Giampaolo se vrací do práce, stal se novým trenérem Turína

07.08.2020, 19:19
Aktuality
Marco Giampaolo před pěti dny oslavil třiapadesáté narozeniny a nyní se dočkal jednoho dodatečného dárku. Italský kouč se stal novým trenérem Turína, na severu Apeninského poloostrova podepsal dvouletý kontrakt...

Giampaolo v úvodu nedávno skončeného ligového ročníku vedl AC Milán a na jeho lavičce vydržel jenom čtyři měsíce. O angažmá v Turíně jednal několik týdnů a hlavní překážkou byla stále běžící smlouva u Rossoneri, kterou teprve nedávno rozvázal. V Turíně si ročně přijde na 1,5 milionu eur.

"Turín FC s potěšením oznamuje, že vedení prvního týmu svěřil do rukou pana Marca Giampaola, trenér podepsal smlouvu na dva roky. Prezident Urbano Cairo vřele vítá Marca Giampaola a jeho tým," napsal Turín v oficiálním prohlášení.

Giampaolo zahajoval trenérskou kariéru v roce 2000 v Pescaře, následně vedl Cagliari, Sienu, Catanii, Cesenu, Brescii, Empoli a Sampdorii. Do AC Milán přišel před rokem a kvůli špatným výsledkům ho v říjnu nahradil Stefano Pioli.

Turín za sebou má hodně nepovedenou sezonu, v níž bojoval o záchranu v Serii A, o práci následně přišel Moreno Longo.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Torino pokracuje v zbere pokemonov z AC ako vidim

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě 80%klubu už 1.ligu nehraje, kde trénoval...tak teď Turín...

Reagovat
smazaný uživatel

PrIeKuPnIk & fiLoZoF

(ref. k sezonnemu preview)

Reagovat
smazaný uživatel

usetrene 2m na plate

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele