Gomes odnesl srážku jen vyraženými zuby

13.11.2008, 17:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hlavně, že je v pořádku, jak tam ležel měl sem celkem strach.... Ikdyž ze sportovního hlediska nevim jestli je to dobrá zpráva, při těch obdrženych golech určitě neměl čisté svědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten faul Degena zřejmě jako jediný způsobil to, že odcházel Gomes ze hřiště s potleskem... Je pravda, že z toho zápasu jsem viděl jen kousek druhého poločasu, ale během té chvilky Liverpool kopal dva rohy a padly z nich dva góly a přitom oba dva centry měl gólman jasně mít a v obou případech špatně vyběhnul...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele