Girard: Lidé mluví o pohárech a stupních vítězů, proč ne o titulu?

26.03.2010, 19:51
Aktuality
Jednoznačně největším překvapením letošního ročníku francouzské nejvyšší soutěže je Montpellier. Tento klub loni postoupil mezi elitu a experti mu prorokovali boj o záchranu, Montpellier ovšem má šanci napodobit například Kaiserslautern a ve své nováčkovské sezoně získat titul. Na ten myslí trenér René Girard...

"Každý den slyším, jak se lidé baví o pohárech a stupních vítězů, proč ne o titulu? Moje role nyní spočívá v tom uklidnit tým a udržet tuto možnost na reálné úrovni. Šance zde je a je to báječné. Nechceme odpadnout, budeme se držet až do konce a uvidíme, co z toho bude," prohlásil Girard.

Ligue 1 za sebou má necelých 29 kol a Montpellier je druhý za Bordeaux, které rovněž posbíralo 56 bodů, ale má ještě jeden zápas k dobru. Třetí Auxerre má bodů 55, Marseille je čtvrtá (53 bodů a jedno utkání k dobru) a šanci na titul mají i Lille a Lyon (oba 51 bodů). Montpellier o víkendu čeká jeden z nejnáročnějších zápasů závěru sezony, cestuje totiž do Lille.

"Jsem si jistý tím, že to bude těžký zápas. Oba týmy praktikují podobný styl hry. Síla soupeře je daleko větší, než ta naše, na podobné úrovni hraje déle. My tam každopádně pojedeme bez toho, aby na nás byl vyvíjen nějaký tlak, nemáme co ztratit," řekl Girard.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
domingo

Protože máte těžkej los a nulový zkušenosti... letos to bude pátý místo

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže los nemajú ťažký. O skúsenosti tu nejde, ak aj nemajú, nad akými silnými súpermi vyhrali. Podľa mňa horšie ako na 4. mieste nebudú. Mohla by im táto sezóna vyjsť.

Reagovat
domingo

No nevím, hele, vidím tam dost zápasů, ve kterých můžou ztratit body... víc než u Bordeaux a Marseille. 4. by mohlo vyjít, v květnu s Lyonem si to o ten flek rozdají

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možno aj tretí budú no

Reagovat
domingo

Nn, tam je Auxerre.

Reagovat
Godwinson

pěkná blbost :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vyhrajou ještě nějaký zápasy a se silnýma remizují, mohou klidně na konci slavit titul...přeju jim to

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to pěkný no to vyhrát :)

Reagovat
smazaný uživatel

Protože žádný titul se konat nebude ...

Reagovat
smazaný uživatel

zadnej titul nebude..kluci z Marseille si to pohlidaji;-)

Reagovat
smazaný uživatel

zatim to takticky hlídaj ze čtvrtýho místa

Reagovat
smazaný uživatel

:-) setrej se na konec:-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele