GIGGS DO INTERU NEPŮJDE

01.03.2003, 19:02
Aktuality
Záložník Manchesteru United Ryan Giggs je už dlouhou dobu spojován s možným letním přestupem do Interu Milán. Prezident italského klubu Massimo Moratti se netají svým obdivem k velšskému kouzelníkovi a už několikrát řekl, že by jej ve svém klubu uvítal. Giggs však nechce o přestupu ani slyšet...

"O Interu se toho namluvilo mnoho, já jsem však šťastný tam, kde jsem. Z mé současné smlouvy zbývají ještě tři roky a já tady chci zůstat," uvedl svůj jasný postoj velšský reprezentant. "Smlouvu jsem podepisoval s přáním strávit zbytek své kariéry v Manchesteru. A zatím nic nenasvědčuje tomu, že se tak nestane. Se spekulacemi nemůžu udělat nic, ale je určitě příjemné, když o vás mají jiné kluby zájem. V létě se toho může stát mnoho, mohou přijít nabídky, ale vše, co k tomu teď mohu říci, je to, že jsem tady šťastný. V zahraničí jsem chtěl hrát jen když jsem byl mladší a tehdy byla Serie A nejlepší ligou na světě, byli tam ti nejlepší hráči. Ale když jsem začal sbírat úspěchy s United, nechtěl jsem nic jiného, než zůstat a pokračovat. Všichni chtějí hrát za ty nejlepší kluby na světě a mezi ně United bezpochyby patří," řekl Giggs.

Spekulace o možném Giggsově odchodu z Manchesteru se začaly objevovat už v průběhu podzimní části sezóny, kdy nepředváděl výkony, na které byli fanoušci zvyklí. "Letos jsem nepředváděl to, čeho jsem schopen, určitě to tyto spekulace přiživilo," přiznal Giggs. Nyní se však opět vrací do formy, ve které hrával v posledních letech. Mnoho kritiků určitě umlčel svým famózním výkonem v utkání Ligy Mistrů v Turíně s Juventusem, kde dal dva góly.

Autor: Petr Starý

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Inter si plně uvědomuje svou slabinu na levém křídle. Už se mluvilo o spoustě hráčích, mimo Giggse jsou dlouhodobě ve hře Kily González, Solari či Doni. Ale netýká se to jen levé strany, Conceicao už také postrádá bývalou kvalitu. Inter se tak ocitá bez prvotřídních křídel, protože Recoba je spíše útočník nebo tvůrce z mírně levého středu. Co si Vieri nevypracuje, to prakticky nemá. Více šancí bych dal Dalmatovi a Morfeovi, protože jinak musí Moratti asi opravdu někoho koupit. Giggs by byl asi špatnou volbou, italský fotbal by jej otrávil.

Reagovat
HOST*

Nech kúpia Piresa z Arsenalu alebo nech si vychovajú vlastného hráča.

Reagovat
HOST*

Do Italie bych nelez

Reagovat
HOST*JA

Nech len ostane v MAnchestri. Interu musí Morfeo stačiť

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs do Interu nepřestoupí. Naopak možná přijde Beckham, čemuž bych docela věřil. Záloha Interu 2003-04: Beckham - Di Biagio (C.Zanetti) - Emre - Recoba! Z toho jde strach.

Reagovat
PJ

Kdepak, ani Beckham ani Giggs, ti podle mě v Manchesteru zůstanou do konce kariéry... Sami neodejdou a dokud bude manažerem Ferguson, tak je ani nepustí...

Reagovat
HOST*Skynet_IV

A co by je pouštěli ať atam zhniou. Italskej fotbal by nezvladli nejsou dost dobří rubci. Kdo by jim utíral prdel po zápase, Když ne Fergusoon

Reagovat
PJ

Co to plácáš za blbosti? Proč by neměli zvládnout italskej fotbal?

Reagovat
HOST*

Megastars Giggs a Beckham su dušami ManUtd. Preto ich určite nepredajú. Napokon koho by dali na krídla? Chadwicka a Fortuna? To by asi nevyhrávali zápasy. Ja by som predal Keana a kúpil nejakého spoľahlivejšieho defenzívneho záložníka. V Taliansku a Španielsku sa to nimi len hemží.

Reagovat
HOST*

Nepis blbosti!Keane je najkvalitnejsi def.zaloznik a predaj je vyluceny!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele