Aktuality
Až tři měsíce se musí Sevilla obejít bez Maxima Gonalonse. Francouzský záložník si na čtvrtečním tréninku zlomil kotník, načež po operaci ho čeká dlouhá rekonvalescence...

Gonalons je odchovancem Lyonu, za který nastupoval až do minulého ročníku, kdy nakonec kývl na nabídku AS Řím. Do sestavy Giallorossi se však 29letý záložník příliš neprosadil.

Před startem letošní sezóny proto následovalo další stěhování, Gonalons kývl na nabídku Sevilly, která ho získala na roční hostování, ovšem Francouz zatím odehrál jen pět duelů.

Poté, co vyléčil zlomeninu zánártní kůstky, si Gonalons na čtvrtečním tréninku pro změnu přivodil zlomeninu kotníku a po operaci má španělskému klubu chybět celých dvanáct týdnů.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (36)

Přidat komentář
Mateo16

Jak uz teraz po tomto vykone neda Iscovi zaklad Neda lebo ho tam nechce

Flore konecne vyjednava podla mojho gusta

https://www.marca.com/futbol/valladolid/2018/11/18/5bf1a9dde2704ee3438b45c5.html

Reagovat
vilp

Málo pokemonů.

Reagovat
vilp

A křídlo, co za 37 startů nedá ani gól. to zní fantasticky.

Reagovat
Mateo16

To mi je jedno , po technickej stranke konecne hrac ktory vie trhat obrany , 1vs1 na neho citam referencie ako na R10. Ja sa uz nemienim divat na Asensia a Garetha

Reagovat
vilp

Jo, to i Emre Mor. A je mu fakt hodně platný.

Reagovat
Mateo16

Emre Mor ma hlavne v hlave problem to je uplne iny pripad. S kreativnymi kridlami ktore dokazu viac ako iba kopnut a bezat do vapna by nasa hra bola uplne ina.

Reagovat
vilp

A řešení jsou teda mladí Brazilci, co mají problém střílet góly i v té trapné lize?

Reagovat
Mateo16

Mas lepsi napad ? Moc tej efektivite prikladas velky vyznam Ja budem rad ze nase kridla zvladnu 1vs1 budem rad nic viac nechcem aj to bude upgrade

Reagovat
vilp

Isco, Asensio a Lucas zatím mají dohromady 4 kusy. Nějakých 80 jich odešlo s Moratou, Jamesem a Cristianem. Fakt vůbec nerozumím tvé logice.

Reagovat
Mateo16

Lenze to posral Flore ako sa dalo .80 golov sa nahradit pre RM na momentalom trhu neda. Mozno da ale variant je prilis malo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ta liga je fakt slabá, na to je třeba dávat pozor. Ale v principu mi jde hlavně o to, že prostě nevidím smysl v tom přivádět tři talenty na podobný pozice, ještě k tomu Brazilce, kteří se budou muset adaptovat a zabírat non-EU místa.

Reagovat
Mateo16

Ze taky Arthur nema zatial vyrazni problem a to je podobny hrac ako to co mi kupujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

výrazní

Reagovat
Hristo Stoichkov

Arthur jim není podobný snad v ničem, zářil v lize, Copa Libertadores a navíc se jevil jako silná osobnost, což se o těchto dětech říct (zatím) rozhodně nedá. Co jsem viděl, tak je to jeden individualista vedle druhýho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co se všema chcete dělat? Sestavit z toho funkční celek bude podle mě docela kumšt.

Reagovat
vilp

Flo podle mě vůbec netuší, co dělá. Soupiska už se začíná nápadně podobat té z roku 2005, akorát má v rukávu víc Robinhů.

Reagovat
Mateo16

A co ma Floretino robit ? Je jasne ze po finacnnej stranke sme stratili postavenie. Ziadny Neymar , Mbappe nebudu . Jedine co moze kupit je Hazard a to je vsetko. Musi ist cez cestu skupovania talentov inak to nejde.

Reagovat
vilp

Tak třeba od ledna může začít řešit Martiala, což je pořád mnohem lepší nápad než nějací předražení nounejmové. Že prý to jinak nejde... to přece nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Martiala ještě ne, na toho mají United roční opci, kterou určitě uplatní, pokud se jim ho nepovede utáhnout na nový dlouhodobý kontrakt.

Reagovat
vilp

Reagovat
Mateo16

Ked vidim ako sa dari Viniciusovi a to je najhorsi z tej trojky Rodrygo , Vinicius , Pedrinho. tak by som sa o nich nebal z jedneho treba ten 1 Neymar bude.

Martial by bol skvely ale moj komentar bo o tom ze momentalne moc vela variat na trhu nevidim. Martial , Depay to je velmi malo hracov. Pri utocnikoch a obrancoch to je este horsie

Reagovat
Hristo Stoichkov

Talenti nejsou pouze v JA, ale spousta jich je dostupných i v Evropě. A myslím, že budete potřebovat i hotový hráče, kteří dokážou pomoct hned, nikoliv za několik let, pokud se vše podaří podle vašich představ. Florentino rozbil skvělý tým a začal hrát FMko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohohle jsem zrovna dneska kupoval v FMku.

Reagovat
Juan Román Riquelme

JFD a jeho dymove clony......kym Pedrinho nebude podpisany, je to len clanok na urovni Noveho Casu

Reagovat
Ross Geller

Mateo, sleduješ Kovačiče v Chelsea? Jak tam hraje? Mě se v Realu hrozně líbil a byl bych rád, kdyby nahradil Modriče.

Reagovat
Mateo16

Iba priebezne, On je uplne iny hrac ako Modric, nikdy ho nenahradi , moze posadit Casemira ale to musi prist iny trener

Reagovat
Ross Geller

Casemira? Kovačič ale není DM. Má právě nahradit Modriče. Mě se hrozně líbilo, jak v Realu vždy Kovačič vzal míč, prošel středem hřiště přes 3 hráče a přihrál do šance útočníkovi.

Reagovat
ADM

Rakitić možná bude hrát už příští týden

Ivan Rakitić by se mohl rychle vrátit do sestavy Barcelony. Chorvatský záložník si minulý týden během souboje se Španělskem poranil stehenní sval a podle prvních zpráv mu hrozila třítýdenní pauza, poslední informace ale hovoří o tom, že znovu hrát by mohl už příští týden proti PSV Eindhoven. (lequipe.fr)

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Hraješ fifu? Prý se má vrátit v roce 2020 camp nou do hry? Je to pravda?

Reagovat
ADM

Hrám dookola 14ku, tam boli všetci dobrí hráči ešte mladí

Reagovat
Visca el barca

Jo takhlenc A přes PSka asi ten stadion do hry nijak nestáhnu což?

Reagovat
Kixi Syhimour

Neuer - Gibbs - Varane, Mangaka - de Sciglio - Gundogan, Fabregas - Götze - Shaarawy, Jovetic, Rodríguez

Reagovat
ADM

Stegen - Bellerin/Montoya, Ramos/Varane, Alaba/Scilglio - Muller/Alexis, de Bruyne/ Kroos, Gundogan/Götze, Bakalli/Reus - Hazard, Suarez/Martial, Messi

Reagovat
Dufan

ty vole tomu se to zdraví taky slušně sere

Reagovat
Messiáš

Nepochopitelná posila od začátku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele