Giampaolo zůstane trenérem Turína, Cairo mu stále věří

17.01.2021, 13:13
Aktuality
Fanoušky Turína letos čeká hodně dlouhá sezona a příliš důvodů k úsměvům nemají ani po včerejším zápase s nováčkem italské nejvyšší soutěže Spezií. Býci doma nezhodnotili dlouhou početní převahu a jenom remizovali 0:0, ani další nezdar ale nebude mít za následek odvolání kouče Marca Giampaola...

Turín nedokázal soupeře přehrát a nenašel recept na jeho defenzívu. Ta se pro hosty stala prioritní od osmé minuty, v níž byl vyloučen Luca Vignali.

"Z naší strany to byl hodně špatný zápas, příšerný, byl to nejhorší výkon za celou sezonu. Mrzí mě, že to říkám, ale je to pravda. Doufal jsem, že uvidím úplně jiný tým," smutnil po utkání prezident Urbano Cairo.

Giampaolo nemá na růžích ustláno už hodně dlouho a neustále se mluví o jeho odvolání. Turín je v tabulce třetí od konce, v osmnácti zápasech posbíral jenom třináct bodů, pod což se značnou měrou podepisuje nefungující defenzíva.

"Samozřejmě, zůstane ve funkci," odmítl Cairo další spekulace o odvolání trenéra.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
Milan.B

ozaj chcu ist do B

Reagovat
Dejwa

Už je pryč

Reagovat
Whitemedia

Klasický polibek smrti na EF.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Coniglio

Reagovat
Yanek

Reagovat
El-Pistolero-68

RIP Torino.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele