Giovinco by měl i příští sezonu hrát za Parmu

25.04.2011, 18:48
Aktuality
Sebastian Giovinco v létě opustil Juventus a stal se důležitým hráčem Parmy. Ta získala mladého záložníka pouze na hostování, může však využít opce a získat polovinu hráčových práv. Italská média i Giovincův agent se shodují, že italský reprezentant bude dál hrát za Parmu.

"Uvidíme, co se v létě stane. Jednáme i s Juventusem, jsem však přesvědčen, že Parma využije svoji opci. Mohu prohlásil, že Sebastian s největší pravděpodobností zůstane i pro příští sezonu," uvedl hráčův agent Claudio Pasqualin.

Italská média už před několika týdny informovala, že Parma využila opci a koupila polovinu Giovincových práv. To se ale zatím nestalo. Vedle toho o talentovaného hráče údajně projevil zájem španělský Villarreal.

Sebastian Giovinco letos za Parmu odehrál šestadvacet ligových zápasů, ve kterých vstřelil šest branek. V únoru a březnu také nakoukl do italské reprezentace, na hřišti se zatím objevil ve dvou přátelských zápasech.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (164)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Naspeť do Juve s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Hey SEBA! Drž se amico a pracuj na sobě

Reagovat
Jajinek

Parma je pro něj ideální klub...jiný řešení by bylo na 99% chybou...

Reagovat
smazaný uživatel

Má ještě čas, aby přestoupil výš.

Reagovat
Votas

...btw: jak to vidíš se Santonem? co jsem viděl prvních pár sestřihů Ceseny, tak šly všechny góly přes něj... přijde mi, že na Inter nemá

Reagovat
Jajinek

bude záležet na celkovém mercatu...jestli se podepíše Nagatomo, jestli zůstane Maicon, kdo bude trenérem. Já jsem celkem skeptik, co se týče jeho osoby. Na druhou stranu je škoda, nechat takového talenta nějak nešikovně jít. On to má v sobě, ale musí umět na sobě makat, pořádně trénovat, řídit se radami a pokyny trenéru a zlepšovat se. To se v poslední době neděje. Uvidíme...

Reagovat
Votas

mám strach z varianty Maicon - out, Naga, Santon - in a poperte se o pravou stranu blázni...ale prostě příjde mi, že David chytl trošku balotellismu a to bránění už do něj nikdo nenatluče...což je teda obrovská škoda

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Votas

Rodrigo Alborno...slyšel o něm někdo něco, jestli sme ho opravdu koupili nebo je to 16 letý paraguayec v pytli?

Reagovat
cresposuper

Ciao, pozeral si predvčerom zápas?

Reagovat
Jajinek

ne...byl jsem na víkend na kolech, koukal jsem na něj až dnes

Reagovat
cresposuper

Aha. A čo hovoríš na výkon?

Reagovat
Jajinek

no výkon...spíše se štěstím, Biavovo podklouznutí, Muslerův skoro zákrok proti Wesovi, Kozákovo břevno. Ale je dobré, že to hráči zvládli i v 10ti a jsou před Neapolí a nemusí se strachovat o LM...o titulu už je bohužel od Parmy rozhodnuto... Ale snad se povede dotáhnout tu Copu. Poslední výkony sice výhry a mírné zlepšení, ale tohle pořád není Inter, který si představuju, ale tak po tom, co už se tým asi smířil s neúspěšnou sezónou nemůžeme chtít zázraky.

Jinak Nagatomo celkem fajn, poslední dobou se na něj dá koukat. Zanetti paráda...Ranocchia mi zase pral krev, i když dostal známku 6,5 od Gazzetty...

Jinak tu rudou pro Julia..nevím...to se měl jako propadnout do země pokračoval v pohybu k míči a na změnu směru útočníka už mohl těžko reagovat...penalta jasné, ale červená?

Reagovat
lnterista

souhlas

Reagovat
cresposuper

Ja by som povedal , že tu sa ani moc nedala hrať naša hra, predsa len , od 20. minúty sme hrali v oslabení a v manku, a museli sme všetko vrhnuť dopredu. A ked nás Lazio zatlačilo po góle Etoa, a tlačilo nás aj po červenej, nemyslím si, že by sme hrali nejak ,,neinterovsky,,. Boli sme už strašne vyčerpaný a to sa ťažko hrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jsme naopak od červené Interovsky hráli, byť samozřejmě kvůli červené zalezlí, ale to bylo i loni a předloni, že soupeři pálili velké šance, vždyť loni to bylo neproměněná tutovka soupeře na začátku utkání, náš gól, pár šancí, začátek druhé půle a tutovka soupeře, náš gól, gól soupeře. (samozřejmě řečeno hodně obrazně). I když je pravda, že mně neustále přijde, že hrajeme takový polotovar přes křídla, nemůžu si pomoci (i když právě v tomto utkání to nějak extra nebylo). Akorát od toho loňského Interu nás letos drží naproti Militovi Eto´o.

Reagovat
Jajinek

cože?... Nějak vůbec nevím, co jsi tímhe chtěl vlastně říct a na co jsi reagoval

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já jsem to nějak blbě pochopil asi, když si to čtu znovu. Reagoval jsem na to, že to byl podobnější výkon Interu k minulé sezóně než co jsme předváděli poslední dobou, jsem si de facto vymyslel otázku.

Reagovat
Jajinek

aha...no tak ono i tak těžko hodnotit, když jsme hráli skoro celý zápas o 10ti že...

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, ale přišlo mi, že to byl zase týmový výkon, velká snaha skoro všech na hřišti.

Reagovat
Jajinek

tak týmových výkonů bylo letos už víc...tady jde spíš o určité náběhy, plnění konktrétních pokynů. Já bych nechtěl tohle rozebírat rrovna ve vztahu k tomuto zápasu, který nám toho moc neřekl. Spíše se dá rozebrat ten zápas v Římě...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem tím, že by to jindy flákali a pořád mám na očích asi tu Parmu a Schalke, ale subjektivně se mně to prostě líbilo, byť nebyl plný počet hráčů. Utkání proti Romě nebylo vůbec špatné, ale osobně se mi více líbilo to proti Laziu. Ale začíná mě čím dál více štvát Ranocchia, pořád ale doufám, že se to zlepší. Možná že by roční hostování nebylo úplně na škodu, nebo jako 5. stopera si ho nechat.

Reagovat
Jajinek

to, že se ti zápas s Laziem líbil, ti samozřejmě brát nebudu a tím bych to ukončil, stejně jsem tohle nechtěl řešit a jen jsem odpovídal crespovi na to, co říkám na zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že by juve pomohl líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Mirko Vučinič možná v létě odejde z AS Řím. "Registrujeme nabídky z ciziny. A některé jsou opravdu zajímavé, Mirko by mohl vydělávat mnohem víc než v současnosti," uvedl hráčův agent Claudio Pasqualin.

A MOHL BY HRÁT I MNOHEM VÍC????

Reagovat
Yanek

Se současnou formou asi ne...

Reagovat
herbage

Přál bych mu ten Villarreal, tam by mu to mohlo sednout

Reagovat
smazaný uživatel

Možná. Ale na lajnu mají mnohem lepší do defenzivy a do útoku zase efektivnější. Lavička je pro něj škoda.

Reagovat
herbage

Tak mohl by nastupovat i v útoku, Villarreal má hodně úzký kádr. Rozhodně by si polepšil a stylem hry by náramně zapadl. Tohle není hráč pro Serii A, Primera je pro něj ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ty italský spoluvlastnictví se mi vůbec nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jo a strašně...

Větší klub dostane peníze a zbaví se platu a má možnost ho dlouhodobě sledovat s tím, že nemusí investovat do předkupního práva. Druhý klub s ním může dlouhodobě pracovat a když se zlepší, Hráč má většinou rok-dva klid v menším klubu na rozehrání, nemusí se stresovat kvůli tomu, že se za půl roku vrací, má nějakou jistotu, neblbnou mu hlavu agenti, protože bude bd v jednom nebo v druhém klubu - podle výkonů.

Lepší, než když mění neustále angažmá a je ve stresu, že pokud se neukáže, tak půjde hostovat někam jinam a v mateřském klubu se ukáže maximálně na přípravu.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Prince Boateng, koupí ho Janov, který ho pošle rozehrát do menšího Milána?

Reagovat
smazaný uživatel

1) Bylo to hostování s opcí, stejně jako bývá v Anglii

2) Janov z toho získá během jednoho roku dvojnásobek.

Tohle je obchod o penězích a o konexích. Janov měl peníze navíc a neměli koho koupit. Pomohli Milánu, AC pomůže jim příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano s opcí, jenže s opcí na zisk POLOVINY práv na hráče, zase jsme utoho a navíc jak Milán pomůže příště, kluby si nemají co pomáhat je tam konkurence, takhle je jasné, že jsou některé zápas domluvený.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta taky získala Pekharta a prohrála s Jabloncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Pekhart tam je akorát tak pro zvýšení své ceny, což ale Peltovi nevychází.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juve by už mu konečně mělo dát možnost naplno projevit jeho potenciál.. je škoda se na něj dívat, jak se mu daří v Parmě, když by v Juve takového hráče potřebovali .. :)

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej hráč v Juve, tam sem mu ale přál přestup aby neseděl kvuli Paolovi

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne nedocenovanej hrac mi prijde... ty vykony co podava sou fakt skvely... pokazdy kdyz je na hristi tak maka pro tym a je to videt... kdyby mel aspon o 10 centimetru vic tak uz je podle me v zakladu nejakyho velkoklubu... takle je ta vejska jedina slabina, ale stejne je vinikajici...

radk bych ho videl zpatky v juve, presne takovyho hrace potrebujem... bohuzel se asi citi lip v parme a ani se mu nedivim...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud je rozumnej tak tam zůstane a bude hrat za docela dobrej tym. jinak parma má tenhle rok hodne dobrej utok

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý rozhovor s Fabiem Santinim, novinářem a expertem na calciomercato..., ohledně blížícího se mercata AC, Interu, Juventusu a Napoli:

Ganso řekl, že chce jít do Milána, ale kdo vyhrál derby mezi AC a Interem ?

Milan vyhrál už před 14ti dny, Ganso bude hrát s Rossoneri, nicméně Inter si našel náhradu...

Koho ?

Moratti chtěl koupit Sanchéze už v lednu, ale nakonec se rozhodl nenarušit rovnováhu v šatně. To není všechno: Teveze chtějí rovněž a shánět budou ještě dirigenta. Sen je Fabregas, alternativou Sahin...

Milan zajímá taky Benatia z Udinese.

Benatia je velmi dobrý hráč, líbí se všem, i Realu. Záleží na Pozzovi, jestli chce vydělat 100 milionů EUR na svých špercích...

A mladý El Shaarawy ? Co k němu můžete říct ?

Dobrý hráč, ale ještě nevyzrálý. Líbí se mnoha italským klubům, ale Genoa se ho lehce nevzdá.

Cristiano Ronaldo do AC..., sen ?

Velice obtížný úkol, realizovatelný jen dvěma způsoby - přísunem zahraničního kapitálu, který by pomohl nákupu Ronalda, nebo prostřednictvím výměny za Ibrahimoviće.

Která velká jména odejdou z Interu ?

Určitě Milito s Maiconem, ačkoliv Brazilci se momentálně nevyvíjí dobře trh. Dále možná Stanković a Zanetti..., u něj kdoví, třeba se stane rovnou trenérem modročerných.

Co Julio Cesar a Sneijder ?

Záleží na nich. Brazilec obdržel nabídku od Manchesteru United. Red Devils chtějí také Sneijdera, nabídli 27 milionů liber. Je ovšem zřejmé, že budou tyto změny záviset na taktice a novém trenérovi Interu...

A to ?

Guardiola..., Inter už dosáhl dohody s Katalánci.

Juventus bude pokračovat s Delnerim ?

Ne, protože Delneri se vrátí do Atalanty a na jeho místo příjde jeden z dvojice Conte / Guidolin.

Příjdou do Turína velké hvězdy i bez Ligy Mistrů ?

To závisí na investicích, které podnikne Agnelli. V posledních letech přišlo do Juventusu 55 hráčů a žádný z nich nezanechl větší stopu, přičemž nyní jsou na trhu 3 hráči černobílých a to Buffon, Chiellini a Melo.

Kam by šli ?

Buffon má určitě nabídku od Manchesteru a Romy. Juventus by mohl výměnou dostat De Rossiho, který končí svůj cyklus s červenou a žlutou, ale líbí se mu Real...

Marotta musí přemýšlet o tom, koho vykoupí.

Pouze 2 hráči budou vyplaceni..., Quagliarella a Matri.

Fanoušci Neapole se bojí o budoucnost Cavaniho..., půjde pryč ?

Cavani chce 3 miliony za obnovení smlouvy a De Laurentiis se musí rozhodnout, zda vyhoví požadavkům hráče. Samozřejmě, pokud se Napoli kvalifikuje do Ligy Mistrů, Cavaniho by měl udržet. V takovém případě si budou muset zájemaci připravit 50 milionů na Uruguayce.

Stejná částka, za kterou by Zamparini prodal Pastoreho..., půjde pryč ?

Zamparini je vždy ochoten své hráče prodat..., je pravda, že Real nabízel 30 milionů EUR za Pastoreho, ale momentálně je Argentincova cena v rozmezí 20-25 milionů.

Na závěr...

Toto je budoucí trh Milána, Interu, Juve a Napoli.

Reagovat
panca

ja bych si pral ibra do city a k nam dzeko. Sice si myslim, ze ibra zustane, ale aby jsme toho nakonec nelitovali. Jinak jsem moc moc zvedavej na nasi zalohu 1. zari

Reagovat
Yanek

Džeko je kopyťák, Ibra je po všech stránkách lepší fotbalista. To by byla nejhorší výměna, jaká by nás mohla postihnout.

Reagovat
panca

po vsech strankach urcite ne. Nehralo by se slepe na ibru a to by pomohlo vic ostatnim hracum. A nestal by vecne v offsidu, nerozciloval se bezduvodne na spoluhrace a svoji porci golu by dal v poho.

Reagovat
Yanek

Na podzim sme rozhodně slepě na Ibru nehráli, to jen teď, když se prohrává, tak každý začne nakopávat na Zlatana a dělej něco. Zlatan navíc proti Palermu teďka ukázal, jak moc je platný, vybojoval oba góly, umí se zapojit do kombinace. Jen je třeba mu ukázat, že neni jednička, že o ten post musí bojovat stejně jako všichni.

Džeko je lepší tak možná ve hře hlavou, je to vyloženě věž, nemá žádnou oslnivou techniku narozdíl od Ibry. Prostě není to extratřída což zatim potvrzuje i v PL. Jediné, co pro něj hraje je věk.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrálo by se na vysokého Ibru, ale na vysokého Džeka, který více méně zaostavá za Ibrou prakticky ve všem (je poměrně mladý a může se o dost zlepšit, tak jako Ibra v jeho věku)

Nezapomněl bych ani na Ibrovu skvělou techniku, kdy si dokáže pohrát a rozbít celou obranu, tak jako proti Brescii, nebo ted proti Palermu, a hlavně jeho schopnost vytvořit gólovou přihrávku.

Reagovat
Jajinek

Na co mám sakra reagovat dřív?...

Reagovat
smazaný uživatel

rozjel to ve velkém no

Reagovat
Jajinek

zkusím postupně...

1) Ganso v AC....dobře pro všechny strany...

2) Guardiola sice pro styl Interu není možná vhodný, ale bral bych ho všemi deseti, protože na rozdíl od Lea je to pan trenér a dokázal by ten tým namixovat i zorganizovat, i když by se nehrálo asi jako pod Josém

3) Ten Tevéz vypadá čím dál reálněji, i když tomu fakt nevěřím

4) Sahin je risk, navíc za něj budou chtít pálku jak sviň. Není všechno zlato co se v bundeslize třpytí.

5) Maicon at si klidně jde a i s tím počítám, při jeho náhrazování bude asi nejdůležitější část našeho mercata, najít podobně laděného hráče, abychom nemuseli hledat aleternativi v založení útoku

6) Wese a Césara klidně za pálku prodat (u Césara s velkou slzou) a nahrazovat Vivianem (vsadit vše na jeho kartu, risk, ale jsem přesvědčen, že vyjde) a nějakým zajímavým tvůrcem s výborným pohybem (Cesc je utopie)

7) Milita si nechat, čistě můj názor, ale bojím se a případně bych to obrečel...přinejhorším návrat do Janova

8) Zanetti jednou trenérem Interu bude, ale jsme přesvědčen, že po téhle sezóně ještě neodejde!!! Ne po takhle rozhárané

9) Delneri musí skončit a jsem sakra zvědavej na náhradu

10) Pokud se fakt nepodepíše Aqua, bude tu zajímavá diskuze... Podepsat místo toho oba (Matriho i Kvajáru), což vlastně zarazí příchod top hrota do Juve, taky zajímavé

11) Cavani i Pastore podle mě zůstanou, Napoli tu LM uhraje a 50 nikdo nedá, Pastoreho Zamparini za 20 neprodá a riskne, že se mu třeba zas povede podzim

12)

Reagovat
smazaný uživatel

Sahín by prej byl k mání za 20, což je, třeba vzhledem k 16 za Aquilaniho, pakatel

Reagovat
Jajinek

Aqua, i když bude třeba dlouho z formy, tak je záruka určitého standardu, Sahin...nikdo neví, co by v Itálii předvedl, může to být nový hrdina nebo 20 mega vyhozených do hajzlu...

Reagovat
smazaný uživatel

to je samozřejmě pravda

Reagovat
panca

tevez je trida, ale nejak mi nesedi k etoovi. Ani jeden neni typickej hrotak. Kdo pak bude stat ve vapne?

Reagovat
lnterista

Militooooooooooooooooooooo

Reagovat
panca

to bude jako utok etoo tevez milito? To nepujde a sedet etoo urcite nebude

Reagovat
lnterista

pujde... Etak a Tevez na kridla...oba jsoud drici a budou se vracet a strilet bude Militooooooooooo

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ta křídla... Ale není to úplně špatná varianta, pokud by se tak hrálo.

Reagovat
Jajinek

tak Tevéz kolikrát v City hraje jediného typického hrota, hlavně na podzim...oba dokážou zahrát z křídla i jako hrotový útočníci. Navíc pořád budeš mít v kádru Pazza či doufám Milita...Tevéz je extratřída, i když má v hlavě seno. Otázkou je, jaká je jeho dostupnost, co se týče vyjednávání se City. Nemyslím, že přijde

Reagovat
panca

jojo vim, ze to zvladne i etak, ale oba si chodi pro balony do hloubky a pak chybi ve vapne

Reagovat
Jajinek

variabilita...jeden se ztáhne, jeden je ve vápně..a naopak...špička, inteligentní hráči, to by nebyl problém

Reagovat
panca

ja to vidim jako dva kohouty na jednom hnojisti. Podobne to nefungovalo tevezovi v man utd

Reagovat
Jajinek

Tevéz v Man U neměl jistý základ

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Tevéz příjde.

Snad už je konec krvácející Serie A aneb odchodů velkých hvězd do jiných lig

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola ?

Reagovat
cresposuper

Tak ujo vravel asi to , čo mu ukázali karty, inač neviem..

Reagovat
lnterista

jak prijde Guardiola tak prijde Xavi a Messi je jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola těžko, určitě ne tento rok, když prodloužil smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Ráno jsem to v rychlosti přelouskal, ale dělalo mi to problémy Díky za pěkný přeformulování do češtiny. To by stálo i vlastní článek ... Některé poznatky a fabulace jsou celkem zajímavý. Nevím proč, začínám se na to mercato těšit. Zřejmě z toho zklamání z letošní sezony. Ale tak tomu bylo i loni a jak to dopadlo Raději to nebudu nijak konkrétně komentovat.

Každopádně OT k tomuto OT... Tento týden letí Marotta do Anglie, aby zredukoval Aquilaniho klauzuli o 3-4 miliony dolů. Zbývá už jen měsíc, aby se to pořešilo.

Reagovat
smazaný uživatel

podle seriozních zdrojů jde Buffon do Říma

Reagovat
smazaný uživatel

ten Ganso nevim no... uz v Brazilii mel zdravotni problemy a to neni fyzicky tak narocnej sampionat jak serie A... navic je mu teprve 21 a uz mel problemy s vazama na obou nohach... kazdopadne bych ho radsi videl v Milanu...

Guardiola uz je 100% ??? o tom sem nic neslysel este...

Contiho I Guidolina bych bral... Guidolin vyborna sezona a Conte to je starej kapitan a muj velkej oblibenec

Chielliniho a Mela urcite udrzet... Buffon nevim, kdyz za nej bude hodne penez tak se se Storarim jako s nahradou spokojim, ale nevidim to moc realne... Buffon je legenda Juve a nedokazu si ho predstavit jinde...

Quagliarelli i Matri OK ... za Aquilaniho by se dala najit lepsi nahrada, takze souhlasim...

peknej prispevek

Reagovat
Jajinek

nic z toho není 100%...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ja si to myslel... jen ze tam psal ze se uz dohodli...

Reagovat
smazaný uživatel

je to spíš jen ke zpestření..., takové hozené laso k diskuzi..., něco z toho je sice reálné, něco méně a něco bych řekl, že si jednoduše vymyslel, ale aspoň to zaujme, narozdíl od většiny jiných, nic neříkajících rozhovorů plných diplomatických odpovědí.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za to, super. Samozřejmě doufám, že vše o Interu není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně: Ganso mi nevadí, snad se chytne po hostování Coutinho. Sanchéze bych i uvítal, ale není to nutnost, avšak má zkušenosti s Calciem a těžko říci, jak se chytí Castaignos (nebo jak se přesně jmenuje), každopádně i dvouleté hostování bych u něj viděl jako dobrou variantu. Podle mě je spíše Tevéz sen a Fabregas nereálný a do Interu bych ho nechtěl. Sahina nevím, jak hraje, nemůžu posoudit. Jestli odejde Diego, bude mě to hodně mrzet, u Maicona ještě více, ale záleží na nich. Naopak doufám, že Dejan dodrží, co řekl, a dohraje v Interu a hlavně zůstane, stále na to má a poslední utkání to dokazoval. Javier snad také ještě zůstane, základ má stále jistý. Júlio by mě hodně mrzel, ale jak jsem teď viděl, Viviano není špatný gólman, ale moc této "výměně" nakloněn nejsem. Sneijder za 27 mil. liber bez problémů, ale to by si sir protiřečil. Guardiola lepší než Leo je, ale stále je mým "snem" Dunga. Takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Julio Cesar výměnou za Berbatova stejně ho tam nechtěj a mohl by se v Interu dobře chytit ale jen kdyby přišel Viviano... Je to jen můj názor ale myslím že by to mohle bejt realnější a lepší řešení než nějakej tevéz za 40mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov opravdu ne, když má formu, je to obrovský zabiják, ale přijde mi, že ji má tak max. půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba by mu právě jiný prostředí seklo a útok Etoo-Berbatov by mohl bejt zabijáckej a stejně si myslím že Inter bude i v příští sezoně hrát 4-3-1-2 na křídelní systém nemaj hráče a to pochopil i Leonardo, navíc bych prodal Panděva je to jen takovej náhodnej žolík si myslím a Coutinha na hostováni a nějakýho mladýho obránce a založníka a Inter by mogl bejt zase o něco silnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte ti nezaručí, že tým stabilizuje a vytáhne z těch hoven, kde je. Guidolin je pán. On je pro to přesně ten pravý. Ale co dál? Stabilizuje tým, dám podobu, taktickou úroveň a vše, ale má na to se přesunout k tomu úplnému topu trenérů? Snad, byl za to rád.

Když Santini zmínil výměnu Buffon - De Rossi, tak mě to sakra zaujalo. To by byla asi jediná možnost, kdybych Gigiho klidně obětoval.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ten De Rossi by dokazal srovnat tym do late... ale prijde mi podobnej jak Melo, az na to ze hraje trochu vic dopredu... jinak jak to vypada s Neymarem a Bastosem?... Neymar by mohl prijit, ale tech utocniku uz tam mame dost... chce to prodat Iaquintu, Amauriho a Toniho podle me... navic se ma vracet Tiago, takze rozhodne bude vic prodavani nez nakupu...

tenhle rok to bude na trhu v serii A hodne zajimavy... tesim se uz na konec sezony uprimne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak De Rossi je skvělý při standartkách, je to vůdce a rozhodně je lepší než Melo, říkám já a klidně oponuj(te). Ale on je utopie...

Bastos je na dobré cestě, ale víme, jak dopadlo i s jinými, kteří byli jednou nohou v Juve. Neymar by byl naprosto skvělý, ale jsou tu kluby, které dají víc než my.

Cenzo a Amauri odejdou. S tím tak nějak počítám. Luca zůstane jako starý dobrý žolík. Tiaga se nezbavíme, protože to je pijavice a nikdo ho nebude chtít. Ale dost už, nechce se mi nad tím spekulovat Akorát pak sestavuju vlastní teorie a jsem zklamanej z výsledku

Reagovat
Pinturicchio

Doufám, že to nebude ani jeden z těhle dvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám také jiné ideály, to rozhodně. Jen jsem se vyjádřil k těm dvěma.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, však jasně ... každopádně Conte je ještě nezkušený, Guidolin ... no, nevím, už jsem takový nedůvěřivý vůči jakékoliv volbě ne-světového jména.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Juve se zajima o Ruffiera, takze ten prestup Buffona je rozhodne zhavy tema... Roma ma ale smlouvu s Donim a United se zajima spis o De Gea z Atletica nebo Adlera z Leverkusenu... a v City ho nechci videt ani nahodou...

Reagovat
Yanek

Od tohoto fotbalového roku čekám dost - pořádné posily, Scudetto a prezentovat se v LM stylem Milána 6-7 let zpátky. Bude to zajímavé, s Gansem počítám, ale nikdo neví jak to nakonec dopadne. Taiwo teď taky docela otočil, fakt se moc těším na léto.

A jestli přijde Sahin do Interu, tak se dost naseru, takový hráč nesmí ke konkurenci!!!

Reagovat
Yanek

A abych taky něčím přispěl, tak Braida dnes prohlásil, že se AC zajímá o fenoména z Ligue 1. V úvahu připadá Hazard, M'Vila, Sakho, Sissoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Sakha a Sissokha bych byl neskutečně rád + samozřejmě Taiwo

Reagovat
Yanek

Taiwo to zkomplikoval, možná mlžil, nevim, ale nelíbí se mi to. Když byl spatřen v Miláně a teď by řekl tohle, z toho mi vyplývá že se nedohodli.

Sakho je můj sen, po Fernandovi, ale nevidim to reálně, zvlášť když teď podepsal novou smlouvu v PSG. O Sissokovi sem toho moc nečetl. Podle mého názoru Braida narážel na M'Vilu, o tom už se mluvilo trochu víc i pár týdnů zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne Italie musi zamakat na tom aby se zlepsili celkove... v poslednich letech jde cela serie A pekne dolu... dokonce se v koeficientu UEFA dostali pod Bundes Ligu... to je fakt spatny... serie A potrebuje zpatky na vrchol...

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
Ragazzo d'oro

Slušný, kdyz nepočítám nás, tak budu nejvíc zvědavý na ten Inter.

Reagovat
Tomanatura

Bych chtěl vidět, jestli to s tím Julionem je pravda. Já bych ho bral okamžitě. Každopádně Sneijdera si vycucal z prstu.

Reagovat
lnterista

to bych mozna nesl hur jak Frey kdyz odchazel

Reagovat
Jajinek

no bodejt...kolik toho taky Frey u nas odchytal a kolik toho vyhral...

Reagovat
lnterista

ale Frey byl mazel a ty jeho zakroky byly nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně ten vlající dres z trenek a skákal jak Sandokan, každej si na něho hrál

Reagovat
lnterista
Reagovat
smazaný uživatel

přesně ta fotka, kterou jsem myslel...

Reagovat
smazaný uživatel

to býval nějvětší frajer za časů v Interu , ještě ten jeho šedo-bílo-stříbrnej přeliv na hlavě

Reagovat
Jajinek

mě se vždy líbil víc jeho look alá bezdomovec....

Reagovat
Tomanatura

Když jsem ho viděl na Slavii na živo, tak jsem si fakt říkal, co asi tak večer dělal.

Reagovat
terry

Reagovat
herbage

Tohle má být expert? To se mohli zeptat rovnou MSgoo Nebo mě

Reagovat
lnterista

aspon uz vime kam patris

Reagovat
Yanek

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Díky za to ... každopádně to info týkající se Juventusu ( I Kdyby byla pravda polovina z toho ). Marottova demence roste geometrickou řadou.

Reagovat
Votas

jak je to vlastně s Boatengem, zaplácl by EU kvótu nebo ho to německé intermezzo uvolnilo ze spárů Ghany(jako bráno uefou)? zase jsem četl, že není na hostování, ale spoluvlastnictví, coý se mi zdá zas divný kvůli Robinhovi...jak to s něma vlastně je?

Reagovat
smazaný uživatel

nezaplácl..., má německý pas. oficiální zprává říká hostování s opcí..., otázkou je, jestli jsou v tom prachy, nebo hráči, páč Preziosi nedávno řekl, že je v tom transferu zakomponováno až 6 hráčů, pravděpodobně mladíci..., uvidíme.

co s Robinhem ? ten je koupený...

Reagovat
Votas

no já právě myslel, že se takhle přes Janov kupoval kvůli EU kvótě, protože už byl koupený Robinho, který myslím žádnou jinou národnost nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Prince přišel ještě před Robsonem a ten má španělský pas...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto interview robili so mnou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Normálne čítal som to trikrát a je to postavené hlavne na žvástoch, vtipoch, domnienkach a na tom, ktorý hráč sa s ktorým klubom spájal. Nič viac. A toto je expert?

Reagovat
FC Porto FC

Giovinco je borec ale jestli odejde z Parmy bude spíš blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jestli by zůstal, pokud by Parma sestoupila, ale to už asi nehrozí.

Reagovat
Alberto Aquilani

S tym De Rossim do Juventusu si tu ten pánko od ktorého to má Gattuso robí dobrú prdel , DDR neodíde ani keby ho z Ríma bičovali a už vobec nie do Juventusu(nie je to Aquilani) , ktorý určite dosť neznáša .

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím.

Reagovat
Pinturicchio

Neříkalo se to samé o Albertovi? Kdo přijde na řadu, až odejde i De Rossi? Totti?

Reagovat
Alberto Aquilani

Aquilani bol ale narozdiel od Tottiho a De Rossiho iný prípad ....

Reagovat
Pinturicchio

Já doufám, že do Juventusu nepůjde. Melo > De Rossi

Reagovat
terry

Chlapci, co mi kdo můžete říct k tomu Rondovi? Dokázal by na Marassi vytrhnout trn z paty co se útočníků týče?

Reagovat
smazaný uživatel

Útočník Manchesteru City Mario Balotelli od svého přestupu na sever Anglie zaplatil téměř 10 tis. liber na pokutách za špatné parkování, podle pravidel silničního provozu nedokázal Balotelli zaparkovat už sedmadvacetkrát

Mario tohle už není Itálie woe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že jezdí na dobré straně.

Reagovat
lnterista

kua ja ho mam rad

Reagovat
panca

ja myslim, ze to neni tim, ze by to nedokazal spis to ma tezce v pi..

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Když je to mamlas

Reagovat
lnterista

100. Forza Inter

Reagovat
Yanek

Kde si Zurixi?!?!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem na to úplně zapomněl, ale je to ve správných rukou.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě rok a pak zpět do Juve ...

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Podle italských médií měl AC Milán poslat do Palerma konkrétní nabídku na přestup Federika Balzarettiho. To ale popřel Claudio Sclosa, agent 29letého obránce, podle něj žádná nabídka neexistuje.

Osobně bych ho nechtěl a to z jednoho důvodu, je starý + nijak extra neuchvátil. Toto léto nečekám velké příchody, protože musíme uplatit opce. U Boatenga je to 100% Preziosi snad nebude dělat problémy, u Ibry si, ale tak jistý nejsem. No a Amelia je výborná dvojka takže zřejmě taky uplatíme opci. Čekám že přijde Taiwo, i když jsem čekl že bude hrát v Anglii nebo ve Španělsku. Gansa sice moc nepotřebujeme na jeho post máme Boatenga a Robinha a trochu i Seedorfa, ale i tak bych ho chtěl. Možná bych riskl prodat Pirla,Seedorfa i Gattusa a přivést nějaké nové záložníky např: Poliho který mě je neskutečně sympatický, někoho z Dortmundu by to mohl být risk, neví se jestli to nejsou jen "roční hvězdy". Jinak bych bral koupit někoho k Silvovi, i když mi to rve srdce tak si musíme přiznat, že Nesta stárne.

Reagovat
Shevchenko

Amelia spíš odejde než zůstane. Jinak nevím, co všichni na Polim vidí, když ani pořádně nehraje v Sampdorii.

Reagovat
smazaný uživatel

Poli má podobné jméno jako Pirlo tím to asi je . Jinak Ameliu bych si přál aby zůstal je to kvalitní náhradník.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za velikou cenu to radši ten Marchetti..

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, záleží kolik bude chtít Preziosi.

Reagovat
smazaný uživatel

7Mega

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to asi fakt radši toho Marchettiho

Reagovat
smazaný uživatel

Amelia má prej v opci 7mega a to je fakt dost to Marchetti by byl asi levnější ale Abbiati jasná jednička a Marchetti jeho nástupcem protože Abbiti není nějak extra nápadnej ale ty jeho zákroky např ten v Brescii byl fakt dobrej a podržel nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to výborný golman, jenže už stárne a budem muset najít náhradu. Mým opravdu vysněným hráčem je Lloris.

Reagovat
Yanek

Vy dva ste se našli (nemyslim to zle)

Reagovat
smazaný uživatel

asi máš pravdu

Reagovat
Jajinek

OT:

Výsledky fanty Série C na fóru!

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta D

Pinturicchio:Interistovi som počítal zostavu,ktorú tam dal neskoro.Aj keby som mu počítal zostavu z minulého kola,výsledok by bol taký istý.Rozdiel tam bol pol boda.

Štatistiky od 30.kola a aj poriadny screen tabuľky doplním neskôr.Mám problémy z Windowsom,vôbec mi nejde a to Ubuntu je na hovno.Keď idem na EF tak má s tým Adobe player zase problém.Stránku fanty mi poriadne nenačíta a ide strašne pomaly.jebať!..všetko sa to serie.Sorry ale vôbec nemám náladu teraz riešiť fantu,do konca týždna už ale všetko doplním.

Forza Calcio!

Reagovat
lnterista

v pohode...ja jsem rad ze to vubec nekdo dela

Reagovat
Pinturicchio

V pohodě, Fabrizio, já sem rád, že si zahraju . Domluvili jsme se s Interistou, že určitě tu, co tam nahazoval později.

Reagovat
juveforever

dúfam že nový tréner Juve si ho vypýta spať

Reagovat
Pinturicchio

OT: Trochu radostnější zprávy ( z FCJuventus ):

Lippi: Jestli mě Juventus potřebuje, přijdu ... "Povedal som, že už nikdy viac nezasadnem na lavičku talianského klubu, pretože mi to tak hovorí srdce, lebo s jedným klubom mám vzťah, ktorý je špeciálny"

Paolo Aghemo: Mancini a Villas Boas jsou pro Juventus konkrétní jména.

Reagovat
smazaný uživatel

Lippi je jeden z nejlepších italských trenérů ne-li nejlepší. K Juve by se hodil už jednou vás pozvedl. Máte dobrý kádr, ale trenéra nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelloooo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele