Gilardino: Moje smlouva pro tuto chvíli neznamená žádný problém

04.12.2011, 22:41
Aktuality
Jenom aktuální výkony v dresu Fiorentiny má v hlavě Alberto Gilardino. Italskému útočníkovi se pomalu blíží ke konci jeho kontrakt ve Viole, na to ale nemyslí a podobně neřeší ani zda pojede příští rok na evropský šampionát...

"Moje smlouva pro tuto chvíli neznamená žádný problém," řekl hráč, který je v renesančním městě vázán ještě na rok a půl.

"Času máme ještě dost. Mým jediným cílem pro tuto chvíli je začít vyhrávat s Fiorentinou a posunout se tabulkou směrem výše. Když se mi bude dařit v klubu, vrátím se snad i do národního týmu, ale vím, že k tomu je třeba dostat se do nejlepší kondice a formy," uvědomuje si.

29letý Gilardino je s možným odchodem z Florencie spojován již déle a letos dal v Serii A pouze jednu branku, na čemž se svým dílem podepsal začátek září a v něm zlomenina nohy. Gólově mlčí už skoro tři měsíce. V italské reprezentaci zatím nastoupil k 47 zápasům, na svém kontě má 13 branek.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

...jeho kontrakt se blíží ke konci...

vs.

...je ještě vázán na rok a půl...

není to hloupost?

Reagovat
ian.rush

je

Reagovat
prevadec spojitosti

obe informace jsou pravdive

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele