Goldson: Byl to skvělý den, ale sezona je stále teprve na začátku

18.10.2020, 13:12
Aktuality
Hodně nečekaného hrdinu mělo další vydání tradičního Old Firm, v němž se proti sobě postavily Celtic a Rangers. Glasgowské derby tentokráte opanovali hosté a obě branky duelu si na své konto připsal obránce Connor Goldson...

Goldsonovi patřily deváté minuty obou poločasů. V úvodním dějství přetavil ve vedoucí branku centr Jamese Taverniera, po změně stran pak nadvakrát a trochu se štěstím potrestal nedůslednost defenzívy Celticu.

"Byl to skvělý den, ale sezona je stále teprve na začátku. Tři body z Old Firm se vždycky počítají, ovšem čeká nás ještě spousta zápasů. Teď nás čekají evropské poháry a za týden hrajeme s Livingstonem," mírní Goldson optimismus v řadách fanoušků.

Rangers po neúplných jedenácti kolech vedou tabulku se čtyřbodovým náskokem na městského rivala, který disponuje jedním zápasem k dobru. Svěřenci Stevena Gerrarda se mohou pyšnit vynikající defenzívou, v devíti duelech totiž soupeři nedokázali nalézt recept na jejich obranu a vyšli střelecky naprázdno.

"V letošní sezoně chceme udržet co nejvíce čistých kont, nyní jsme ho udrželi proti kvalitnímu soupeři, jemuž jsme nepovolili mnoho šancí. Bylo potřeba koncentrovat se celých 94 minut a nám se to povedlo. Víme, že letošní sezona je důležitá pro celý klub a musíme si to uvědomovat každou minutu každého zápasu. Uvědomujeme si, jak moc nás může poznamenat jedna minuta nebo třeba desetiminutový úsek. Snažíme se o konzistenci, tvrdě pracujeme a snad nás to dovede tam, kam všichni chceme," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / rangers.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele