Gisdol chce dát novým posilám dostatek času na adaptaci

11.07.2014, 20:22
Aktuality
Doslova zmrtvýchvstání zažívá po příchodu kouče Marcuse Gisdola ambiciózní Hoffenheim. Mladý lodivod nejprve dokázal koncernový celek udržet mezi elitou, během uplynulé sezóny s ním jednu dobu pokukoval i po pohárových místech a nastavený trend by TSG rádo udrželo...

Také kvůli tomu management celku z Kraichgau nezahálel a během letní přestávky do týmu přivedl hned několik zvučných posil. Dirigovat hru ve středu pole by měl Pirmin Schwegler, jenž tuto roli důstojně zastával ve frankfurtském Eintrachtu a právě švýcarský záložník by měl být i jedním z hráčů, kteří budou na hrotu útoku hledat urostlého kanonýra Ádáma Szalaie.

Výše zmíněná dvojice by měla hru Hoffenheimu výrazně pozvednout a zefektivnit, ovšem přesto nebude na nové posily od začátku vyvíjeno přehnané očekávání, které by mohlo i tak zkušeným hráčům zamotat nohy. "Oba potřebují nějaký čas, aby si zvykli na naši hru," je si vědom Gisdol. "Podle toho by se také měly vyvíjet naše požadavky," dodal ambiciózní kormidelník.

S přípravou na novou sezónu, ve které by TSG rádo vylepšilo konečnou devátou příčku z minulého ročníku, začal vesnický tým ve čtvrtek, to už se však netýkalo trojice Tobias Weis, Knowledge Musona a Filip Malbašić, kteří se za Hoffenheim na hřišti již nepředstaví.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
stas87

cakam ich este vyssie ako skoncili minuly rok Schwegler bude hrat s Rudym a Polanski bude na lavicke?Rudy by mohol hrat podobnu poziciu ako Rode,nesetri pohybom a za rozohravaca Schweglera toho dost obeha,uvidime co obrana,snad uz nebudu mat zaporne skore,to by europu neuhrali

Reagovat
db18

Polanskiho bude na lavičce škoda

Reagovat
JozkokozleJ

Ono uz niekolku sezonu za sebou sa ocakava, ze budu vyssie. Ale tentokrat to vyzera skutocne slubne. Utocna trojka: Volland - Szalai - Firmino, vyzera fantasticky. A cely ten masfat je tak sympaticky poskladany.

Reagovat
stas87

tym ze maju Schweglera a Rudyho tak to by mohlo znamenat ze uz to nebude ten hura styl,troska zodpovednejsie,Gisdol dufam zapracoval celkovo na defenzive lebo utok maju zmaknuty velmi dobre,hlavne som zvedavy ako si porozumeju Kevin,Firmino a Adam,tato trojka moze zariadit az 70% vsetkych golov Hoffneheimu

Reagovat
smazaný uživatel

prosím váz, ten roberto firmíno má jaky primárni post? kridlo? dekuji

Reagovat
smazaný uživatel

starosvětský CAM

Reagovat
smazaný uživatel

Firmíno by sa hodil do novej ambicióznej Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím na ní není vůbec nic ambiciózní..pouze novinové články.

Reagovat
JozkokozleJ

Pocognoli odchadza za Hannoveru

Pre mna jeden zo symbolov zbytocnych nakupov, ktorych za posledne sezony H96 upiekli dost. Navyse herne mi nebol vobec sympaticky, hlavne tie jeho bezhlave defenzivne zakroky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele