GOMES JEDNÁ S VELKOKLUBEM

04.05.2007, 15:24
Aktuality
V Eindhovenu se v létě možná bude konat výprodej. Nizozemského mistra již opustil Phillip Cocu, na odchodu je obránce Alex a pryč možná odejde i brankář Heurelho Gomes, který jedná s jedním evropským velkoklubem...

"Je tu kontakt s velkým klubem, ale ještě není nic oficiální, takže nemohu prozradit jeho jméno. Mluvíme tu však o evropském velikánovi," prozradil brazilský brankář.

"Chtějí mě již toto léto a pak na další dva roky, ale požádali mě, abych neprozrazoval jméno. K odchodu z PSV to musí být skutečný velkoklub," dodal dále Gomes.

O Gomese, který má na Phillips Stadionu smlouvu ještě na čtyři roky, se v zimě zajímal AC Milán. Tehdy novou smlouvu odmítal prodloužit Dida, ten však nakonec změnil názor a podepsal nový kontrakt podobně jako jeho kolegové z italského klubu Zeljko Kalač a Valerio Fiori.

"Jsem pod smlouvou až do roku 2011 a s fanoušky a vedením mám vynikající vztahy. Pokud budu moci zůstat až do příštího desetiletí, budu jenom rád," naznačil Gomes, že případný krach jednání o přestupu by nebyl žádnou tragédií.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*White

Tak v úvahu připadá Juventus a Bayern to je tak všechno

Reagovat
HOST*

juve ani nahodou je tam bufon

Reagovat
HOST*aimar21

v pohode aj valencia moze byt podla mna

Reagovat
HOST*

Do Valencie už de prece Hildebrand

Reagovat
HOST*

Jenže dost možná odejde

Reagovat
HOST*Peli

Buffon asi v lete odejde, za docela velkej balik a rekl bych ze je to uz jisty a juve ted jenom mlzi ze nikam nejde. Takze si myslim ze gomes pujde do juve

Reagovat
HOST*Monkey

ja si myslim, ze se o neho zajima Arsenal, kvuli prestarlosti svych brankaru

Reagovat
HOST*Kuchta

Nejpravděpodobnější je asi ten Bayern,řikali,že budou překopávat celej tým a Kahn nemá nic jistý!Ale ten Juventus by taky nebyl úplná blbost,pak by asi šel Buffon do Interu!

Reagovat
HOST*q

Ja si myslím, že to jeden z týchto klubov Arsenal, Bayern, Inter alebo

Barcelona.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele