Giroud věří, že Montpellier vybojuje Ligu mistrů

05.12.2011, 11:49
Aktuality
Montpellieru zatím vychází sezona skvěle, včerejší výhrou nad Lorientem potvrdil vedení ve francouzské lize. Kanonýr Olivier Giroud věří, že si jeho tým udrží dobrou formu a na konci soutěže bude slavit postup do Ligy mistrů.

Proti Lorientu se lídr Ligue 1 v první půli hledal, nakonec si ale připsal jasnou výhru 4:0. Ústřední roli hrál právě Giroud, který jednu branku vstřelil a další tři připravil.

"Soupeř nám v první půli nadělal hodně problémů. Do vedení jsme se dostali šťastně, po přestávce jsme se ale zlepšili, vytvořili si šance a ovládli zápas. Určitě to nebyl ideální výkon, čtyři vstřelené branky nás ale těší," říkal po utkání Giroud.

Montpellier si tak polepšil na šestatřicet bodů, druhá Paříž ztrácí tři body. "Teď se nám opravdu daří. Pokusíme se udržet si formu až do konce sezony. Věřím, že jsme schopni rovnocenně bojovat o evropské poháry," doplnil nejlepší střelec francouzské ligy.

Spokojený je i trenér Montpellieru Rene Girard, který se ale raději drží na zemi. "Zažíváme opravdu dobré období. Hrajeme skvělý fotbal, na který se dobře dívá, jsem šťastný," říká. "Náš tým se stále vyvíjí. Teď se musíme vypořádat s rolí lídra. Zatím mě můj tým velmi mile překvapuje, všechno zvládáme, je to skvělé."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

celá tahle organizace má můj respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych je tam vidět daleko radši než PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

ten míč je na házenou spíš, ne?

Reagovat
domingo

To zavisi prave na nem, Belhandovi a Yangovi. Muze se stat, ze odejdou vsichni tri a cely slavny Montpellier skonci osmy. Ale nepredpokladam to, tu EL asi daji

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě ten tým do 3.místa skončí, vzhledem k ztrátě OM

Reagovat
smazaný uživatel

předpokládám, že na konci to bude takhle: 1.Lyon nebo PSG, tzn.o třetí místo si to rozdá Lille s Montpellierem. 5.místo OM a za nima Rennes, tak bych to viděl do budoucna

Reagovat
domingo

Nepredbihej, vzhledem k losu je totiz taky klidne mozne, ze OM bude mit v pulce souteze (tj. o Vanocich) ztratu jedinyho bodu na PSG..

Reagovat
smazaný uživatel

los je hezká věc, ale podívej se na to trošku s nadhledem. OM nebude vše vyhrávat. Tým porazí špičkový tým a pak ztrátí naprosto zbytečný body, prozatím je to tak celý podzim. U Rennes to vidím naprosto stejně. Montpellier je v tomhle směru o dost lepší. Jako fanoušek OM a Mét (bůh jim žehnej ) to vidím dost černě, ačkoliv klíčové bude zimní období, předpokládám, že právě na jihu francie bude největší rušno

Reagovat
REPLIKATOR

Montpellier odpadne...

Reagovat
johan14

PSG - Lille - Montpellier

Reagovat
smazaný uživatel

HSC, OM, Lille... Om sa vyhrabe !

Reagovat
domingo

Kdybych teda mel hodit svuj tip, na zaklade dosavadnich vysledku...

1. PSG

2. Lille

3. Marseille

4. Lyon

5. Montpellier

6. Rennes

7. Toulouse

Reagovat
smazaný uživatel

marseille

Reagovat
FC Porto FC

Uplně to vidím L1 vyhraje Montpellier HSC BL vyhraje Borussia Mönchengladbach SA vyhraje Udinese PD vyhraje Levante a PL vyhraje Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

to Levante už je měsíc out

Reagovat
REPLIKATOR

Vsadím se, že ani jeden z těch týmů nevyhraje a nebudou ani na 2. místě.

Reagovat
smazaný uživatel

úplně vidím jak si mimo

Reagovat
FC Porto FC

tobě nic ironie neříká co. A kdo je ten blbější

Reagovat
smazaný uživatel

nereaguj na mě

Reagovat
FC Porto FC

Nevím proč si ubec začal ty na mě

Reagovat
honziss

Nemyslím, že mají kádr na to, aby takovou výkonnost udrželi celoročně. Kdybych měl přihodit svou prognózu, tak o titul bude bojovat PSG, Lille a Lyon, kteří by měli udržet i ty tři místa pro LM. O EL pak Montpellier může zabojovat, ale zasáhne do něj ještě určitě Marseille a Toulouse. A takovou divokou kartou jsou Rennes, protože u nich fakt nevím, kam je tipovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to borci a hlavně dříči přeju jim to

Reagovat
Godwinson

Má neskutečnou formu, v současnosti nejlepší francouzský útočník. :)

Jsem zvědav, jestli on nebo Mapou v zimě odejdou, zájem bude velký. Ale odchovanec Mapou snad nebude mít potřebu odcházet v půli při takové neskutečné fazóně a možnosti udělat největší úspěch v historii klubu.

Co se týče prognózy, vzhledem k marnosti jaká v L1 mezi tou špičkou panuje bych ani případný větší úspěch (LM) neviděl jako ztracený.

Reagovat
Godwinson

Jinak o Girouda výrazně stojí Newcastle, Valencie a Schalke ... takže odtud patrně povane (nejen) v zimě vítr.

A PSG se prý dohodlo na náhradě za Kombouarého, měl by jí být Benítez.

Reagovat
smazaný uživatel

To PSG je směšné. Vždyť ztrácí v lize jenom tři body a už vyhazujou Koumbarého . A doufám, že Benítez nebude o nic lepší

Reagovat
Godwinson

Bojim se, že bude určitě. Kombouarému se ty 'hvězdy' trhly z řetězu a myslim, že to moc nedával. Na druhou stranu, Beníteze jsem měl taky spíš za trenéra kamaráda Uvidíme, oficiální to ještě tušim neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak škoda, že tady asi nebude mít hlavní slovo při výběru posil.

Reagovat
smazaný uživatel

Panove.....pan Benitez do-jebal Liverpool a pak i Inetr Milan,takze jestli chce do-jebat i PSG ,tak prosim.... Jinal vam reknu ze Montpelier mel minulej pul rok tez skvelej ,nebyl sice prvni ,ale v trojce byl......po VANOCICH letel dolu takovim zpusobem,ze byl pak rad ze skoncila francouzka liga a skoncil 14 bez poharu.....navic je to provincni klub a tam na ŠPICI fouka sakar vitr. Osobne si myslim ze si to o titul rozdaj tři tymy...PSG,Lyon a Lille..... pařížane maj nejhorsi fanousky ve francii....je to zvěř...navic nemam rad ty kluby co nakoupi hrače za moc penez... at vyhraji titul Lyon nebo Lille....pral bych obhajobu Lille..maj hodne dobrou praci s mladezi a po lonskem uspechu se myslelo ze pujdou dolu.....a Lyon ten mi tez neni proti srsti ...takze bud LILLE nebo LYON AT ZVEDNOU TROFEJ PRO VITEZE FRANCIE

Reagovat
sajty

OT: Ederson věří v prodloužení smlouvy ... no to veri vsichni fanousci Lyonu,stejne jako verime tomu,ze Gourcuff v zime vypadne a nebude mu zabirat misto (stejne jako Grenierovi)

Reagovat
Langi

Ederson si tu smlouvu určitě zaslouží

Reagovat
sajty

ja ho mel vzdycky rad,podle me je dost podcenovany

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele