Gnagnon kvůli své neprofesionalitě přišel o angažmá v Seville

21.09.2021, 10:45
Aktuality
Joris Gnagnon dostane dodatečně možnost najít si nového zaměstnavatele. Francouzský obránce nehrál důležitou roli v plánech Sevilly a nepatřil do prvního týmu španělského klubu, který s ním dnes rozvázal pracovní poměr, důvodem je fotbalistův neprofesionální přístup...

Gnagnon se podobně jako Ibrahim Amadou připravoval individuálně a tréninku nepřikládal plnou váhu. Jeho neprofesionální přístup podle médií vedl ke špatné fyzické kondici, která je hlavním důvodem k ukončení kontraktu platného do června 2023.

Stále teprve 24letý obránce přišel do Andalusie před třemi roky za zhruba patnáct milionů eur z Rennes, kam se v sezoně 2019/2020 vrátil formou hostování. Za Sevillu zvládl pouze sedmnáct soutěžních startů, loni se na trávníku objevil jen jednou a letos se nevešel na soupisku pro zápasy španělské ligy a evropských pohárů.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

15 milionu eur a typek nechce trenovat

Reagovat
miguel bain

15 milionů v době, kdy mu bylo 21, hrál základ v Rennes a nejevil se vůbec špatně. A hlavně v době, kdy se kupovaly za šílené prachy ještě větší jelita. Je pravda, že už v té době jsem říkal že by činka měla být jeho nejlepší kamarád, protože neměl vůbec žádnou sílu, ale že se na to ve 24 vykašle uplně to jsem teda nečekal holt má v hlavě asi nasra*o

Reagovat
kilobyte

Ale peníze má a ani se nenadřel.

Reagovat
j_mrazik

Myslíš, že by se bez dřiny dostal do Sevilly?

Reagovat
kilobyte

Tak něco tomu dát musel, ale vyloženě dřít nemusel.

Reagovat
Largo

Reagovat
Bucky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vsak ja nezpochybnuju ten prestup, spis proste wtf ze s vedomim, ze za tebe nekdo da 15 micu a ty na to seres

Reagovat
Largo

Reagovat
Seydou Doumbia

Týpek měl potenciál být jako Žilí Kundé, ale jen talent nestačí, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jez něj jen Kunda

Reagovat
smazaný uživatel

Kunda sem kunda tam

Reagovat
hematop

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně by se moc líbil JT ve Slavii

Reagovat
FC Porto FC

Taky bych na to mrdal když ho nezapišou na soupisku

Reagovat
PBLead

Ale stejně zajímavé, že v sezoně 2019/2020 v Rennes odehrál 31 zápasů. Asi mu něco v Seville nesedlo. Nakonec tohle ukončení smlouvy pro něj může být vysvobození, jen to načasování je nešťastné, protože otázka, zda teď během rozjeté sezóny někde najde místo. I když třeba se fakt ukáže, že to flákač a nic si hledat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tpčo čo by ľudia dali za takú prácu a talent ktorý mal

Reagovat
REPLIKATOR

Rasismus

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Jako obvinit v dnešní době pana Černocha z neprofesionalismu, tak klub riskuje smršť opravdu nepříjemných protestů různých neziskovek a následné vyobcování ze slušně nexonofobní společnosti. A to bych opravdu nechtěl bejt tím klubem.

Reagovat
torcida

asi tak...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele