GIVET NÁHRADOU ZA CANNAVARA?

30.07.2006, 16:05
Aktuality
Po výprodeji, který proběhl v minulých dnech v Juventusu Turín a kabinu Bianconeri opustili hned čtyři hráči světové úrovně, Gianluca Zambrotta a Lilian Thuram zamíříli do Barcelony a Fabio Cannavaro a Emerson za svým bývalým koučem Fabiem Capellem do Realu Madrid, se vedení Juventusu již rozhlíží po posilách pro nadcházející sezonu v Serii B.

Nejnovějším cílem italského týmu se stal obránce AS Monaco, Gael Givet. V posledním rozhovoru pro list La Provence tento levonohý obránce uvedl: "Právě teď není nic jistého ohledně mé budoucnosti. Proběhly nějaké kontakty s Juventusem, ale nikde není psáno, že se Bianconeri dohodnou s mým současným zaměstnavatelem."

Nový trenér velkoklubu z Turína Didier Deschamps se nijak netají touhou přivést svého bývalého svěřence z Monaka, který je schopen zastat jak roli středního obránce tak i levého beka.

Kvality tohoto francouzského obránce nejsou jen na hřišti, ale jak prozradil Jaroslav Plašil, tak i v oblasti gastronomie. Na otázku, kdo je největší jedlík v týmu, v rozhovoru pro časopis Pro Football uvedl: "Givet. Co jí? Všechno. A kolik? Hrozně moc. V jídle se vyžívá."

Tak se nechme překvapit, jestli tento řízný jedlík nakonec zamíří za svým bývalým trenérem do týmu, v jehož kabině nejspíš bude i v příští sezóně sedět Pavel Nedvěd.

Autor: Martin Vít

Komentáře (25)

Přidat komentář
HOST*POPLENTÁK-VALENTA TOMÁŠ

JUVESTUS SI NIKOHO TAKOVÉVO NEZASLOUŽÍ-jsou to srabi když takhle podvádí,měli by je dád aspon do 8 ligy HAJZLY JEDNY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

a co milanska merda,galliani,berlussconi.milan do 3.ligy

Reagovat
HOST*kapřík

Giveta nedám, stačí že mi odešel Squilaci. Ještě tohohle trochu. MONACO si rozvracet NEDÁME!

Reagovat
smazaný uživatel

máte Jendu Kollera, ten může zaskočit také v obraně, když se už postavil i do branky..

Reagovat
HOST*Mk

Monako má obranu ůplně v hajzlu kdo tam je ? jen modesto gívet monsoreau zikos a to je vše a zikos ještšě zastává roli defenzivního založníka

Reagovat
HOST*

se intezivně zajímá o Torrese a Diaru. Nabídky budou učiněny během týdne. FORZA MILAN!!!

Reagovat
Radin

jen něco málo k tomu ženskému fotbalu,doporučuji kouknout na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=LMck6icmfwU&mode=related&search=woman%20footbal

Reagovat
HOST*Tomáš Řepka ac Sparta pln

Jací hajzlové a co ti zkurvení buzeranti ze sparty Praha ti si nezaslouží hrát ani okresní soutěž ti parchanti uplací všechny rozhodčí a celý fotbalový svaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že se máme na světě rádi. Ja osobně ti řeknu, že mě plichta Kladna se Spartou potěšila, ted jen at to ten Baníček zítra neprojede, rád bych si totiž vychutnal slávistickou hvězdu s příchutí ubrečenosti....

Reagovat
smazaný uživatel

Na snídani si dám Ronaldovo vepřové koleno, což si ochutím planými sliby prezidenta Calderona. Vše zapiju mlékem pachnoucím po nečisté hře Gravesena.

Svačinka: Z trouby vytáhnu Baptistu chutnajicího po další spálené šanci, hned se osvěžím kiksem Casillase.

Obed: Jako předkrm si vyberu pálivého Cassana s příchutí promarněného talentu. Chut mi pak trochu zkazí hlavní menu - přestárlé maso s výmluvným názvem Cannavaro s přílohou zkaženého talentu Robinha, ale poté si skvěle zpravím chut lahodným koktejlem obsahujicí největší neuspěchy klubu.

Večeři si mimořádně nedávám, ze starého masa se mi udělalo nějak zle. Pustím si televizi, ale nehraje tam nic jiného než balet na bílem a křehkém ledu, nelíbí se mi to, raději jdu spát a nechávám si snít o slavné a úspěšné éře překrásného, neporazitelného a nejpopulárnějšího klubu FC Barcelona.

Doufám, že vám chutnalo.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ten nick sedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději zavez tátu - paraplegika pod okap......začíná pršet :-)

Reagovat
smazaný uživatel

a tymto si to len potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe asi žádná ( žádnej ) nechce , viď ? :-)

No vysedáváním u Internetu v zatuchlým děcáku v bytě rodičů to lepší nebude ..... :-)

Reagovat
smazaný uživatel

jo. myslet si to mozes.

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho jeden pro tebe, když jseš z toho Slovenska. - Jožka, přitlač troška, němožem Božka,je tam Always vložka!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem ist za nami na chat ? tak skvele som sa nebavil ani nepamatam

Reagovat
smazaný uživatel

nechces ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom další chuj v řadě podobně smýšlejících mužských přirození, která se dušují, že Barceloně fandí od nepaměti. Mimochodem, to je tvé skutečné jméno nebo fakt jenom nick?

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jsi kdo?

Reagovat
Mr.Jindros

Chybí ti tam Beckhamovo pravé stehno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*antibarceloncan

ftipne,se podivej na tvoji squadru,kamerunska opice,brazilskej krovak,francouzkej,malej zmrd,portugalskej simulant,cmelak v brane,starej thuram,jak blb vypadajici zambrotta,argentinskej retarda,islandan s levyma nohama,a franklin na lavicce.a samozrejme 80 000 kokotu na nou campu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele