Giovinco patří jenom Juventusu, Parma prodej potvrdila

19.06.2012, 19:31
Aktuality
Sebastian Giovinco je znovu výhradně hráčem turínského Juventusu. Velký talent italského fotbalu se v turínském klubu kdysi nedokázal prosadit a poslední dva roky strávil v Parmě, která před rokem odkoupila polovinu jeho hráčských práv, těchto padesát procent se nyní stěhuje zpět do Juventusu...

Giovinco strávil v Parmě poslední dvě sezony, v ligovém ročníku 2010/2011 formou hostování. Celkem pak za klub nastoupil k 64 ligovým zápasům, v nichž dal 22 branek a dalších čtrnáct svým spoluhráčům připravil.

Již 25letý fotbalista si za své výkony vysloužil místo v národním týmu a v současné době reprezentuje Itálii na evropském šampionátu. Ani jeden z klubů neprozradil, kolik Juventus za polovinu práv nyní zaplatil, podle médií ale suma bude činit jedenáct milionů eur.

Stejně jako Giovinco je na tom i další italský záložník a reprezentant Emanuele Giaccherini, v jeho případě Juventus odkoupil zbývajících padesát procent hráčských práv od Ceseny.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (433)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele